HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
05 dec. 2015
2 afișări
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Ce anunță Urania, conform libertatea.ro:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- BERBEC

Intre 5 si 7 decembrie (pana la ora 14.00), Berbecii se pot confrunta cu stari diferite ca intensitate si miza personala, dar cu toate, foarte solicitante, obositoare.

Potentialul de conflict e mare. Maleficii arte/Luna Neagra opereaza impreuna, in conjunctie, stricand o serie de relatii de afaceri sau colaborare. Evenimentele se declanseaza brusc, ii iau prin surprindere, asa incat nativii din Berbec nu apuca sa aiba un raspuns la aceste valuri de provocari care vin agresiv spre ei, cu atat mai putin nu au nici vreo strategie sau vreo intelegere corecta a realitatii.

De aici, riscul de a gresi ori de cate ori se vor lasa dusi de val. In perioada amintita, celor doi malefici li se adauga tranzitul Lunii prin Balanta. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, unii vor fi tentati sa declanseze o serie de manevre menite sa le permita un castig. Planul poate contine elemente mai mult sau mai putin incorecte sau macar interpretabile, asa incat putem vorbi mai mult despre o pofta de bai si de o asumare a unor riscuri.

Pe 10 si 11 decembrie, o categorie de Berbeci este in forfota plecarilor, a schimbarilor de resedinta, a tentativelor de stramutare intr-o alta tara. Luna Noua din 11 decembrie le poate da fie o solutie inedita, fie ii poate pune in fata unei situatii gata croite in avantajul lor.

Unii o vor numi oportunitate, altii noroc. Nota generala este de surpriza, de desfasurare precipitata. Din 10 decembrie, Mercur intra in casa lor a X-a, cea legata de cariera si progres social, si le da capacitatea de a analiza si cantari corect o situatie inainte de a trece la actiune.

E un fel de „frana necesara” in tumultul acestor zile hartuitoare. Intreaga perioada ii poate pune pe alti Berbeci in fata unor provocari si tentative de rasturnare din putere sau din functie, care, la un moment dat, se pot produce prin contributia nativilor insisi, care pot comite erori peste erori, usurand, astfel, demersul detractorilor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- TAUR.

In prima parte a perioadei analizate de noi (5, 6 si prima parte a zilei de 7 decembrie), multi dintre nativi vor fi activi si vor munci.

Nota generala este sa recupereze timpul pierdut, sa intre in normalitate. Din punctul de vedere al sanatatii, aceste doua zile si jumatate se pot dovedi epuizante, presarate cu momente cand vor avea impresia ca organismul ii lasa balta dintr-o clipa in alta. Din 7 decembrie dupa-amiaza, ora 14.00, natura astrala a acestor tranzite schimba cu totul registrul. Problemele parteneriale, mai ales cele de cuplu, ii preocupa in mod special. Sentimentele sunt amestecate, contorsionate.

Cu siguranta, aceasta „insiropare” in tristete, revolta, ciuda nu le va permite sa se bucure de aceste zile. Pe acest fundal incarcat de resentimente pot avea initiative neinspirate. De exemplu, sa creada ca orice pe lumea asta se cumpara ori ca banii deschid toate usile.

Chiar daca in alte dati acest principiu a functionat, acum e mai indicat sa se abtina sau sa aiba rabdare pana cand realitatea le va aparea in structura ei adevarata, pentru a putea decide in chip rezonabil, intr-o directie sau alta. Pe 10 si 11 decembrie, banii, mai ales pe o relatie cu strainatatea, pe care trebuie sa-i primeasca, sa-i cheltuiasca sau sa-i investeasca, ii preocupa.

Poate fi un moment de satisfactie sau o turnura – pe 11 decembrie va fi Luna Noua – si un inceput se ridica la orizont. Mercur va intra, in ziua de 10 decembrie, in casa a IX-a a gandurilor inalte care, prin modelarea mercuriana, va primi un suflu de pragmatism.

Taurii vor fi interesati de propasirea lor intr-o directie de viata si activitate, de cele mai multe ori de slaba notorietate, in schimb, de un real echilibru material. Mai avantajati de acest context vor fi, pana pe 2 ianuarie 2016, cei tineri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- GEMENI

Cantecul frivol de acum trei veacuri si mai bine spune ca „Chagrin d amour dure toute la vie”. In cazul Gemenilor, aceste necazuri din dragoste vor dura doar o saptamana. Viata lor va fi, pentru cine va suspina, un sir intreg de amaraciuni si suparari, de certuri si idei strambe care le sfredelesc sufletul.

Mai bine de cei siguri! Dorinta lor cea mare este sa nu se lase prada acestor tulburari si despartiri. Vor dezvolta, pentru asta, o intreaga diplomatie pentru a nu lua in serios ceea ce se intampla in viata lor personala, dar cu greu vor dobandi calmul si indiferenta pe care si le doresc. Poate de aceea ei vor face un caz, disproportionat vor spune unii, de chestiunile de serviciu, de obligatiile care le revin, cat de buni si de solicitati sunt ei, ca sa-si abata ei insisi gandurile de la amaraciunile cu care se lupta.

Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, starea lor de sanatate nu va fi una rea, dar psihicul lor va fi la incercare. Pot deveni chitibusari si refractari la tot ce se intampla in preajma lor. Din 10 decembrie se insenineaza, se ocupa de relatiile sociale, de latura majora a existentei lor.

Luna Noua din 11 decembrie le poate aduce un nou partener de afaceri sau un nou colaborator intr-un proiect in care sunt implicati, pot da o turnura noua unor relatii utile. Mercur va tranzita, din 10 decembrie, casa beneficiilor materiale obtinute cu ajutorul altora si, fiind vorba de Guvernatorul lor, nativii vor deveni, pana pe 2 ianuarie 2016, foarte abili in a identifica o sursa de castig.

Cei care au procese sau sunt implicati in chestiuni oficiale ar trebui sa se astepte la o intorsatura a sortii sau la o schimbare evidenta intr-un domeniu de viata si activitate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- RAC

Cu fiecare zi cu care ne indreptam spre 11 decembrie, cate ceva din punct de vedere astral se pozitioneaza pe harta cerului de nastere al Racilor, indicandu-ne locurile unde, la unii sau doar la altii, se vor produce schimbari si evenimente.

Prima miscare o anticipeaza Luna, care, intre 5 si 7 decembrie, pana la ora 14.00, va opera pe casa a IV-a, provocand tensiuni si ingrijorari ori chiar conflicte si gesturi menite sa reactioneze, la randul lor, brutal, de vreme ce le este atacata familia, linistea casei, averea.

Poate ca, in cazul unor nativi, in joc intra si interesele sau deciziile parintilor si rudelor mai in varsta, care le complica existenta si cu care nu pot ajunge la o intelegere. De vina este o fundamentala diferenta de mentalitate. Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie pana pe 9 decembrie, alte valuri astrale au menirea sa-i tulbure.

Uneori poate fi vorba de gelozie, alteori de ambitie. Aceste sentimente traite intens pot fi motivate de dorinta parintilor de a-si vedea copiii inscrisi pe o directie de viata buna in convingerea lor, cu care copiii insa nu sunt de acord, drept care se revolta.

Partenerul de sufletul nu e inca, pe deplin, partenerul lor. Tendintele generale vor fi doua, conditionate de varsta, bani, loc in societate: ori se izoleaza, ori trec si mai intens la un pressing afectiv. Nici una dintre variante nu le va aduce succesul sau victoria scontata. Pe 10 si 11 decembrie vor gasi de cuviinta sa se ocupe de munca, atributii de serviciu.

Ceva insa acolo, la locul de munca, se transforma, evolueaza rapid, obligandu-i si pe ei sa se adapteze din “mers”. Pe acea casa, pe 11 decembrie, se va produce si faza de Luna Noua. Din 10 decembrie, Mercur va incepe sa tranziteze casa a VII-a si le va acutiza dorinta de ordine, corectitudine si rigoare in toate relatiile, contractele si parteneriatele.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 7-13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- LEU

Saptamana cuprinsa intre 5 si 11 decembrie nu ridica probleme majore nativilor. Soarele si Luna, care vor alcatui, pe 11 decembrie, faza de Luna Noua, pot aduce o serie de schimbari in viata sau in sufletul lor.

Uneori, aceste „innoiri” sunt provocate de copii, de partenerul de suflet, alteori poate fi vorba de imaginea pe care o au, la un moment dat, despre ei si care nu le convine. Nu le place cum s-au purtat intr-un anume context si isi propun ca, macar in propriii lor ochi, sa fie la inaltime. E o chestiune de orgoliu: ei trebuie sa fie cei mai buni. Intre 5 si 7 decembrie dupaamiaza, tocmai de aceea, ar fi mai bine sa taca, sa asculte, sa observe, sa traga concluziile necesare daca este cazul.

Nu va luati la harta (aceasta este nota astrala a momentului) cu nimeni, mai ales ca unii vor incerca sa vada „dar cu nervii cum stati?!” Evitati drumurile scurte, micile deplasari in al caror context nu sunt excluse micile incidente sau chiar accidente.

Din 7 decembrie, dupa ora 14.00, pana pe 9 decembrie, nativii, oricat s-a preface, tot vor arata, prin limbajul simbolic si elocvent al corpului sau al mimicii, ca si ceva sau cineva le sta in cale si-i scoate din sarite. Daca vedeti ca un Leu incepe sa-si mestece mustata, fugiti!

Pe 10 si 11 decembrie, orgoliul va atinge cote maxime, fiind justificata Luna Noua, care va face trigon cu Soarele nativilor, dandu- le acelora impresia ca sunt in stare de orice sau ca, lor, totul li se permite. In aceste momente, Leii, din dorinta de a contracara o neimplinire, vor incerca sa epateze prin miscari spectaculoase: performanta sportiva, fel periculos de a trai si petrece sau fel iresponsabil de a cheltui la pariuri si jocuri de noroc. Mercur va intra pe 10 decembrie in casa muncii si, pentru trei saptamani, ii va face destul de constiinciosi, mai ales daca intre timp au primit o atentionare.

Restul horscopului, pe libertatea.ro.

Cookies