HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SĂGETĂTOR,CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

de:
05 oct. 2015
4 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SĂGETĂTOR,CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. URANIA a anunțat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare, pentru libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SCORPION

Până pe 6 octombrie dimineața, sufletul lor se înnobilează cu o serie de preocupări și satisfacții ce pot veni în diferite moduri: prin reculegere, prin regăsirea echilibrului pierdut în vecinătatea lăcașurilor sfinte, a icoanelor sau prin intermediul rugăciunii, prin frecventarea unor locuri sau practicarea unor activități cu vocație morală, spirituală, filosofică ce le consolidează opțiunile mai vechi sau îi îndrumă spre altele noi, conforme cu realitatea în care trăiesc în prezent, prin lecturi exemplare care le pot deschide un univers de idei, sentimente, concluzii de viață, pilde și modele de care au nevoie pentru a se dezvolta moral, profesional, spiritual.

Din după-amiaza zilei de 6 octombrie până pe 8 octombrie ei, se pot afla în prim-planul unor activități importante din punct de vedere profesional, social, public în care trebuie să-și demonstreze forța, valoarea personală ori capacitatea de a rezista la stres.

Pe 9 octombrie, Scorpionii pot fi prinși de forfota unor relații ce îi solicită și-i motivează pe direcția unor apropieri umane în care liantul îl constituie scopurile comune sau convingerea că dorințele și idealurile lor se pot realiza cu ajutorul și prin intermediul apartenenței la aceste grupuri, coterii, fundații, structuri colective. Pe această direcție, însă, în ziua de 7 octombrie se pot evidenția și unele disfuncții de comunicare sau limite la nivelul cooperării.

Pe 8 octombrie Venus va intra în acest sector al relațiilor liber consimțite, acționând în chip profitabil până la începutul lunii noiembrie. Alături de Jupiter, Micul Benefic le poate oferi acestor nativi o suită de oportunități și șanse.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA SĂGETĂTOR

Până pe 6 octombrie dimineața, nativii sunt obligați să țină cont de câți bani au disponibili pentru a onora cheltuielile curente și cât le rămâne pentru alte planuri. Probabil că va fi vorba de restricții și amânări sau de renunțarea definitivă la un proiect, fie el și modest din punct de vedere financiar.

Între 6 octombrie după-amiaza și 8 octombrie cugetul lor este avântat. Se lasă cuprinși de plăcerea de a fantaza, de a imagina. Motivul principal este dorința lor de a se afirma, de a-și schimba viața, de a opera modificări existențiale majore care sunt cu atât mai puternic resimțite cu cât ei trec, în prezent, prin momente grele, cenușii sau lipsite de satisfacții. Dacă se „lucrează” atent la modul de operare, în scurt timp, ele pot deveni realizabile. Ei vor mai trebui să depășească ziua de 7 octombrie, vulnerabilă și derutantă, când este bine să nu se lase influențați de cursul (aparent) al evenimentelor.

Pe 9 octombrie, provocările meseriei, ale vieții publice îi cheamă cu insistență. Nu se pot eschiva de la obligații și activități care, o dată duse la bun sfârșit, le pot aduce, în scurt timp, un beneficiu de imagine sau le pot consolida statutul într-o ierarhie. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra tot în această casă a X-a a înălțării socio-profesionale, constituind, până la începutul lunii noiembrie a.c., alături de Jupiter și Marte, o gardă ce-i poate proteja sau un factor ce-i poate propulsa în posturi onorabile și profitabile pentru viitorul lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA CAPRICORN

În sinea lor, nu vor fi de acord cu aceste direcții care le sunt trasate ierarhic. Între 4 și 6 octombrie dimineața, viața cotidiană ia aspectul unei suprasolicitări sau hărțuieli. Nativii vor avea tendința de a refuza propunerile și de a nu se lăsa duși de val, opunându-se implicării lor în conflicte și relații tensionate. Dar, cu toată rezistența lor, unele dintre acestea nu vor putea fi evitate, mai ales dacă au legătură directă cu funcția, imaginea sau munca depusă de ei într-un sector public. Nu este exclus să apără și elemente-surpriză care să modifice statutul unor evenimente de dată recentă, determinând precipitarea lucrurilor sau complicarea lor.

Între 6 octombrie după-amiaza și 8 octombrie, pentru o mare parte dintre nativi, se ridică probleme financiare, de mai mică sau mai mare amploare, pentru care vor încerca o rezolvare pe căi „discrete” sau vor apela la ajutorul părinților și/sau rudelor.

Pe 9 octombrie, Capricornii nu se vor putea extrage curentului general astral care îi va obliga să analizeze o serie de aspecte din viața lor, chiar dacă acestea nu reprezintă acum o chestiune urgentă fiind, dimpotrivă, o chestiune de perspectivă. Dar, tocmai această perspectivă de viață este cea care îi obligă să-și reformuleze o serie de atitudini, opțiuni și decizii personale, esențiale. Venus va intra pe 8 octombrie în chiar acest ultim sector, luminându-le mintea, dându-le „gândul din urmă cel bun”.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA VĂRSĂTOR

Relațiile afective vor fi marcate de instabilitate, superficialitate. Jocurile aparenței, flirtul, complicitatea de moment pot fi luate, de către naivii sau naivele în ale dragostei, drept o pagină dintr-un posibil mare roman de amor.

Între 4 și 6 octombrie, realitatea îi cheamă înapoi, la muncă. Uneori, pot apărea elemente de condiționare drastică (risc de a fi penalizați, termene limită, controale etc.). Sănătatea se poate resimți de pe urma efortului făcut, mai ales dacă este vorba de muncă „în asalt”, de activități desfășurate contra cronometru sau sub semnul stresant al întârzierilor, de unde și riscul unor disfuncții la nivelul aparatului digestiv.

Între 6 octombrie după-amiaza și 8 octombrie se pot înregistra confruntări între Vărsători și partenerii lor de viață, de proiect, de afaceri etc., cu iz conflictual, născute din vanitatea, orgoliul sau intoleranța nativilor. Atenție la ziua de 7 octombrie, când se pot isca situații tulburi, bazate pe o eroare de înțelegere, pe un document ce conține un viciu sau pe o răstălmăcire intenționată a cuiva, cu miză bănească: cineva se răzgândește după ce a promis un ajutor financiar, o persoană retrage nativului un sprijin material, de indiferent ce natură, din capriciu sau în semn de nemulțumire pentru felul în care evoluează o activitate ori relația lor. Această ipostază se poate reedita pe 9 octombrie.

Pe 8 octombrie Venus va intra în casa banilor și beneficiilor materiale în legătură cu alte persoane sau instituții și va oferi surprize plăcute, până la începutul lunii noiembrie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA PEŞTI

În această perioadă sunt avantajați, în prestațiilor lor artistice, toți creatorii și interpreții, indiferent de genul în care se exprimă, mulți reușind performanțe. Din punct de vedere afectiv, momentul astral este cam lacrimogen, favorizând stările „apoase” de tristețe, duioșie, întoarcerile în trecutul dureros, accentuând singurătatea și supărările.

Între 6 octombrie după-amiaza și 8 octombrie, acești nativi se pot remarca la locul de muncă, pot avea un succes, pot opera o schimbare benefică în regimul lor de muncă, își pot găsi un serviciu sau un bun plasament al pregătirii lor profesionale. În cazul celor maturi, între 48 și 60 de ani, nu sunt excluse salturile spectaculoase atât din perspectiva banilor cât și al funcției primite ca semn al prețuirii valorii lor personale, autorității și experienței. Pe 9 octombrie, relațiile parteneriale ar trebui să fie active sau, după caz, intense. Atenție pe 7 octombrie și, apoi, prin reeditare, pe 9 octombrie, la riscul de a fi păcăliți, duși cu vorba, încântați cu false argumente. Nativii din primul Decan al zodiei pot trăi în ziua de 9 octombrie o serie de ipostaze de viață ce par a fi un „semn al destinului”.

Pe 8 octombrie Venus va intra în casa a VI – a, a relațiilor parteneriale. Ea va permite „îmblânzirea” relațiilor, dorința de cooperare, va favoriza logica, spiritul practic și bunul simț necesare în stingerea unor conflicte minore, înlesnind semnarea unor contracte avantajoase până în prima parte a lunii noiembrie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE.HOROSCOP URANIA ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Mai mult pe libertatea.ro.

Cookies