BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC, TAUR, RAC, LEU

Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul aferent lunii în curs.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC

Între 2 si 3 ianuarie se pun premizele unor probleme majore sau de o importanta reala in viata de familie si in societate. Nativii incep sa se resimta de pe urma pozitionarii astrelor intr-o formula dificila care, in ultimul timp, ii solicita prin inmultirea tranzitelor pe semnele Cardinale din care face parte si Berbecul dar si al unor aspecte stranse care s-au produs in ultimele zile si care se mentin la grad perfect intreaga saptamana viitoare.

Pe 2 ianuarie, Mercur intra in casa a XI-a si, pentru cateva zile, le va inlesni nativilor, o buna comunicare cu prietenii sau le va permite sa afle lucruri surprinzatoare despre aceia. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa banilor si beneficiilor conditionate de relatiile cu persoane sau institutii si va aduce un plus de insecuritate sau de risc pana pe 5 martie.

Pentru moment, in saptamana pe care o analizam, Marte nu va produce efecte vizibile, in schimb, el poate sa opereze, deja, mici modificari de atitudine in privinta felului in care vor aborda, mai tarziu, dificultatile financiare cu care se vor confrunta.

Intre 4 si 6 ianuarie se pot avea motive de iritare sau neliniste cu privire la avere, plasamente, investitii, potentiale castiguri mosteniri si transferuri de bunuri. Intre 6 ianuarie dimineata si 8 ianuarie dupa-amiaza, pentru unii, strainatatea, oamenii aflati la distanta, institutiile, firmele, etc., pot reprezenta un punct de interes sau inceputul un proiect care incepe sa functioneze.

O tripla conjunctie Saturn/Venus/Luna poate aduce vesti imbucuratoare sau premiza unor schimbari in viata care presupun decizii majore pentru viitor. Seara zilei de 8 ianuarie le aduce patru planete in casa a X-a ceea, ce inseamna ca unii sunt deja integrati nu doar in forfota activitatilor curente ci si in mijlocul unor evenimente ce privesc cariera lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR

ntre 2 si 3 ianuarie, nativii din Taur se pot resimti dupa oboseala unor zile solicitante ca efort fizic, stres, oboseala, agitatie, alimentatie in exces. Chiar si cei care s-au purtat cumpatat in ultimele zile pot avea dureri de cap si stari de nervozitate a caror origine se afla in fondul lor sufletesc ce nu-si afla linistea.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a X-a si, pentru unii, el poate fi un aliat in perspectiva unor discutii cu privire la o activitate, o functie, o misiune, o sarcina importanta socio-profesionala. Poate fi vorba de o oferta care sa-i surprinda doar ca, etapa se epuizeaza repede, in seara zilei de 8 ianuarie, cand Mercur, revenind in casa a IX-a, va stagna aceste demersuri.

Daca vor ramane valabile, ele vor putea fi repuse pe tapet dupa 14 februarie. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa a VII-a a cerului lor astral si va tulbura, in proportii diferite, relatiile partenerilor implicati intr-un conflict. Sunt posibile manevre viclene ale unor persoane care vor sa-l sicaneze pe un nativ din Taur dar si acesta, la randul lui, nu se va da inlaturi, apeland la tactici ascunse.

Atentie la discutiile, aparent inofensive, care se vor purta intre 4 si 6 ianuarie care au scopul de a-i provoca pe nativi. A nu se lua decizii importante intre 4 si 8 ianuarie, a nu se semna contracte; ulterior, in forma sau fondul acestora, se vor descoperi vicii sau erori intentionate.

Este bine ca nativii sa nu se lase purtati de ambitii si vanitati intre 4 si 6 ianuarie dimineata. Intre 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si 8 ianuarie (ora 18), unii pot primi bani si cadouri, atentii substantiale din strainatate sau aprobari ori incuviintari in legatura cu un proiect.

Din seara zilei de 8 ianuarie ei vor fi obligati sa puna un pic de frana in demersurile lor, sa reanalizeze o directie de viata importanta, sa se inarmeze cu rabdare si sa astepte limpezirea apelor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC

Desi, in mod normal, 2 si 3 ianuarie sunt zile libere, unele aspecte rigide, cu nuanta de constrangere, se pot observa prin intermediul discutiilor, a unor atitudini, al conditiilor sau al cadrului legislativ de ultima ora, in privinta unor colaborari, parteneriate, afaceri sau chiar in registrul conjugal. Indiferent de optiune, un nativ din Rac va constata ca, ceea ce doreste sau initiaza el, lezeaza un alt aspect de viata personala – familie, cariera, casnicie etc.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa beneficiilor. Pentru ca perioada sederii lui in acest sector este scurta, este bine ca nimic din ceea ce se bazeaza pe banii sau bunurile pe care ar urma sa le primeasca Racii prin intermediul unor tranzactii generoase, sa fie luat in calcul, ca un temei solid, pana la jumatatea lunii februarie, cand Mercur va reveni, dupa retrogradare, in Varsator.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa relatiilor afective dar si a relatiilor cu copiii. Relatiile sentimentale vor avea de suferit, pana pe 5 martie, de pe urma unei atitudini exigente sau exagerate. Relatiile nativilor cu copiii se pot complica, aparand atitudini ostile, reactii negativiste, copiii manifestand tendinta de a-i controla, de a-i santaja sentimental pe parinti sau de a le ignora demersurile pedagogice, de unde si fireasca nemultumire a acelora.

Primele semne pot aparea inca din 4, 5 si 6 ianuarie dimineata, cand sunt posibile scenele de gelozie sau dorinta cate unui Rac de a-si „pedepsi” iubitul sau iubita. Intre 6 si 8 ianuarie dimineata, la locul lor de munca, pot avea loc schimbari si masuri organizatorice de genul „una calda, una rece”.

Din 8 ianuarie dupa-amiaza, unii nativi pot deveni antipatici, taciturni, necooperanti. Este perioada cand se acutizeaza cuadraturile la grad perfect intre maleficii care alimenteaza sau exacerbeaza aceasta predispozitie conflictuala.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU

Dialogurile devin, intre 2 si 3 ianuarie, dificile pentru Leii care nu au nici un fel de retinere sa izbucneasca, in stilul lor caracteristic, sonor si cu cascade de argumente si acuzatii.

Pentru echilibrul de la locul de munca, acest tranzit este riscant: „aprinderea fitilului” in aceasta etapa transformandu-se in „focuri bengale”, dupa 8 ianuarie. Asociate cu un grad de pericol sunt, in acest rastimp, si scurtele deplasari. Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a VII-a, unde, pentru urmatoarele sase zile, va permite finalizarea unor tranzactii, prin gasirea unei solutii ingenioase. In alte cazuri insa, discutiile incepute acum se vor opri pana la jumatatea lunii februarie 2016, cand vor putea fi reluate din punctul in care s-au blocat.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa a IV-a, legata de aspectele familiale sau patrimoniale, pozitie astrala care le va induce nativilor tendinta de a apela la tactici si manevre care, in cel mai bun caz, nu vor face o impresie buna sau, la antipozi, vor genera reactii dure din partea celor „atacati”. Primele tentative neinspirate se pot produce deja intre 4 si 6 ianuarie, perioada nefasta pentru relatiile matrimoniale, divorturile sau tentativele de realizare a unui partaj.

Neinspirata si fara spor va fi, de asemenea, orice initiativa de a provoca o tranzactie sau o separare a partenerilor de afaceri. Din 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si pana in dupa-amiaza zilei de 8 ianuarie, Leii vor deveni exuberanti si laudarosi.

Dorinta lor de a impresiona sau de a demonstra ceva ca sunt bogati, puternici, influenti, ii va impinge la exces de zel, la aventurism si vedetism. Tendinta de a paria, de a practica jocuri de noroc, de a trai intens, de a cultiva un stil de viata periculos trebuie reprimata. Din seara zilei de 8 ianuarie, relatiile de munca primeaza, grevandu-le timpul si solicitandu-i fizic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 4-10 IANUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ

Intre 2 si 3 ianuarie, Fecioarele numara banii. Concluziile nu sunt intotdeauna vesele, impunandu-le ajustari de ultim moment sau obligandu-le sa apeleze la familie pentru un ajutor financiar.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, in casa a VI-a, postura care le va permite sa discute cu temei un detaliu de munca ori sa prospecteze un nou plasament al pregatirii lor profesionale, in vederea unei schimbari. Aceasta conditie favorabila nu dureaza mult pentru ca Mercur va reveni, pe 8 ianuarie, in Capricorn, in casa a V-a, ceea ce le va permite, pana spre 14 februarie, sa puna ordine in viata sentimentala, sa-si reaseze cu intelepciune si eficienta raporturile cu copiii ori sa se calmeze si sa abordeze lumea trairilor si a bucuriilor cu maturitate si masura, in concordanta cu prioritatile si realitatile momentului.

Intreaga saptamana va pune intr-un context de criza relatiile care genereaza reactii emotionale contradictorii, apasatoare. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion si, din aceasta pozitie, va da o noua culoare schimburilor de opinii, conversatiilor obisnuite, declaratiilor desfasurate intr-un context public.

Temeiul astral al acestui tranzit ii va face pe nativi combativi, dinamici dar stilul si continutul exprimarii lor orale se vor impregna de specificul zodiei (Scorpion) si de natura planetei Marte (razboinica, tenace, agresiva), transformandu-i in niste parteneri de dialog de temut dar nu tocmai simpatici.

Primele semne ale acestui stil ofensiv se vor semnala inca din perioada 4 – 6 ianuarie. Intre 6 si 8 ianuarie se inmultesc problemele de familie precum si nevoia ca Fecioarele sa fie prezente alaturi de rude, solidare cu nevoile acelora si eficiente in ajutorul acordat lor. In unele cazuri, nativii vor fi obligati sa discute oportunitatea unor masuri de ordin legal, juridic, oficial cu privire la patrimoniul sau la litigiile in care aceia sunt implicati.

Citește mai mult pe libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button