HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

de:
04 oct. 2015
0 afișări
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

URANIA a anunțat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare, pentru libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- BERBEC

In preajma zilei de 3 octombrie o serie de impulsuri legate de dialoguri, schimburi de idei si informatii, tentative de conciliere se vor lovi, mereu, fie de propriile indoieli, fie de circumstantele care nu le sunt favorabile Berbecilor. De aici si o serie de oscilatii cu privire la utilitatea efectuarii unei deplasari scurte pe care ba o iau in calcul, ba o resping, amanand-o. Alteori, vestile care vin spre ei sunt de natura sa-i puna in cumpana.

Pe 4, 5 si 6 octombrie dimineata (pana la ora 11:30) acesti nativi au preocupari domestice sau in legatura directa cu relatiile de familie. Evolutia acestor relatii precum si implicarea nativilor in chestiuni ce trebuie rezolvate repede se desfasoara cu poticneli, intarzieri provocate de refuzul unor membri de familie care nu doresc sa coopereze, care se opun unei solutii etc. In a doua parte a zilei de 6 octombrie si, apoi, pe 7 si 8 octombrie, predispozitia lor viata este mai animata. Uneori au chef de petreceri, alteori doar de o relaxare.

Vanitatea si orgoliul sunt resimtite de catre nativi, in aceasta perioada, la cote maxime ca tendinte exagerate drept care, nu o data, vor incerca sa-si tempereze aceste impulsuri sau sa le dea un curs cat de cat favorabil, fara riscuri sau excese. Din punct de vedere afectiv, sentimental sau erotic e vremea aventurilor. Pe 9 octombrie ei vor fi ocupati cu activitati plictisitoare, care nu le aduc prea mari satisfactii. La ordinea zilei sunt chestiunile de tipul „a face ordine” in lucruri, in documente sau in relatiile de munca.

Venus va intra pe 8 octombrie in casa a VI-a, favorizand ameliorarea starii de sanatate tulburate anterior. De asemenea, unora Micul Benefic le poate da, pana in prima parte a lunii noiembrie, sansa de a obtine un loc de munca sau de a rezolva un demers profesional.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- TAUR

Ziua de 3 octombrie este dedicata banilor si preocuparilor financiare sub toate aspectele: calcule, chibzuiala, demersuri, dialoguri, plati, proiecte etc.

Nota speciala este data de conditiile ridicate de „hartii”: chitante, facturi, contracte, documente oficiale. Pe 4, 5 si in prima parte a zilei de 6 octombrie se poate instala, in starea de spirit si implicit in reactiile si comportamentul nativilor, un soi de inhibitie care ii impiedica sa se poarte firesc, sincer si deschis. Tendinta generala este de a fi rezervati, discreti, secretosi.

Unii ascund ceva fata de apropiati (un proiect, o intamplare, o nemultumire). Atentia lor se concentreaza pe rezolvarea acelui fapt de viata dar, in permanenta, se vor ridica o serie de circumstante care le vor ingreuna demersul: fie nu pot depasi un obstacol de gandire, fie un interes le dirijeaza intentiile, fie o chestiune de mentalitate sau constiinta le pune frana ori de cate ori gasesc o cale de actiune.

In acest proces launtric framantat intra in joc, in proportii diferite, in functie de varsta si rol social, realitatile exterioare concretizate pe directia, munca, bani, profesie, relatii ierarhice si detaliile nestiute, ramase intr-un con de umbra, pe care nu le pot estima, cum ar fi subminarea lor de catre rivali, actiunile desfasurate in cercuri de influenta straine lor.

Casa muncii si a vietii profesionale ramane delicata, fiind presarata cu evenimente modeste ca importanta dar semnificative pentru directia generala de evolutie a acestui sector astral. Venus va intra pe 8 octombrie in casa a V-a a placerilor vietii, sporind interesul pentru avantajele sau speculatiile materiale. In plan afectiv, Venus, alaturi de Marte, va consolida relatiile personale bazate pe sentimente care vor deveni a fi cu atat mai trainice cu cat sansa unui beneficiu personal intrezarit este mai consistenta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- RAC

Pe 3 octombrie pe Raci ii muncesc tot felul de ganduri. Unele dintre aceste framantari isi au originea in conflictele lor interioare, in procesele de constiinta sau in nevoia de a se adapta la o situatie creata in viata lor care le impune limite, rigori si exigente.

Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiati, de scolaritate sau de educatie (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se afla in preajma varstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care ii alarmeaza. Intre 4 si 6 octombrie dimineata, ei se pot confrunta cu exigente privitoare la modul de viata de fiecare zi sau la deciziile pe care trebuie sa le ia neaparat.

Unele dintre ele privesc partenerul de viata (impacari, separari, conflicte), alteori ii vizeaza pe partenerii de afaceri ori pe rivalii si persoanele cu care se afla in conflict. In acest carusel intra in joc, interesele de familie si pozitia oficiala, publica, functia sau autoritatea care pot fi brusc subrezite sau puse sub semnul intrebarii.

Segmentele de viata patronate de casele I, IV, VII si X se intrepatrund, dand tuturor evenimentelor care se consuma o intensitate si o greutate existentiala considerabila. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie preocuparile banesti sunt la ordinea zilei. Pe 9 octombrie comportamentul celor nascuti in Rac este marcat de prudenta, calcul precis al consecintelor unor decizii, dialog concis, pragmatism, disciplina, rigoare si autocontrol al emotiilor.

Moment bun pentru toate tipurile de audiere, exprimare publica sau prestatie in contextul verificarii cunostintelor. Pe 8 octombrie Venus va intra in casa a III-a, favorizand relatiilor cu fratii, vecinii si cunoscutii, precum si deplasarile sau toate tipurile de activitati legate de “pamant”.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- GEMENI

Pe 3 octombrie Luna isi continua traseul prin zodia Gemenilor, dandu-le nativilor care apartin acestei zodii o serie de impulsuri menite sa le sporeasca activitatea mentala, spontaneitatea, initiativa, imaginatia si capacitatea de comunicare.

Intre 4 si 6 octombrie dimineata, preocuparile lor ar putea sa se concentreze pe una sau mai multe chestiuni ce se privesc banii, castigurile, speculatiile etc. Rezolvarea lor nu este una usoara, uneori aparand intarzieri, obstacole sau complicatii mai ales daca, in desfasurarea respectivelor initiative intervin, deloc util sau favorabil, tot felul de cunostinte „binevoitoare”.

Din 6 octombrie, de la pranz, pana pe 8 octombrie, Gemenii devin mandri si plini de ei. Unii doar isi dau importanta (mai ales daca sunt tineri), altii, pe fondul unor succese sau rezultate frumoase intr-un domeniu de activitate, devin subiect de discutii, fiind in centrul atentiei. Perioada buna pentru activitati publice, contacte umane, afirmare personala, trecere a unor probe, verificari, examene.

In discutiile care au ca scop o negociere, Gemenii „se tin bine” si nu cedeaza, nu negociaza, afirmandu-si punctul de vedere si interesul personal cu fermitate. Pe 9 octombrie, ei pot deveni prizonierii unor chestiuni de familie sau legate de propria lor gospodarie care ii obliga sa se implice direct in rezolvarea lor. Venus va intra pe 8 octombrie in casa a IV-a, locuita de zodia Fecioarei, unde, alaturi de Marte si Jupiter, timp o luna, va intensifica predispozitia lor pentru chestiunile domestice, locative si administrative.

Pe 7 octombrie este posibil sa traiasca o dezamagire sau sa fie nevoiti sa-si reformuleze un vis, o dorinta, un proiect pe fondul unei confruntari cu o realitate care schimba datele problemei, ca un fel de „coborare cu picioarele pe pamant”.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 5-11 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP URANIA, ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC,LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA- LEU

Pe 3 octombrie sunt la mare pret intalnirile cu prietenii, schimbul de idei si informatiile, consultarile, divertismentul. Uneori, tema acestor discutii o pot reprezenta chestiunile banesti, proiectele in care intra in joc un patrimoniu ce trebuie valorificat inteligent. Alteori, unor persoane nascute in acest semn zodiacal, li se solicita colaborarea ori asocierea in vederea obtinerii unui castig.

Daca lor li se cere sa vina cu „partea materiala” in acest parteneriat, este bine sa se mediteze pe indelete, cu responsabilitate si sa nu se entuziasmeze in fata oricarei propuneri. Verificati sub toate aspectele, mai ales cele aparent neimportante, toate documentele si inscrisurile ce va sunt oferite ca argumente solide. Intre 4 si 6 octombrie dimineata unii nativi vor avea tendinta de a se retrage in intimitatea caminului pentru a se odihni, pentru a si ingriji sanatatea ori poate chiar pentru a trata o disfunctie organica trecatoare legata de digestie, metabolism, reumatism, suferinta osoasa.

Unii se alarmeaza si doresc sa afle cat mai multe lucruri despre respectiva afectiune sau despre simptomele difuze pe care nu si le pot explica sau care nu pot fi lesne diagnosticate. In aceasta ultima ipostaza, este de luat in calcul o boala explicata prin mostenirea genetica. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie, Leii vor fi iar in forma, puternici, autoritari, impunandu-se cu usurinta in mediul in care traiesc si muncesc.

Pe 9 octombrie se nasc tot felul de situatii destul de complexe sau de variate care ii obliga sa mediteze asupra lor ca oportunitate de castig sau administrare. Venus va incepe sa tranziteze casa a II-a a banilor incepand cu 8 octombrie, dandu-le un sprijin real in rezolvarea chestiunilor financiare curente pana la inceputul lunii noiembrie.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.


Cookies