BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE BERBEC

Perioada analizată de noi păstrează marcajul unui Careu în T despre care am vorbit şi săptămâna trecută construit pe zodiile Berbec, Balanţă, Capricorn unde acţionează, prin cuadraturi şi opoziţii, o serie de tranzite mai greu de suportat care pun în situaţii de criză relaţiile personale sau oficiale.

Acestea se pot dezvolta ca o consecinţă a iniţiativei sau gesturilor cu tentă provocatoare. Alteori poate fi vorba doar de cuvinte, discuţii, schimburi de opinii care produc enervare.

În noaptea şi dimineaţa zilei de 12 decembrie, nativii vor simţi impulsurile date de Lună într-o direcţie de viaţă pe care aceştia aceştia doresc să o schimbe dar, pentru moment, nu pot face asta, mai ales dacă, la mijloc este vorba de o persoană, o relaţie, o afacere ce ţine de străinătate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE TAUR

Întreaga săptămână analizată de noi le aduce celor născuţi în Taur provocarea subtilă, versatilă şi anevoioasă a planetei Venus, în Scorpion, în opoziţie cu Soarele lor, gravitând în jurul afacerilor, relaţiilor parteneriale, vieţii conjugale, proceselor etc.

Această prezenţă nu este favorabilă, pentru că îi îndeamnă pe unii să alunece pe panta „artificiilor”, creându-şi singuri vulnerabilităţi relaţionale, crezând că soluţiile lor de moment sunt o dovadă de diplomaţie, când, de fapt, va fi vorba doar de manevre, subterfugii şi învăluiri.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie, tot ceea ce ţine de străinătate (oameni, instituţii, afaceri, interese materiale, acte oficiale ce privesc bani şi bunuri) se pune cu intensitate sau cu un aer de urgenţă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE GEMENI

În ziua de 12 decembrie, până la ora 9 dimineaţa, continuă să se manifeste influxurile tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal, unde, cu numai câteva ore înainte, ea a format, alături de Soare, faza de Lună Nouă, dându-le nativilor numeroase mesaje legate de o deschidere existenţială, de un nou început, mai ales în plan relaţional, partenerial, conjugal, contractual sau chiar procesual/juridic.

În acest răstimp, ei pot ajunge la o concluzie logică ce le poate motiva o serie de comportamente, reacţii şi decizii. În restul zilei de 12 şi apoi pe 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Gemenii se vor crampona de bani. Cel mai adesea este vorba de o soluţie de moment, provocată de o jenă financiară ce trebuie rezolvată.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE RAC

Şi aceşti nativi fac parte din categoria celor care se confruntă cu o serie de cuadraturi pe sectoarele importante ale existenţei lor, dintre care, axa caselor IV – X, ce patronează familia şi cariera, rămân cele mai solicitate.

Prezenţa planetei Venus în Scorpion, alături de planetele în tranzit prin Peşti alcătuiesc multiple trigoane regale menite să le aducă un suport manifestat discret dar profund pentru tot ceea ce simt, trăiesc, pentru tot ceea ce-i impresionează şi îi determină la nivel emoţional.

Pe 12 decembrie, până la ora 9 dimineaţa, se manifestă ultimele raze ale prezenţei Lunii în casa sănătăţii, ceea ce le poate da un plus de energie sau de încredere.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE LEU

Leii sunt dintre cei pe care peisajul cuadraturilor şi opoziţiilor ce caracterizează perioada cuprinsă între 12 şi 18 decembrie îi atinge mai puţin.

Dimineaţa zilei de 12 decembrie poartă încă marcajul Lunii Noi din Săgetător produse cu o zi înainte, pe casa a V-a a cerului lor astral, unde poate că a provocat „incendii” sufleteşti, pe fondul unui chef de aventură, al unui stil de viaţă sportiv, exuberant, eliberat de constrângeri.

Gândurile şi aspiraţiile lor din ultima perioadă evoluează dezinvolt, transformându-i în nişte fiinţe ce nu suportă interdicţiile sau care sfidează limitările. În restul zilei de 12 decembrie, apoi pe 13 şi 14 decembrie (până la ora15), Leii se vor concentra pe muncă, eficienţă şi hărnicie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA. HOROSCOP 12 – 18 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNA VIITOARE ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button