HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA (30 MAI – 5 IUNIE 2016): Horoscop URANIA Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu

de:
28 mai 2016
3 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA (30 MAI - 5 IUNIE 2016): Horoscop URANIA Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu

Urania a dezvăluit, pentru libertatea.ro, horoscopul aferent săptămânii viitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  BERBEC
SĂPTĂMÂNA 30 MAI -5 IUNIE 2016

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  TAUR
SĂPTĂMÂNA 30 MAI -5 IUNIE 2016

In ziua de 28 mai, Taurii vor simti nevoia sa faca ceva deosebit, sa se remarce printr-o atitudine, o opinie, o initiativa, sa fie “vizibili”. Dar tendinta este nu tocmai confortabil sustinuta de tranzite, fiind alimentata de vanitate, de dorinta de a da o replica cuiva, de a demonstra ceva sau de a lansa un avertisment la adresa unui rival. Mai indicat ar fi sa se abtina.

Intre 29 si 30 mai, se anunta secvente placute de viata petrecute alaturi de prieteni. Momente de delectare alaturi de cunoscuti. Pentru unii, dorinta de a se distra se va lovi de neputinta de a cheltui pe cat si-ar dori, in acele momente. Perioada este bogata in impulsuri astrale amestecate: unele importante, altele care tin de domeniul fleacurilor, unele justificate, altele subiective sau nascute din egoism. Discutiile pe tema unui beneficiu material sau al unui ajutor moral, protectie sociala, se pot lovi de unele conditionari personale legate de copii sau de persoanele dragi inimii lor. Desi unii s-au pregatit pentru niste discutii de principiu importante, problemele lor nu se pot rezolva in aceasta saptamana pentru ca vor fi prea multe cuadraturi si opozitii care ridica piedici importante pe de alta parte saptamana este dominata de volatilitatea si instabilitatea dialogului astral unde iluziile se amesteca cu dorintele inoportune iar interesele banesti se lovesc de cadrele legislative dezavantajoase sau chiar descurajante.

Intre 31 mai si 1 iunie, Taurii isi vor reprima o serie de ganduri, se vor abtine sa se pronunte intr-o discutie, vor evita sa ia decizii, preferand sa se confrunte cu ideile lor in forul interior.

Intre 2 si 3 iunie, se contureaza un rastimp mai stabil, mai prielnic lor pentru a se calma si reorienta. In preajma lor vor circula tot felul de solutii pe care vor incerca sa le incorporeze planului lor initial dar, deja, se contureaza un factor de respingere sau de subminare, provenind de la Marte, care a intrat pe 27 mai in casa rivalitatilor, dusmanilor deschisi, a tuturor pericolelor ce provin din relatiile parteneriale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  GEMENI
SĂPTĂMÂNA 30 MAI -5 IUNIE 2016

Ziua de 28 mai este una a inspiratiei, a fanteziei si unele dintre ideile care le vor trece prin minte nativilor se vor putea materializa daca ei vor dovedi implicare, hotarare si perseverenta. Perioada caracterizata prin “aspiratii”.

Intre 29 si 30 mai, de la caz la caz, unii se pot confrunta cu probleme de imagine, cu derapaje in ceea ce priveste relatia lor cu publicul, altii pot trece prin momente de cumpana, daca sunt sefi si trebuie sa ia o decizie de a carei utilitate nu sunt convinsi, dar sunt constransi de context, ori de care se tem ca le-ar prejudicia statutul socio – profesional. Altii pot trece prin situatii limita in relatiile de familie: crize conjugale, depunerea actelor de divort, partaje cu sicane, parasiri ale domiciliului conjugal, blocaje ale unor demersuri in justitie. De fapt, latura procesuala este proasta pentru toate tipurile de relatii parteneriale. Daca este vorba de parteneri de afaceri atunci pot interveni si factori exteriori persoanelor implicate, prin interventia institutiilor sau aplicarea legii. Relatiile cu rudele de sange vor evolua in totala contradictie cu directia de viata a Gemenilor. Spre sfarsitul saptamanii devine din ce in ce mai greu de gestionat multimea problemelor.

Intre 31 mai si 1 iunie, relatia cu prietenii este marcata de ciudatenii, de situatii bizare sau chiar de reactiile mai putin justificate ale nativilor insisi care se poarta cu bruschete cu o serie de persoane care nu i-au suparat cu nimic.

Intre 2 si 3 iunie, nativii simt nevoia sa se tempereze , poate si pe fondul unei stari proaste generale, fara o sursa organica bine definita. Ba sunt tristi, ba sunt enervati, ba cad pe ganduri, ba n-au somn. Relatiile la locul de munca pot trece prin momente neplacute, Gemenii fiind acuzati de unele lucruri pe care le-au facut si nu trebuia sau invers, nu le-au facut cand trebuia, iar ei vor suporta critica sau atentionarile destul de prost, mai ales ca unii, s-ar putea sa fie redusi la tacere in fata evidentelor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  RAC
SĂPTĂMÂNA 30 MAI -5 IUNIE 2016

In ziua de 28 mai, Racii vor fi incercati de tot felul de curiozitati stranii: sa afle ceva, sa experimenteze ceva ori ar putea fi pusi, chiar si fara aceasta disponibilitate a lor de moment, sa treaca prin situatii stranii, unele cu aer de accident.

Intre 29 si 30 mai, nativii ar putea fi obligati sa reformuleze in mare graba o serie de atitudini si viziuni asupra unor oameni, idei, intamplari si planuri de viitor din perspectiva unor informatii discrete pe aproape ca le “prind din zbor” si care au darul de a-i alarma. Uneori, relatiile de munca pot evolua de asa natura incat sa-i oblige sa ia in calcul amanarea punerii in practica a unor decizii anterioare. Drumurile scurte ca si deplasarile pe termen mai lung se pot impiedica de formalitati, intarzieri sau de circuitul haotic al hartiilor. Nu este o perioada buna pentru nici un tip de examinare a competentelor iar daca nativii nu se pot sustrage acestor examinari, este bine sa ramana calmi, stapani pe situatie si sa nu raspunda la provocarile, indiferent de la cine ar veni si ce domeniu de viata ar privi ele. Intr-un registru al interioritatii, nota generala a intregii saptamani indica tensiuni, nehotarare, cavalcada sterila a gandurilor, nesomn.

Intre 31 mai si 1 iunie, maturii intre 40 – 43 de ani pot trai o intamplare care sa dea un sens nou feliei existentiale vizate, care sa-i oblige sa-si reformuleze un scop sau o metoda de afirmare profesionala ori de obtinere a succesului.

Intre 2 si 3 iunie, dorinta unora de a-si consolida statutul prin relatii, cunostinte si prietenii le poate fi implinita prin intalnirea sau apropierea lor de persoane tinere sau mai tinere decat ei, dinamice, care sa le ofere sprijinul sau un statut special. Relatiile afective incep sa sufere de pe urma tranzitelor spinoase ce opereaza pe casa a V-a si care nu au deloc darul sa-i faca niste parteneri de trup si/sau suflet usor de suporta, Racii lasand impresia, prin tot ceea ce fac si ce spun, ca sun gelosi, posesivi sau egoisti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA  LEU
SĂPTĂMÂNA 30 MAI -5 IUNIE 2016

28 mai va fi o zi dificila pe multiple planuri. Reactiile lor sunt tipice lor cand este starnit un nivel autoritatii, reprezentarii sau stabilitatii prin meserie, functie, imagine. Se vor opune oricarei ingerinte care incearca sa le modifice stilul de viata. Reactiile lor vor fi vehemente chiar daca va fi vorba de parinti, rude apropiate sau de partenerul de viata.

Intre 29 si 30 mai, preocuparile pentru bani se vor amesteca, de-a valma, cu cele legate de cresterea, educarea, ingrijirea sau sustinerea materiala a copiilor. Implicarea lor in evenimentele placute, organizate de prieteni, vor intra in contradictie cu ceea ce doresc cei de care sunt legati afectiv, pentru ca aceia se vor simti ignorati, abandonati, tradati pentru alte interese, marginalizati. Comunicarea se va face cu sincope si nu va fi suficienta pentru alimenta sau explica o motivatie iar nativii vor lasa impresia (sau chiar asa va fi) ca sunt mai preocupati de plasamentele lor sociale, profesionale, de imagine, de aliante decat de rostirea sentimentelor. Comportamentul nativilor va parea uneori nesincer sau lipsit de logica. Risc de a se lua dupa sfaturile unor persoane insuficient pregatite si avizate intr-un domeniu, mai ales in planul afacerilor.

Intre 31 mai si 1 iunie, ambitiile personale vor fi traite la cote inalte; lor, li se vor dedica nativii, indiferent de varsta si cu o adevarata sete de victorie, de progres, de afirmare ori de frangere a aripilor unor rivali.

Intre 2 si 3 iunie, aceste tendinte isi vor gasi un numitor comun, comportamentul lor, desi inflexibil, se va cristaliza in jurul unor idei-forta care se vor constitui ca un scop in viata; cel putin, pentru aceasta etapa. Este insa si rastimpul cand se vor acutiza, intr-un fel deranjant, tot felul de conflicte, care pleaca de la interese divergente iar nativii nu vor tolera opozitia pe care le-o vor face rudele, drept pentru care, pe fondul unui context astral vulnerabil, vor recurge la tertipuri si manevre subrede moral care vor functiona, cat de cat, in avantajul lor, pana spre 2 august 2016; dupa aceea, insa, decontul lor va fi mare.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.

Cookies