HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7- 13 MAI. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
08 mai 2016
1 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7- 13 MAI. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7- 13 MAI. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

Horoscop Urania Berbec 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, cele patru planete care tranziteaza casa banilor (mai ales a celor proveniti din munca) ii preocupa. Pentru unii nativi, acest aspect se leaga de o serie de conditionari contractuale sau de ipostaze cu miza juridica (contestatii, litigii de munca) in care nativul este implicat direct sau la care participa intr-un cadru mai larg (revendicari colective). Poate din cauza complexitatii situatiei, poate din cauza nehotararii, ei vor oscila, se vor intreba ce sa faca si, pentru inca doua saptamani de acum incolo, nu vor avea o directie clara de actiune in aceasta privinta. In cazuri speciale, nu sunt excluse rezolvarile favorabile lor. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, comunicarea si, disponibilitatea lor catre schimbul de idei si opinii ori acumularea de cunostinte prin invatare si practica functioneaza bine. Sunt posibile scurte deplasari, excursii sau plimbari in scop recreativ. Mai complicate se arata a fi calatoriile ce privesc tarile straine sau pentru perioade mai lungi de timp. In acest sector, se pot inregistra amanari, enervari, disfunctii de moment, complicatii care apar in ultima clipa mai ales daca aceste ele sunt legate de desfasurarea unei activitati curente (deplasari in interes de serviciu). Intre 10 si 11 mai, Berbecii se vor confrunta cu ingrijorari legate de casa, familie, rost in societate, fapt obisnuit pentru ei. Intre 12 si 13 mai, se anunta o perioada mai inflacarata. Pe unii ii va mistui focul dragostei, pe altii ii vor chema placerile vietii. Sunt avantajati de acest tranzit cei care lucreaza in domenii cu profil artistic, unde pot face o impresie buna, se pot impune sau, macar, pot atrage atentia prin felul modern, de pionieri ai noului, pe care il cultiva. In aceasta perioada, orgoliul este trait la cote mari si ii poate impinge spre fronda, tendinta de intimidare, gesturi spectaculoase sau riscuri asumate in intentia de a face demonstratii de forta.

Horoscop Urania Taur 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, nativii din Taur vor trai sub influenta Lunii Noi produse in semnul lor zodiacal, la sfarsitul zilei de 6 mai, si a tranzitelor celor patru planete prin zodia lor, ceea ce le poate da un sentiment de siguranta, de energie, de stabilitate interioara dar si speranta unui inceput de drum. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, discutiile despre bani se pot ridica la nivelul unor preocupari obsesive. Cu toate acestea, discutiile cu cei indreptatiti sa accepte o schimbare a salarizarii lor, nu sunt fructuoase ba, chiar, in ziua de 9 mai, acestea sunt total neindicate, ei riscand sa enerveze, prin pretentiile ridicate si sa atraga antipatia asupra lor. In acelasi registru, se vor inscrie si demersurile legale sau initiativele in care vor angaja o institutie sau un reprezentant al legii. Intre 10 si 11 mai, vor fi putine sanse in dialogurile curente daca Taurii vor spera la un acord, la o intelegere. Cei care invata vor trece prin momente dificile; acestia nu vor avea nici chef si nici spor, vor fi neatenti, dispersandu-si atentia pe fleacuri. Anevoioase sau chiar impotriva vointei lor de moment pot fi si deplasarile curente. Intre 12 si 13 mai, posibile momente in care nativilor le va face placere sa faca pe sefii si pe autoritarii in relatiile de familie (aspect pe care l-au mai trait dar nu la aceasta intensitate). Unele persoane vor angaja discutii, vor face aluzii si comentarii abordand un subiect care poate avea ca miza un beneficiu material viitor, un castig provenind de la rude prin transferul de bunuri, acum sau in viitor. Taurii ar trebui sa fie dintre beneficiarii numeroaselor trigoane care se realizeaza in aceasta perioada pe semnele de Pamant dar potentialul acestor aspecte este limitat de retrogradarea celor trei planete care intra in acest joc si care genereaza intarzieri, blocaje sau reactia intarziata a nativilor. Vor fi avantajati cei care lucreaza intr-un domeniu public, in sectoare de interes social, religios, moral, legal, politic, filosofic si, secundar, artistic.

Horoscop Urania Gemeni 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, este un bun prilej pentru ca nativii sa se concentreze pe starea de spirit sau pe conditia lor fizica. Guvernatorul lor, Mercur, aflat in continuare, in miscare aparent retrograda, nu reprezinta un factor de progres pentru ei, dimpotriva, planeta accentueaza o serie de reticente si incertitudini pe fondul mecanismelor interioare de procesare a faptelor si evenimentelor. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, starea fizica si psihica a Gemenilor va fi buna, ei aparand celor din jur intr-o ipostaza favorabila, de persoane care plac, conving si stralucesc chiar daca se confrunta cu destule aspecte de viata de familie, parteneriala sau profesionala nemultumitoare. Cum, cele mai multe dintre ele nu sunt ipostaze noi, se poate vorbi de continuarea preocuparilor de a le rezolva sau depasi. Astfel, cea mai conflictuala casa va ramane cea a relatiilor parteneriale, iar cea spre care se indreapta dorinta lor de a pune ordine si de a introduce normalitatea, adica casa a X-a este locul deziluziilor sociale si profesionale si al constatarilor care le surpa increderea in viitor. In nici unul dintre aceste sectoare nu este bine sa se forteze nota. Indicat ar fi sa se observe si sa analizeze directia pe care o contureaza acest moment pentru destinul lor. Dificultati in a stabili sau finaliza conditiile de desfasurare ale oricarui tip de parteneriat sau de iesire din acest context, mai ales daca aici opereaza litigii si procese. Intre 10 si 11 mai, Gemenii vor fi interesati de felul in care ar putea economisi banii. Intre 12 si 13 mai, poate interveni o stare speciala tradusa prin dorinta de a se reabilita, de a se afirma, daca sunt tineri sau de a-si demonstra valoarea personala, daca sunt maturi, pe fondul unor situatii de viata, de data recenta, cand nu au fost la inaltimea exigentelor iar acum vor sa stearga acea impresie ori sa-si ia revansa. Momente de orgoliu, vanitate si de ambitie.

Horoscop Urania Rac 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, unii Raci vor simti nevoia sa-si consolideze existenta prin trainicia unor relatii apropiate in care prietenia, increderea si scopurile comune sa le dea sentimentul ca nu sunt singuri, ca sunt utili celor din jur sau ca sunt pretuiti. Dorinta este fireasca, destul de puternic resimtita si, pentru inca niste zile, nativii au sansa de a intalni persoane serioase, de nadejde care sa le fie alaturi. Acest aspect de viata este sustinut de relatiile bune pe care le fac planetele care tranziteaza semnele de Pamant si care le activeaza, in prezent, in afara casei a XI-a, si casele a VII-a (a parteneriatelor si colaborarilor sau chiar a casatoriei) si casa a III-a a comunicarii. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, framantari interioare legate de felul in care evolueaza lucrurile la locul de munca, unde se inregistreaza unul sau mai multe conflicte, litigii sau unde planeaza iminenta unor transformari majore. Perioada in care nativii vor asimila mai greu noutatile si in care vor dezvolta adevarate inhibitii ori de cate ori vor trebuie sa decida repede sau sa se exprime in public. Risc de a nu se intelege, in postura de pacienti, cu un medic asupra unui mod de viata, regim, terapie, tratament pe care trebuie sa le urmeze. Doar ca, de asta data, reticenta sau neincrederea lor in solutia care li se ofera este justificata prin intuitia, mai greu de inteles de catre cei din afara, cu privire la corectitudinea unui diagnostic sau la legitimitatea procedurii insasi. Este bine sa-si urmeze instinctul. Intre 10 si 11 mai se contureaza o perioada in care Racii, in bunul renume al zodiei lor, se vor crampona de o idee, de o situatie, de o dorinta. Intre 12 si 13 mai, banii, veniturile, salarizarea, vor fi o problema esentiala. Pentru unii se va pune problema implicarii in mai multe activitati retribuibile, din dorinta de a castiga bani sau de a accepta mai multe oferte si solutii profesionale pentru a se afirma.

Horoscop Urania Leu 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, zi de mare provocare, cand, pe casa a X-a, vor avea in tranzit patru planete ce le vor aduce capacitatea de stabilizare intr-o pozitie publica si de a-si impune punctul de vedere. Atentie la excesele de zel spre care impinge acest context sau spre duritatile la care ar putea recurge unii nativi, manati de dorinta de a infrange opozitia, ostilitatea sau strategia unor rivali, dusmani ori contestatari de la locul de munca (daca sunt sefi) sau intr-o competitie publica. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, e vremea intalnirilor cu prietenii si a discutiilor cu apropiatii pe teme ce vizeaza o colaborare sau un interes comun ce trebuie sustinut. Nu luati drept bune, adevarate ori corecte informatiile si opiniile celor cu care discutati, daca vin din partea unor cunoscuti despre a caror probitate morala nu stiti nimic. Intre 10 si 11 mai, zile de apatie, de iritare ce alimenteaza dorinta de izolare, de refacere organica. In acest rastimp, se rumega amintiri, se cantaresc evenimentele de data recenta, se verifica justificarea unor atitudini, conceptii si pareri dar nu va fi un moment al obiectivitatii ci, dimpotriva, al incarcarii cu nemultumiri, cu subiectivism si cu motivatii exagerate. Daca acestea sunt provocate de o anume stare de lucruri de la locul de munca bine ar fi sa nu le faceti cunoscute pentru a nu amplifica tensiunile existente. Cenzurati-va, spunandu-va in forul interior: „Exagerez!”. Intre 12 si 13 mai, se va amplifica atat latura buna cat si latura riscanta a acestor tranzite care dau focului din inima fiecaruia, idei si impulsuri diferite. Neinspirate vor fi prestatiile a caror „indrazneala” nu va fi inteleasa ca manifestarea unei personalitati puternice ci ca o iesire, in cel mai bun caz, extravaganta. Cele mai dezavantajate de aceasta etapa astrala, vor fi relatiile afective si relatiile parintilor – Leu cu copiii. Inclinatie spre aventurism si risc.

Horoscop Urania Fecioara 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, tranzitele acestei zile consolideaza ceea ce a declansat faza de Luna Noua, in seara zilei de 6 mai, pe directia conceptiilor, idealurilor si proiectelor personale ale fiecarui nativ. Pentru unii, aceasta secventa va functiona modest sau poate greu de identificat dar, nativilor tineri sau maturi, implicati in viata publica, sociala, politica, juridica, religioasa sau academica, acest context le este favorabil nu doar pentru consolidarea unor tendinte. Intre planetele care tranziteaza cele trei semne de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) se realizeaza, intreaga saptamana, relatii armonice de care vor beneficia, fireste, si nativii din Fecioara, care vor avea insa parte de inca un factor pozitiv, ce se va revarsa asupra lor, incepand cu dupa-amiaza zilei de 10 mai, cand Jupiter, Marele Benefic, ce le tranziteaza semnul zodiacal natal, va reveni la mersul direct, putand, in felul acesta, sa-i sustina mai bine si mai profund ori mai eficient decat a facut-o pana acum. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, se anunta o perioada in care, unele persoane, nascute sub acest semn zodiacal, vor fi in prim-planul atentiei publice. Despre ele se va vorbi, ele vor actiona sau vor reactiona la provocarile destinului care nu sunt nici putine, nici banale. Acesti nativi se vor afla in mijlocul unui vartej de relatii inter-umane, de situatii si interese care ii vor pune la incercare pe toate directiile de viata. Intre 10 si 11 mai, in abordarea problemelor majore, Fecioarele vor avea ultimul cuvant in fata unor prieteni, dovedindu-se inflexibile fata de unii tovarasi de drum sau cunoscuti. Intre 12 si 13 mai, Fecioarele vor constientiza riscurile unei situatii ce se desfasoara in proximitatea lor obligandu-i sa intervina pentru salvarea unei situatii materiale sau pentru rezolvarea unor incurcaturi care treneaza de ceva timp.

CITEŞTE ÎNTREG HOROSCOPUL PE HOROSCOP-URANIA.COM

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 7- 13 MAI. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

Cookies