BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA PEȘTI

4 si 5 iulie sunt doua zile din miezul verii care pot sa-i solicite din cale afara pe acesti nativi, chiar daca nu neaparat despre munca ar fi vorba. Nici ei nu sunt ingaduitori si reactioneaza anapoda, suparandu-se din orice.

De fapt, sunt surescitati si nelinistiti, iar in planul sanatatii multi vor resimti provocarea acestor tranzite prin tulburari cardiace, circulatorii sau ale sistemului nervos. In schimb, intre 6 si 7 iulie, Pestii au parte de un tranzit „elegant” si benefic al Lunii prin semnul lor zodiacal, ceea ce le poate atrage, prin relatiile armonice cu restul planetele aflate in tranzit prin Rac si Scorpion, a tot felul de trairi interioare cu rol de balsam sufletesc.

Astfel, ei se pot detasa de lucrurile care ii supara, ii suprasolicita sau ii lezeaza. Pot reflecta la stadiul actual din viata lor, la trecut, la viitor si, cu calm si detasare, sa ia decizii intelepte pentru ei. Se mai pot bucura de serile frumoase de vara plimbandu-se, distrandu-se, mancand ceva special, exotic care sa le desfete simturile.

Pestii pot gasi satisfactie in multe alte aspecte de viata personala sau publica: intalniri, discutii, petreceri, spectacole, conferinte, lecturi, calatorii, activitati de loisir, hobby etc. Pe 8 si 9 iulie intervine insa ceva care strica armonia abia creata in care se cufundasera ca intr-o adevarata terapie salvatoare: banii.

Se pot ingrijora, enerva si vor face mai multe drumuri si demersuri pentru a rezolva o chestiune baneasca. Pe 10 si apoi pe 11 iulie, isi recapata tihna, dorind sa aiba dialoguri cu scop constructiv, practic, eficient. Atentie, 6 iulie le poate aduce despartiri sau suparari in perechile de indragostiti sau dispute si amaraciuni in relatiile cu un prieten ori cu grupul din care fac parte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA VĂRSĂTOR

Au chef sa faca tot felul de lucruri care sa le aduca satisfactie rapida, vor sa se detaseze de rutina cotidiana, manifestand fata de munca, sarcini de serviciu, datorii de orice fel, un refuz nejustificat dar exprimat brutal, fara menajamente fata de cei din jur. Pe 6 si 7 iulie, viata lor ca si bucuriile pe care doresc sa si le ofere, depind de banii pe care ii au.

In mod normal, impulsul astral ii impinge sa cheltuiasca mult. O atentie speciala trebuie sa acorde totusi, in ciuda rabufnirilor de plictis fata de indatoririle de la locul de munca, pentru ca se anunta tot felul de riscuri justificate de activitatea lor, de atitudinea abordata sau de calitatea muncii prestate. Nu sunt de aceea, excluse sanctiuni, avertismente, „discutii serioase cu sefii”, etc., toate in vederea aducerii lor pe drum cel bun.

Fireste ca toate aceste conditionari astrale functioneaza mai lesne in cazul celor tineri. Dar si cei maturi sunt vizati de o serie de schimbari ale regimului de munca si salarizare in care ei nu mai au cum sa intervina, nefiind raspunzatori si nici vinovati de masurile luate de conducerea unitatii. O zi speciala, un termen-limita, un factor-cheie poate fi 6 iulie cand nu sunt excluse o serie de ipostaze a caror motivatie reala scapa nativilor si care, la o prima impresie, par a nu avea nici o alternativa.

Si din punctul de vedere al sanatatii intreaga saptamana pune intr-o ecuatie organica dificila stomacul, pancreasul, regimul zaharului, lactatia (in cazul femeilor). Din 8 iulie se pot inmulti discutiile cu medicii pe teme de sanatate, analize, tratament, decizii terapeutice.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA CAPRICORN

Surprize banesti sau evolutii atipice ale unor demersuri financiare intre 4 si 5 iulie. Uneori ele pot fi justificate de aplicarea corecta a legii, alteori se face dreptate dupa o lunga asteptare. Chiar daca solutia in sine este una mai putin obisnuita (are aspectul mai degraba de exceptie) ea este benefica pana la urma.

Intre 6 si 7 iulie cei nascuti in Capricorn vor avea tentatia sa se exprime in public, sa-si faca cunoscute opiniile chiar daca ele nu sunt pe deplin justificate ori ei insisi nu sunt in cunostinta de cauza, hazardandu-se sau abordand un subiect pe deasupra realitatii, superficial ori tendentios, ajungand astfel, in ipostaza neplacuta de a-si fi facut singuri o imagine proasta.

Pericol si pentru cei care sustin examene: acelasi risc de a nu aprofunda subiectul, de a nu trata cu seriozitate o proba, de a fi arogant cu profesorul, de a sfida comisia, fie si numai din teribilism, din lipsa de experienta sau din dorinta de a epata. Nerabdare in probele practice, tehnice sau de abilitate.

Pe 6 iulie mai exista riscul unor certuri, conflicte sau dispute care ii aduc in situatii limita: li se cere demisia, ei insisi decid sa plece dintr-un colectiv etc. Conflictele pot aparea din varii motive, cu argumentatii diferite ca importanta in economia unei colaborari sau convietuiri si in domeniul afacerilor, in casnicie, in orice colaborare.

Nu se incheie contracte intre 5 si 8 iulie. Perioada proasta pe toata linia in ceea ce priveste evolutia unui proces, o solutie pe cale juridica etc. Conflicte, iritare, lipsa de rabdare si intelegere fata de unii membri de familie si problemele lor, pe 8 si 9 iulie. Dorinta de a stabiliza si recupera o relatie sufleteasca sau de cuplu deteriorata in ultimele saptamani, pe 10 si 11 iulie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Urania Sagetator 

Perioada care urmeaza le aduce Sagetatorilor forta de expresie, putere de exprimare plastica, inventivitate, capacitate de a convinge in toate demersurile ce tin de comunicare si dialog. Sunt frumos sustinute astral examenele, auditiile, concursurile de preselectie etc. ( 4 si 5 iulie).

Apoi, pe 6 si 7 iulie ei se pot dedica locuintei, preocupandu-se de confortul si aspectul casei, cautand tihna reconfortanta a caminului, ori binefacerile unor relatii de familie armonice, constructive prin solidaritatea lor. Ziua de 6 iulie ii poate pune in fata unei situatii-limita din punct de vedere financiar determinata fie de un eveniment la locul de munca fie de initiativele cuiva care le pune bete in roate, ii conditioneaza sau ii someaza.

Zbuciumate par a fi zilele de 8 si 9 iulie cand Luna poate da nastere la situatii fortate, exagerate, nemotivate, alimentand reactiile sufletesti disproportionate fata de cauza, lipsa de masura, ambalarea inutila si excesiva in relatiile sufletesti sau intre parinti/copii.

Incarcare cu forta fizica si ambitie pentru sportivii aflati in concursuri si intreceri dar si risc de accidentari prin imprudenta. Pe 10 si 11 iulie se inregistreaza o dorinta de stabilizare a relatiilor la locul de munca, de conservare a veniturilor ce decurg dintr-o activitate retribuita.

Mercur va intra pe 8 iulie in casa banilor si beneficiilor materiale obtinute de la altii sau prin intermediul unor institutii si acte legale, si acolo, alaturi de celelalte doua planete ce tranziteaza zodia Racului, complica lucrurile cu argumente noi, cu dezvaluiri incomplete sau „mestesugite”, cu atitudini rigide, posesive, meschine, facand de-a dreptul imposibila orice negociere si intelegere timp pana pe 23 iulie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IULIE 2015. HOROSCOP URANIA PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, SĂGETĂTOR:

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button