ȘTIRI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 31 OCTOMBRIE – 6 NOIEMBRIE 2015. ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 31 OCTOMBRIE – 6 NOIEMBRIE 2015. ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC:

Se vor descurca binișor, mizând, cel mai adesea, pe prezența lor de spirit sau pe spontaneitate. După ora 12 a aceleiași zile, o serie de chestiuni de familie reclamă prezența lor pentru a fi alături de rude (părinți) sau pentru a supraveghea și rezolva propriile lor probleme gospodărești, locative, domestice, ipostaze de viață care vor continua pe 1 și 2 noiembrie. Pe 3 și 4 noiembrie, avântul existențial al unora se poate remarca într-un domeniu artistic, creativ sau într-unul afectiv, sentimental. Dar, există și ipostaza Berbecilor maturi care sunt preocupați să-și schimbe viața, să aducă în peisajul lor existențial noi dimensiuni cum ar fi experiențe de viață sau profesionale, lărgirea orizontului de cunoaștere prin călătorii, excursii, deplasări, strămutări ale domiciliului. Între 5 și 6 noiembrie, Luna va da o greutate specială chestiunilor de sănătate legate de stomac, hrană, alimentație, medicație, terapie. Segmentul muncii este solicitat întreaga săptămână de influxurile puternice dar diferite ca importanță și fel de a se manifesta. În unele cazuri, poate fi vorba de o activitate intensă, alteori de stres. În ansamblu, perioada are o semnificativă latură pozitivă, ea permițând Berbecilor, datorită acelui aspect favorabil ce reunește vibrațiile planetelor Jupiter, Marte și Venus, să facă progrese, să aibă realizări, să se lupte pentru o cauză sau o miză personală, în al cărei joc intră cariera și profesia. Mercur va tranzita casa banilor și beneficilor materiale provenind din relațiile cu alte persoane, dându-le posibilitatea să facă tot felul de „combinații” și strategii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR:

Nu este recomandabil să inițieze dialoguri pe teme salariale. Din 31 octombrie, după ora prânzului și, apoi, pe 1 și 2 noiembrie, acești nativi se văd obligați să se agite pentru o chestiune pe relația cu frații și surorile, vecinii, cunoscuții ocazionali. Multe dintre gândurile lor se cer acum consolidate prin confirmări venite de la persoane care au experiență de viață, vocație profesională sau dețin o autoritate publică. După astfel de confruntări de opinie, Taurii se vor vedea obligați să facă o serie de ajustări unui demers care se bazează pe convingeri, interese sau direcții de viață zbuciumate de evenimentele ultimilor 2-3 ani. Pe 3 și 4 noiembrie, familia din care provin și cea pe care și-au construit-o, prin căsătorie sau relații stabile, intră în conflict. Dorința lor de a face ordine în viața altora sau de a-și impune punctul de vedere nu este întâmpinată cu bunăvoință de cei din preajma nativului. Schimburile de cuvinte sunt aspre și, cel mai adesea, îi nemulțumesc pe apropiați. Perioadă proastă din 2 până pe 20 noiembrie pentru negocieri și tranzacții și cu atât mai mult cu cei cu care se află pe picior de luptă. Între 5 și 6 noiembrie vocația lor administrativă se extinde asupra relațiilor cu copiii sau, după caz, cu cei pe care îi iubesc. Dragoste, dragoste dar… după „regulament”! Încercarea lor de a face ordine sau, și mai rău!, curățenie în aceste domenii delicate de viață afectivă nu-i conduce la succes. Poate că, uneori, vor reuși să pună pe cineva la punct dar, în cele mai multe cazuri, vor stârni revoltă sau replici nu tocmai plăcute auzului lor. Ceva trebuie temperat sau eliminat: fie insistența, fie brutalitatea, fie lipsa de măsură și nuanță, fie radicalismul. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI:

După ora 12 a acestei zile și, apoi, pe 1 și 2 noiembrie, indiferent ce fac, pe unde umblă și cu cine se întâlnesc, ei numai la bani se gândesc sau la soluțiile concrete, de moment, pentru a rezolva o chestiune practică destul de complicată. De aceea, nota generală este mai mult de tentativă, de interes pentru acel subiect dar cu slabe șanse de soluționare. Pe 3 și 4 noiembrie unii Gemeni fac pe „interesanții”. Ei vor simți nevoia să se dea mari într-o discuție, într-o vizită, într-un cadru oficial. Pe 5 și 6 noiembrie, se adună o mulțime de probleme de mai mare sau mai mică importanță, într-o legătură directă sau tangențială cu locuința, gospodăria, cu un context locativ sau funciar (implicit actele și contractele aferente). Momentul este favorabil. Pentru unii, această etapă poate să ia aspectul unei șanse neprevăzute sau al unei situații care se conturează din mers, extrem de avantajos. Nu alimentați bârfe, nu intrați în jocuri de culise la locul de muncă. Mercur va fi, începând din 2 până pe 20 noiembrie, un factor astral nefericit și periculos care va spori riscul de a răci, de a contracta o viroză sau de a face o infecție dentară. Mai este vizat aparatul renal (la bărbați), cel genital (la femei) și regimul endocrin. Nota generală este de fluctuații fiziologice și de infecții recidivante. Sunt de evitat toate manevrele medicale în zonele anatomice amintite după cum, în unele cazuri, o afecțiune, care era ținută sub control cu o anumită medicație și într-o anume concentrație, acum impune o ajustare a dozei sau o schimbare a schemei terapeutice. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC:

Ori sunt acaparați de alte detalii de viață concretă, ori nu sunt suficient de convinși de utilitatea acestor gesturi, ori doresc, din prudență, să mai analizeze situația etc. Am spus „din fericire” pentru că aceste soluții se nasc din impulsuri superficiale, hazardate sau nefondate. Din după-amiaza zilei de 31 octombrie, Racii vor trăi o nouă stare de spirit care va dura până la sfârșitul zilei de 2 noiembrie. Ea le va permite să se simtă mai bine „în pielea lor”, să se înțeleagă pe ei și pe cei din jur mai bine, mai profund și, implicit să aibă reacțiile potrivite. Sensibilitatea va fi la cote mai mari decât în alte zile dar și intuiția lor va fi mai bună. Soarele natal dimpreună cu Luna în tranzit vor forma aspecte armonioase cu Kiron și Neptun din Pești și cu Soarele și Mercur din Scorpion. În felul acesta, elementul Apă devine prielnic pentru tot ceea ce înseamnă reechilibrare psihică, neuro-vegetativă. Corpul lor, mintea lor, fiziologia lor se vor apropia de parametrii normali de funcționare, de unde și o anume stare generală de bine, de calm, de siguranță. Pe 3 și 4 noiembrie unii doresc să rezolve o chestiune ce ține de un venit ce rezultă din exercitarea unei profesii. Pe 5 și 6 noiembrie se aglomerează mai multe evenimente. Întâlnirile, discuțiile, drumurile lor se vor concentra pe problemele organizatorice, administrative, practice. Teoretic, ele se pot rezolva repede, bine, corect. Dar se pot înregistra și „deblocări” spectaculoase ale unor piedici anterioare. Mercur începe să tranziteze casa sentimentelor făcându-i posesivi și exigenți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA LEU:

Din după-amiaza zilei de 31 octombrie până pe 2 noiembrie, nativii vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia să se izoleze de oameni, să evite activitățile obositoare (inclusiv petrecerile); în acest răstimp, ei vor avea tendința să se odihnească, să se liniștească sau să se ocupe de organismul lor care dă semnale negative: le impune alt regim de viață, alt tip de alimentație, altă stare de spirit, altă medicație. Pe 3 și 4 noiembrie, Leii vor fi în din nou în formă, activi, impresionându-i pe cei din jur cu anvergura lor existențială. Vor dori să preia controlul unor situații critice la care unii membri de familie nu fac față singuri. Între 5 și 6 noiembrie, se acumulează chestiunile „administrative” curente (întocmirea unor documente, semnarea unor acte, obținerea unor avize sau aprobări, efectuarea unor plăți, etc.). În mod normal, acestea ar trebui să decurgă bine, corect, la timp și în favoarea nativilor. Nota generală este de intrate în normalitate, de reglementare și chiar de câștig sau de recuperare a unor sume. Din 2 noiembrie, Leii pot primi mesaje întristătoare sau îngrijorătoare de la familia din care provin, ele privind fie rudele, fie bunurile și evenimentele care gravitează în jurul acelora. Uneori poate fi vorba de aflarea unei nereguli, a unei pierderi, a unei pagube provocate din neglijență, indiferență sau rea voință. Alteori, pot apărea discuții stupide, gratuite, motivate de ambiții, care risipesc orice tentativă de înțelegere și soluționare venită din partea nativilor din Leu, care, la rândul lor, se pot enerva și pot „trânti”, la rândul lor, cine știe ce replici usturătoare. De altfel, casa comunicării este vulnerabilă prin prezența Lunii Negre.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA FECIOARĂ:

Tripla conjuncție (Jupiter, Venus, Marte în Fecioară) s-a produs, de la 1500 încoace, de treisprezece ori iar acum, în 2015, este pentru a paisprezecea oară când ea are loc. Dar, în acest răstimp de șase secole, numai conjuncția din 1530 seamănă cu cea din prezent, pentru că atunci, ca și acum, Neptun și Kiron se aflau în zodia Peștilor iar Venus se afla la 29° Fecioară. Această ipostază astrală are o semnificație aparte pentru Fecioare care pot trece, datorită intervenției ei, prin evenimente personale cu valoare de destin dar și cu o pronunțată latură de „inedit”. Pe 31 octombrie dimineața, nativii se pot afla în prim-planul vieții publice sau se pot exprima în fața unui auditoriu cu destul de mult temei. Între 31 octombrie după-amiaza și 2 noiembrie, relațiile cu prietenii și aliații sunt stinghere, din cauza planetei Mercur care, din 2 noiembrie, operează pe casa comunicării, în Scorpion, favorizând râca, ura, invidia, ironia răutăcioasă, sarcasmul sau tentația de a induce în eroare interlocutorul. Pe 3 și 4 noiembrie, nativii își fac curaj și hotărăsc să schimbe tactica într-o chestiune curentă. Pe 5 și 6 noiembrie, Luna va tranzita zodia Fecioarei, alăturându-se mănunchiului de semnificații ale conjuncției mai sus amintite, dându-le acestor persoane șansa să facă lucruri speciale, să trăiască evenimente importante sau să depășească o pricină existențială.

Citește mai multe pe libertatea.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button