HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 MARTIE 2015: HOROSCOP URANIA GEMENI, HOROSCOP TAUR, HOROSCOP PEȘTI

de:
14 mart. 2015
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 MARTIE 2015: HOROSCOP URANIA GEMENI, HOROSCOP TAUR, HOROSCOP PEȘTI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 MARTIE 2015: HOROSCOP URANIA GEMENI, TAUR, PEȘTI

Perioada cuprinsă între 14 şi 20 martie 2015 este marcată de evenimente astronomice importante care au şi o profundă semnificaţie astrologică.
Jocul astrelor face ca, în dimineaţa zilei de 20 martie, la h 11:36′, în ziua în care se alcătuieşte o fază de Lună Nouă, cu Soare şi Lună în conjuncţie la 29°:27′ în Peşti să se plieze şi o eclipsă totală de Soare care va fi vizibilă mai ales în N Emisferei Nordice cu un maximum deasupra insulelor Feroe, N Norvegiei şi al Rusiei. În Europa, în N şi E Asiei, în N şi V Africii ea va fi percepută ca eclipsă parţială. Bucureştiul se va afla într-o zonă de penumbră care va începe la h 10:49′ şi se va sfârşi la h13:05′.

Este un moment important pentru nativii acestui ultim semn zodiacal care se vor confrunta cu vibraţii diverse şi puternice.
În ziua de 17 martie planeta Venus va părăsi semnul Peştilor, unde s-a aflat în exaltare şi va intra în zodia Taurului, în domiciliu, binecuvântându-i pe aceşti nativi cu tot ce poate ea să dăruiască ca „Mic Benefic”, spune astrologul Urania, conform Libertatea.ro.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA: HOROSCOP URANIA GEMENI, TAUR, PEȘTI

Horoscop Urania Gemeni, saptamana 14-20 Martie 2015

Cu şapte planete în permanenţă risipite în cele trei segment ale Crucii Mobile, Gemenii închid, cu Soarele lor natal, această configuraţie ce nu se lasă prea mult timp pentru a-şi vădi forţa de impact. Nu-i uşor să fii născut în zodia Gemeni.
Cea mai solicitată este casa funcţiei, a puterii şi a reprezentării unde, în ziua de 20 martie, se produce faza de Lună Nouă şi Eclipsa de Soare. Două evenimente majore astronomice şi astrologice dar şi karmice care  vor lăsa urme în existenţa câte unui nativ.

Se poate produce o ruptură de orice fel (de un om, de un grup, de o idee, de un proiect), se renunţă mai întâi ca decizie în forul interior; mai târziu, ca o consecinţă a lor, vor apare declaraţiile, afirmaţiile, gesturile explicite.

Situaţia mai indică constrângere, contradicţii, presiuni dinspre casa parteneriatului activând şi o Lună Neagră ce mătură casa mentalităţii, a educaţiei, a legăturilor cu trecutul. În funcţie de destin, de semn de generaţie, de hartă personală sau de loc în societate, ceva, cum spuneam, se va frânge, se va „deşira”, stricând o alcătuire.

După 20 martie, casa prietenilor şi a relaţiilor utile cu oameni şi instituţii trece, asemeni leilor prin cerul de foc al dresorului, prin aşa numitele „focuri bengale”.

După 17 martie, traseul benefic al planetei Venus va fi estompat, ea traversând un sector (casa XII) care îi blochează funcţia esenţială de „benefic”, fiind activă mai degrabă într-un sector al sănătăţii. Iniţiativele publice sunt vulnerabile, marcate de hazard sau inadecvare între 16 şi18 martie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA: HOROSCOP URANIA GEMENI, TAUR, PEȘTI

Horoscop Urania Taur,  saptamana 14-20 Martie 2015

Mare beneficiu vor avea aceşti nativi prin intrarea planetei Venus în sectorul lor natal, unde planeta se află în poziţia favorabilă ei, de guvernator.

Micul Benefic le va oferi după 17 martie, pentru nişte săptămâni, chef de viaţă, noroc, stare bună interioară, un aspect fizic ameliorat ori poate – cine ştie? – chiar seducător.

Toate preocupările legate de cosmetică, estetică, modă, lux, decoraţiuni, ambient, arte frumoase, arte în general, vor fi favorabile prin decizii inspirate care vor crea un spaţiu de viaţă şi de muncă confortabil,
elegant, pe placul ori măcar pe gustul lor.

Atenţie! Se vor intensifica toate poftele trupeşti: pofta de mâncare în ambele ipostaze – cantitativ şi calitativ, plăcerea de a bea alcool, de a mânca dulciuri se va bate cap în cap cu nevoia de a ţine cură, dietă, regim etc.

Sunt şi alte dorinţe trupeşti care îi transformă în nişte hedonişti ce nu se pot abţine. Perioada cuprinsă între 16-18 martie este contondentă pe direcţia puterii, a relaţiilor publice, a imaginii sau a exercitării prerogativelor funcţiei.

Din 18 martie seara până pe 20 martie dimineaţa, nativii se pot întâlni cu persoane simpatice, binevoitoare sau care le acordă simpatie, atenţie, încredere, oferindu-se să îi ajute. În acest sens Luna Nouă şi Eclipsa sunt repere contradictorii care pot, pe rând, deschidă şi apoi să închidă segmente ale unor relaţii personale.
Din 20 martie ies tot mai mult la iveală urzeli mai vechi, comploturi mai noi, duşmănii care se amplifică, tensiuni mocnite care ating masa critică care pot izbucni după 21 martie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA: HOROSCOP URANIA GEMENI, TAUR, PEȘTI

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Cel mai încercat semn zodiacal al săptămânii viitoare, cel mai tragic, cel mai spectaculos, cel mai profund, cel mai special, cel mai subtil şi cel mai neprevăzut este zodia Pești.

Să ai şi Soarele în tranzit pe semnul natal şi acesta să se afle pe 20 martie în eclipsă totală, să ai, fie şi la sfârşitul zodiei, în ultima ei clipă, o Lună Nouă în propriul, semn e ceva! Putem trage mai multe concluzii:

Peştii sunt dedicaţi de către astre, în această scurtă perioadă, unor transformări ce privesc un termen lung de reaşezare şi evoluţie, privesc sacrificii necesare, salturi în gol, renunţări incredibile, ataşamente neobişnuite, opţiune greu de înţeles de către cei din jur.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor celor care-i cunosc este :”Dar ce vor, în fond, oamenii ăştia?” Ei, iată o întrebare la care nu pot răspunde foarte bine nici chiar ei, Peştii. Ei doar presimt sau simt cu al nu ştiu câtelea simţ, că aşa trebuie, că aşa e bine, că altfel nu se poate.

Şi, chiar sunt unii dintre ei, în situaţii limită. Perioadă însă şi ameţitor de frumoasă prin intensitate, prin efluviile astrale care-i îmbălsămează, prin provocările şi porţile ce li se deschid. Asta după ce le închid pe altele.

În rest, după 20 martie, ei vor fi obligaţi să accepte o serie de activităţi, în vederea unui câştig, chiar dacă munca nu le dă nici o satisfacţie profesională. Bun, foarte bun, tranzitul planetei Venus prin casa a II-a care va începe din 17 martie şi care le va permite punerea în valoare a unor talente, sensibilităţi şi însuşiri cu iz artistic, elevat.

Citește restul horoscopului pe  Libertatea.ro.

Cookies