HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016 HOROSCOP URANIA Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu

de:
18 iun. 2016
3 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016 HOROSCOP URANIA Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu

Urania a publicat, pe libertatea.ro, previziunile pentru săptămâna viitoare

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016
HOROSCOP URANIA Berbec

Între 18 și 20 iunie (până la ora 14), cele mai solicitate sectoare vor fi cele legate de mica școlaritate sau de studiile înalte, de comunicare și de călătoriile de scurtă sau de lungă durată. Mule dintre discuții și intenții vor fi supuse în permanență unor opreliști fie de natură legală, fie administrativă.

Dar, cel mai important context pentru care unele demersuri, pe direcțiile amintite mai sus, privește schimbul de informații, dialogul neconstructiv dintre subiect și reprezentanții unor instituții care ridică obiecții, pretenții sau pun tot felul de piedici, nu întotdeauna justificate, astfel că, de multe ori, se va putea vorbi de șicane, exagerări, exces de zel.

Situația se complică cu cât nativii se apropie de 20 iunie, spre ora prânzului, când se alcătuiește faza de Lună Plină, care tinde să împingă la maximum tensiunea și conflictul relațiilor Berbecului cu profesorii, examinatorii, șefii unor instituții de profil (primării, ministere, vamă, etc.) din țară sau străinătate. În acest răstimp comunicarea va atinge apogeul confuziei și nervozității.

Din după-amiaza zilei de 20 iunie până pe 22 iunie, pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal se radicalizează relațiile de familie, dar, totodată, se conturează și ipostaze care îi vor face să se cramponeze de unele bunuri de familie.

Din 18 iunie, în sectorul casei a IV-a, al aspectelor care țin de familia din care provin, își va face simțită prezența planeta Venus, ceea va accentua latura subiectivă, emoțională a reacțiilor acestor nativi. Acestui tranzit i se va alătura, sporindu-i intensitatea, din 21 iunie, Soarele care, la rândul lui, va intra în zodia Racului.

Atenție la discuțiile în care se vor angaja Berbecii între 21-21 iunie la locul de muncă, context în care pretențiile personale sau sugestiile reformiste nu vor fi privite cu ochi buni. Între 23 și 24 iunie, dorința unora de a se întâlni cu prietenii va fi justificată mai ales de nevoia găsirii unor soluții la împrejurările de viață și activitate complicate de felul în care evoluează probleme lor financiare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016
HOROSCOP URANIA Taur

Între 18 și 20 iunie (până la ora 14), cele mai importante evenimente vor fi cele determinate de problemele bănești sau de aspectele cu pondere în existența lor actuală sau de viitor care privesc un beneficiu, câștigurile sau posesiunile materiale pentru a căror realizare fac eforturi de ordin legal doar că, pe direcția caselor II – VIII, se vor ridica blocaje sau neputințe personale (nu e de competența lor ci a unei instituții, se vor lovi de un cadru legislativ, etc.).

Apogeul acestor restricții se va produce în ziua de 20 iunie, când se va produce faza de Lună Plină în Săgetător. Din după-amiaza zilei de 20 iunie până pe 22 iunie, Taurii vor lua cunoștință de un context nou în planul comunicării, al schimbului de idei și informații, al drumurilor sau al unor etape ce țin de pregătirea școlară și profesională, determinate de tranzitul planetei Venus (din 18 iunie) și al Soarelui (din 21 iunie), ceea ce îi va obliga să facă față unor indispoziții de moment.

Uneori, asupra lor se va abate lipsa de interes pentru o activitate: nu vor avea chef de de discuții, vor fi mai retrași, mai interiorizați, mai meditativi sau mai puțin dispuși să le mărturisească altora detalii de viață personală. Dacă în plan relațional această discreție poate fi salutară, când va fi vorba de susținerea unor examene aspectul nu va fi favorabil pentru că, de exemplu, chiar și cei bine pregătiți ar putea evolua sub nivelul pregătirii lor școlare, universitare sau profesionale.

Între 23 și 24 iunie, perioadă dificilă pentru postura publică a nativilor care au funcții și responsabilități și care pot fi contestați sau spre care se pot îndrepta acuzații și comentarii depreciative formulate de rivalii declarați ori de dușmanii care acționează prin interpuși. Perioadă delicată și periculoasă pentru abordările parteneriale.

Conflicte mocnite în plan conjugal. Risc de a fi trădați de martori sau păcăliți în desfășurarea unor procese. În preajma zilei de 24 iunie se pot produce evenimente s-au se pot contura situații de viață importante (conceperea sau nașterea unui copil, stabilizării unei relații afective).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016
HOROSCOP URANIA Gemeni

Între 18 și 20 iunie (până la ora 14), se desfășoară un complex de evenimente astrale care au, ca punct culminant, faza de Lună Plină în Săgetător, care îi angajează pe acești nativi, prin prin implicare Soarelui, în tranzit prin Gemeni.

În casa I, se află Mercur, Guvernatorul acestor nativi; din păcate, el va face, în ziua de 20 iunie, o opoziție la grad perfect cu Saturn, sporind dificultățile ce decurg din acest context nefavorabil negocierilor, semnării unor contacte, desfășurării unor procese.

Totuși, fără a fi un paradox, semnarea unor acte, înțelegeri sau contracte se poate realiza dar ele vor purta, de-a lungul timpul, marcajul acestor dificultăți de început care se pot accentua, pe fondul tranzitelor ulterioare. Gemenii vor resimți această etapă în plan personal ca fiind solicitantă, intensă, obositoare.

Una dintre marile provocări ale momentului este nevoia (sau obligația) de a vorbi, de a explica, de a răspunde, de a face declarații și riscurile asumate cu acest prilej sau de a face față unor situații de moment din cariera lor sau care decurg din relațiile de familie în care nota generală este dată de nevoia de a respecta ordinea morală, de a păstra normalitatea sau de a nu încălca legea.

Din după-amiaza zilei de 20 iunie până pe 22 iunie, problemele financiare curente sau cele legate de pierderi, pagube și blocaje în regimul bunurilor pe care trebuia să le fi primit în condițiile unei donații, a unei vânzări sau moșteniri, se acutizează. Perioadă de restrângeri ale cheltuielilor, de economie.

Din 18 iunie, în zodia Racului acționează Venus iar din 21 iunie Soarele, dând casei a II-a a banilor obținuți din muncă sau efort propriu o vocație aparte. În acest sector se pot ivi tot felul de situații care pun în pericol plata unui salariu sau pot aduce micșorări ale veniturilor (rețineri, amenzi, sancțiuni, restricții etc.).

Între 23 și 24 iunie, nativii vor avea tendința de a face planuri pentru ieșirea dintr-o situație dificilă personală, familială sau materială ce se conturează la orizont.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016
HOROSCOP URANIA RAC

Între 18 și 20 iunie (până la ora 14), interesul nativilor se va concentra pe problemele de serviciu. Poate fi vorba de informațiile sau speculațiile vehiculate privitoare la viitorul locului lor de muncă sau de posibilele transformări în regimul salarial.

Apogeul acestei etape se va înregistra pe 20 iunie, evenimentele precipitându-se din cauza fazei de Lună plină care va acționa pe acest sector. Pe fondul Lunii Pline și al impactului Solstițiului de vară, sănătatea Racilor va fi pusă la încercare. Aceștia vor avea un stres provocat de energiile degajate care le vor răscoli afecțiunile mai vechi sau pot acutiza unele stări organice de moment.

Atenția majoră trebuie îndreptată spre conservarea energiei și evitarea oricăror exagerări și imprudențe în ceea ce privește circulația arterială și venoasă și fiziologia aparatului loco-motor ori a sistemului nervos care controlează activitatea membrelor superioare și inferioare.

De aceea, este indicat să nu se facă antrenamente excesive, să nu se depună eforturi fizice, să nu se exagereze cu excursiile, drumețiile și sporturile de agrement cu grad mare de risc. Într-un alt plan, se conturează riscul de a se înșela într-un raționament sau de a cădea victima dezinformării și confuziei din jurul lor.

Din după-amiaza zilei de 20 iunie până pe 22 iunie, vor începe să se contureze probleme parteneriale care se vor deveni o realitate personală, pe fondul schimbărilor de statut astral (intrarea, pe 18 iunie, în semnul zodiacal natal al Racilor, a planetei Venus și, din 21 iunie, a Soarelui) care, în opoziție cu Pluton și Uranus, vor contribui, săptămânile următoare, la radicalizarea relațiilor de familie; drept care, în cuplurile care „scârțâie” de ceva vreme, se pot producă certuri, rupturi definitive, părăsiri, abandon conjugal, divorțuri.

Relațiile se vor complica și când va fi vorba de afaceri, contracte, alte parteneriate. Se va contura tendința păguboasă de a se crampona, când va fi vorba de un litigiu, de fleacuri și detalii. Între 23 și 24 iunie, efort de a găsi soluții la un beneficiu scontat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 20-26 IUNIE 2016
HOROSCOP URANIA LEU

Între 18 și 20 iunie (până la ora 14), cel mai intens solicitată va fi axa relațiilor afective, a relațiilor sentimentale sau a integrării nativilor în grupurile de prieteni de care sunt legați prin gusturi sau plăceri comune. Se vor dezvolta o serie de contradicții și interese divergente care nu vor strica relațiile în sine, dar le vor supune unor fluctuații de solidaritate, de implicare și chiar de simpatie. Leii, mai orgolioși, se vor simți dați la o parte.

Cel mai mult va suferi, în aceste zile, comunicarea care le va permite derapaje de exprimare sau alterări ale stării de spirit. Gesturi și atitudinile Leilor față de o serie de cunoscuți sau chiar apropiați lor sufletește ( copii, iubit/iubită) vor fi catalogate de către aceștia drept „mofturi”, crize de vanitate, deși, pe fond, nativii vor avea dreptate.

Această atitudine inegală, inconsecventă și oarecum paradoxală e va accentua pe 20 iunie, pe fondul, surescitant pentru ei, a fazei de Lună Plină. În unele cazuri, aceste relații pot fi tulburate și de interesele bănești care condiționează respectivele relații interumane.

Perioada îi mai poate împinge pe nativi, din dorința de compensare sau de afirmare într-un stil bombastic, la implicarea în jocuri și pariuri cu mize exagerate, în activități sportive practicate imprudent. Din după-amiaza zilei de 20 iunie până pe 22 iunie, unii vor fi obligați să „se întoarcă la matcă”, adică la muncă, răbdare, asiduitate, atenție și concentrare, la locul de muncă.

Sănătatea, la rândul ei, va fi influențată de tranzitele momentului care aduce două planete în zodia Racului (casa a a XII-a a cerului astral al acestor nativi): Venus, din 18 iunie și Soare, din 21 iunie. De aceea, pentru unele persoane, mai ales dacă au depășit vârsta maturității, se pot activa suferințe organice mai vechi, cu o manifestare vizibilă predominant gastrică, metabolică, dermică și, secundar, pancreatică sau de factură alergică.

Între 23 și 24 iunie, unii Lei pot avea motive de enervare provocate de o avarie în gospodărie, de o pierdere, un furt sau de consecințele unor evenimente meteorologice.

Citeşte restul horoscopului pe pe libertatea.ro.

Cookies