HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. HOROSCOP URANIA 7-13 MARTIE. HOROSCOP ZODII

de:
07 mart. 2015
3 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. HOROSCOP URANIA 7-13 MARTIE. HOROSCOP ZODII

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. Horoscop Urania Berbec

Perioada intensa, solicitanta, resimtita, nu o data, de catre nativi ca fiind epuizanta. Se suprapun mai multe activitati, mai multe directii de viata. Din fericire, cei nascuti in Berbec au energie si determinare si pot face fata acestui val astral care ii obliga sa fie mereu activi, sa raspunda prompt, sa se mobilizeze opri de cate ori e nevoie. Pentru unele persoane, peste acest noian de evenimente care vin spre ei, se mai pot suprapune o serie de ipostaze publice, oficiale sau de reprezentare care nu pot fi onorate intotdeauna, la un nivel satisfacator, potrivit horoscopurania.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. Horoscop Urania Taur

Casa prieteniilor sau a cunostintelor utile pentru desfasurarea unor proiecte este plina de sugestii, multe dintre ele necesare pentru a atrage simpatia din partea unora. Persoanele cu rang care s-au aratat indiferente, reci ori din cale afara de oficiale, frizand mai degraba dezinteresul pentru cauza cate unui Taur, se pot imblanzi, se pot incalzi si pot face o figura mai umana, mai ingaduitoare sau mai dispusa sa acorde credit si o mana de ajutor unui nativ. Mercur le va fi, din 13 martie, un bun aliat pentru a aborda chestiuni delicate cu persoane mai putin apropriate lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. Horoscop Urania Gemeni

Plina de lustru sau de stralucire ar trebui sa fie, pentru unii Gemeni, perioada care urmeaza, cu atat mai mult cu cat, din 13 martie, il vor avea aliat pe Mercur, in casa inaltarii lor in rang. Pot fi simpatizati, adulati, laudati, aplaudati, premiati in functie de meserie sau de prestatia lor publica. Uneori, viata lor contine detalii nebanuite pe care cei din afara le ignora drept care nu stiu cu ce efort se mentin in top, cu ce sacrificii se confrunta acestia sau cu ce cazuistica personala trebuie sa se lupte pentru a se mentine in forma. O sursa ar fi necazurile care vin din partea unora dintre rude, mai ales a celor in varsta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7-13 MARTIE 2015. Horoscop Urania Rac

Poate ca unora dintre nativi, in aceasta perioada, nu li se intampla mare lucru, ba poate chiar se plictisesc. Inseamna ca sunt „atipicii” din zodie, caci, in mod normal, acesti nativi ar trebui sa nu-si mai vada capul de treburi personale, activitati si ipostaze publice. Unii dau lovitura si isi ating multe scopuri, in ciuda greutatilor si opozitiilor care se ridica necontenit, in jurul lor. O serie de probleme au o componenta juridica: conflicte, litigii, procese, anchete) iar pe acest sector inclestarea este maxima. In acest din urma caz, nu se rezolva acum, ci mai degraba se extinde un conflict, dar cu asta se ating „marginile” lui, pe principiul „mai mult decat atat nu se poate” si incepe sa se contureze, pas cu pas, o solutie, imposibila pana acum.

Continuarea pe horoscopurania.ro.

Cookies