HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
21 feb. 2016
1 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP URANIA BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

Urania a anunțat, pentru libertatea.ro, previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA BERBEC. HOROSCOP BERBEC 22-28 FEBRUARIE 2016:

Între 20, 21 si 22 februarie dimineata, se anunta situatii care nu atrag dupa ele neplacerii. Dimpotriva. Poate fi vorba de entuziasm, de bucurie creatoare, de inspiratie, de exercitare a unei activitati intr-un domeniu artistic, cu autoritate si putere de convingere.

Parintii apartinand semnului Berbec vor fi autoritari fata copiilor de varsta mai mare, cu privire la un stil de viata sau la o conduita ori fata de ceea ce doresc cei mai mici. Ei le pot oferi solutii ingenioase, mai putin pedagogice, dar eficiente. Cei aflati la varsta adulta pot aborda secventele de viata personala cu orgoliu, cu un aer demn, facand pe „interesantii” sau chiar pe „dificilii” pentru a le arata celor din jur ce valoare au ei si cat sunt de importanti, prin urmare ce concesie le fac ei, unora si altora, atunci cand discuta cu ei sau.

Tranzitele actuale ii transforma in niste fiinte impetuoase, dornice sa se afirme cat mai repede, daca sunt tineri, si sa se instaleze in constiinta celor din jur, daca sunt maturi, prin capacitatea de a decide si de a conduce sectoare dificile de activitate. Relatiile cu strainatatea sunt avantajate in acest rastimp. Unii, care au mai facut asta in viata lor, pot castiga bani din pariuri neobisnuite sau recurgand la speculatii care le dau frisoane celor din jur numai la gandul riscurilor asumate.

Intre 22 februarie (dupa ora 13:25) si 24 februarie, este perioada cand are loc faza de Luna Plina in Fecioara, ce-si va pune amprenta pe casa a VI-a a muncii, de unde si o serie de preocupari organizatorice, administrative la locul de munca dupa cum, pe segmentul sanatatii, nativii pot fi nevoiti sa se intoarca la regim, interdictii alimentare, proceduri de detoxifiere a organismului.

Intre 25 si 26 februarie, unii vor fi obligati sa se confrunte cu stari de spirit provocate de situatii parteneriate dezechilibrate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA TAUR. HOROSCOP TAUR22-28 FEBRUARIE 2016:

Din 20 pana pe 22 februarie (ora 13:25), disconfortul personal, conturat cu o saptamana in urma, se va accentua, prin tranzitul Lunii prin Leu, care ii va transforma pe Tauri in prizonierii unor contradictii, obligatii, presiuni, insistente, urgente ale lor, ale partenerului de viata, ale partenerilor de proiect si/sau de afaceri cu efect direct asupra posturii lor publice.

Sunt dezavantajati si cei care, prin natura profesiei sau a functiei, vor fi obligati sa se exprime public, sa ia decizii (care vor fi contestate in clipa urmatoare) sau care se vor confrunta cu presiunile partenerilor, oponentilor, dusmanilor, ipostaze periculoase daca miza unui conflict mai vechi a ajuns in justitie sau face obiectul unei anchete.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, Taurii vor fi obligati sa asimileze lectia Lunii Pline in Fecioara, semn de Pamant, armonic cu al Taurului. De aici si un pragmatism sau o ingustare a orizontului de asteptare cu privire la relatiile sufletesti si la prieteniile liber alese. “La ce mi-e buna aceasta relatie?” sau “Ce avantaj am eu de la Cutare?” sunt rationamente care vor functiona brutal, impingandu-i sa respinga sau sa se indeparteze de persoane care, pentru moment, considera ei, le complica viata.

Li se va reprosa egoismul, individualismul iar unele relatii, care “schiopatau” de mult, se pot rupe si prin decizia celeilalte parti de a se desparti de nativ.

Intre 25 si 26 februarie, Taurii vor incerca sa remedieze un conflict intr-o relatie de munca. Ori momentul nu e cel potrivit (26 februarie, in preajma orei 9 dimineata), ori felul in care vor pune ei problema, cert este ca situatia e va complica.

Mai exista si ipoteza ca un nativ sa actioneze la enervare, afland ceva care il “mobilizeaza” atat de tare incat sa nu se poata abtine tentatiei de a-i zice cuiva “vreo doua de sa-l tina minte”.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA GEMENI. HOROSCOP GEMENI 22-28 FEBRUARIE 2016:

Intre 20 si 22 februarie, pana la pranz, Gemenii pot avea succes intr-o directie ce tine de libera miscare (scurte deplasari, in general cu un scop precis), dialog (unde isi vor impune punctul de vedere sau vor impresiona), un examen, o proba de verificare a cunostintelor (unde se pot impune, pot impresiona si convinge un juriu, o comisie etc.).

Doar in relatiile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali starea de lucruri poate evolua spre tensiuni, pentru ca autoritarismul la care vor apela, pentru a transa o situatie, nu va fi prea usor acceptat de catre interlocutori: “Nu face pe grozavul cu mine”, i se poate replica.

Din 22 februarie (dupa ora 13:25) si pana pe 24 februarie, Gemenii vor traversa o etapa marcata de faza Lunii Pline in Fecioara care ii va aduce cu picioarele pe pamant. Multi se vor vedea obligati sa faca o serie de treburi casnice pe care nu au cum sa le delege sau sa le arunce in sarcina cuiva.

Pentru altii se va pune problema unei responsabilitati sporite fata de o situatie patrimoniala complicata juridic, neclara, vulnerabila care-i priveste doar pe ei sau chiar intreaga lor familie. Postura publica sau exercitarea prerogativelor de sef pot trece prin clipe dificile in preajma zilei de 22 februarie.

Intre 25 si 26 februarie, nativii trebuie sa tina cont, evident daca citesc acest avertisment, ca aproape nimic din ceea ce le trece prin minte intr-o directie sentimentala, afectiva, relationala, personala nu este nici bine gandita si nici adecvat exprimata. Initiativele lor nu vor fi intelese corect, vor deranja, vor starni reactii.

Nu faceti glume si surprize, nu luati decizii in contul celor apropiati in ideea ca “le faceti un bine”. Nu cedati tentatiilor cu iz de “viata periculoasa” doar de dragul curiozitatii. Perioada intensa de cautare a unor solutii, care au tente extravagante, lipsite de logica.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA RAC HOROSCOP RAC 22-28 FEBRUARIE 2016:

Noaptea de 20 februarie s-ar putea sa fie, pentru unii nativi, una agitata, pe fondul gandurilor si situatiilor ciudate, de ultima ora. Framantarile interioare ii vor tine trezi dar solutiile vor intarzia sa apara.

Din 20 februarie, dupa ora 04:18 dimineata, pana pe 22 februarie la pranz, o serie de persoane nascute in aceasta zodie pot avea probleme cu banii, cu averea, cu veniturile, cu conturile, cu intelegerile ce ar trebui materializate prin acte oficiale.

Mai intai, pentru ca pot apare tot felul de situatii care complica, incurca sau redefinesc termenii unui contract ori datele insesi ale unei mize materiale. In al doilea rand, perioada in sine e marcata de surprize si razgandiri inexplicabile, mai ales ale unor parteneri de dialog, asa incat ar fi indicat sa nu se forteze nota. Solutiile de scurta durata, acceptate pe principiul “pana trec puntea”, sunt pandite de pericolul unor sanctiuni si pagube ulterioare neluate in calcul, in prezent. Unele dintre ele nici nu le apartin, ca initiativa, Racilor, ci mai ales celor din anturajul lor care, din dorinta de a-i ajuta, le propun tot felul de aiureli.

Din 22 februarie dupa-amiaza si pana pe 24 februarie, nativii devin, fortati de imprejurari, stapaniti, metodici, calculati, puternic ancorati in realitate, animati de dorinta de a rezolva, una sau chiar toate probleme cu care se confrunta, pe calea dialogului. Usor de zis, greu de facut! Este perioada cand opereaza Luna Plina in Fecioara pe casa schimburilor de idei si informatii ori ale contradictiilor de opinii si viziuni pe chestiuni majore care nu pot fi deslusite. In ciuda efortului depus, nativii vor ramane cu cate o necunoscuta.

Pe 25 si 26 februarie, in familiile unora, se poate produce un dezechilibru. Un factor de stres, ca un vartej, “va lua totul pe sus”, zgaltaind, de la o ora la alta, viata personala, cea de familie, casnicia, afacerile, procesele, imaginea publica, functia etc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA LEU. HOROSCOP LEU 22-28 FEBRUARIE 2016:

Daca n-are somn, in timpul noptii de 20 februarie, pana in preajma orei 4:18, Leul ar fi bine sa se destina, sa citeasca ceva distractiv, sa priveasca un film la TV dar sa nu se lase prada ideilor. Dialectica acestei nopti nu-l avantajeaza.

Apoi, in restul zilelor de 20, 21 si 22 februarie (pana la ora 13:25), el poate sa-si desfasoare viata in mod profitabil pentru ca va fi in forma fizica si psihica. Pe unii dintre nativi ii poate bate gandul sa faca ceva schimbari in viata lor. In relatiile cu rudele nu, desi acestea il stingheresc sau il obosesc.

In relatiile conjugale, da. Motorul principal al unor decizii, pe acest sector de viata, tine de plictis, de dorinta de noutate, de cheful de a face si altceva cu viata lor, decat au facut pana in prezent. Sa se certe cu consoarta e solutia cea mai simpla.

Dar Leul vrea altceva, ceva spectaculos mai ales ca, in conceptia lui, cel/a de alaturi nu merita osteneala. Osteneala merita doar el si propriul lui confort. Asa ca schimbarile luate in calcul privesc binele doar pentru sufletul lui.

In planul proceselor, pot aparea surprize de la martori, din declaratiile altora, din pledoariile sau interventiile unor factori colaterali. Acestea nu implica riscuri; uneori, chiar, ele pot imprima un curs favorabil evenimentelor dar, de cele mai multe ori, vor impune o schimbare de atitudine si de tactica, de la un moment la altul.Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, nativii pot avea obisnuitele probleme materiale, mai ales din categoria celor care provocate de oameni si/sau institutii, in varii relatii personale sau oficiale.

Pe 25 si 26 februarie, Leii vor contrazice pe toata lumea dar se vor contrazice, in focul argumentelor, chiar pe ei insisi, drept care, cu ei, in aceasta perioada, nu se va putea ajunge la nici o intelegere. Pe fond, acest zigzag al opiniilor si atitudinilor, derutant pentru cei din jur, isi are motivatia intr-o nesiguranta de sine rod, la randul ei, al unei crize personale de cunoastere.

Citește restul horoscopului pe libertatea.ro.


Cookies