BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 MAI 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 MAI 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

Horoscopul Urania din săptămâna 14-20 mai 2016 a fost realizat pentru Ziarul Libertatea. 

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, BERBEC

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), Berbecii vor dori sa se bucure, in continuare, de viata, asa cum au facut-o in ultimele zile si, in mare parte vor reusi. Alteori, poate fi vorba de o satisfactie speciala venita din bucuria creatiei, dintr-un succes. Sunt avantajati toti cei care desfasoara activitati sportive in diferite cluburi si care vor avea posibilitatea, chiar daca rastimpul este scurt, sa obtina calificari, rezultate optime, sa convinga (daca sunt tinere sperante) sau sa-si depaseasca recordurile anterioare. Pe directia relatiilor cu strainatatea insa, unde opereaza doua planete retrograde, este bine sa nu forteze lucrurile. Cand situatia se va debloca vor face progrese si in acel sector de viata.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33′), se pot petrece evenimente cu rost administrativ, economic, pe fondul schimbarii unor oameni din posturile de conducere, in sectorul muncii. Evenimentele nu-i vor entuziasma ba, dimpotriva, ele pot fi doar inceputul unui proces de transformare a institutiei unde lucreaza, antrenandu-i si pe ei in acest val de reforme si masuri (contracte noi, salarizare, noi raporturi ierarhice, noi atributii) care vor fi primite cu ostilitate sau chiar cu valuri de proteste in cadrul carora unii Berbeci, mai tineri, mai revoltati si mai determinati, se pot afirma ca lideri de opinie.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai conditiile in care se vor desfasura negocierile si relatiile parteneriale il vor obliga pe nativ sa se abtina, sa se autocenzureze.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, se poate instala o stare de nemultumire, de panica sau de revolta fata de felul in care se prezinta starea lor financiara.

Din dupa-amiaza zilei de 20 mai, Soarele le va tranzita casa a III-a a comunicarii, ceea ce le va permite nativilor un bogat schimb de idei dar si deplasari de scurta durata.

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, TAUR

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), griji legate de familie, casa gospodarie, preocupari organizatorice si numeroase discutii care sfarsesc cu concluzii contrare intereselor lor, de moment.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33′), se pot inregistra cateva prilejuri de bucurie, de multumire sau de valorificare a unor calitati personale intr-o ipoteza flatanta ce poate ulterior fi invocata in beneficiul personal. Se creeaza, totodata, premize favorabile ce nu pot fi valorificate imediat dar care pot fi reluate sau duse la bun sfarsit dupa ce Mercur, care se afla in miscare retrograda in zodia Taurului, va reveni la mersul direct si astfel, va functiona ca un ajutor sau ca un catalizator al unei situatii in devenire.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai discrete probleme de sanatate dar si ganduri legate de felul in care ar trebui sa intervina pe sectorul muncii pentru a avea un echilibru profesional si/sau financiar. E nevoie de un „bob zabava”, adica sa astepte pana pe 21 mai, pentru a urni lucrurile in acest sector, asta pentru ca, atunci, vor fi scapat de prezenta Lunii Negre in sectorul vizat. Deocamdata, situatia se rezuma la ganduri, trairi, reactii interioare si mai putin la cele practice.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna va tranzita casa relatiilor parteneriale si va arunca o unda de ambitie si dorinta de revansa asupra nativilor dar va inlesni si o serie de situatii periculoase sau vicioase ce pot decurge pe fondul unor dialoguri aparent inofensive. In cazuri particulare sau in situatia unor pozitii reconciliabile, ori a unor conflicte care se consuma in justitie, se poate ajunge la adevarate inclestari si confruntari de pozitii.

Din 20 mai, nativii din Taur nu vor mai avea Soarele in sectorul lor natal, acesta intrand in casa banilor obtinuti din munca proprie, ceea ce va fi un factor pozitiv.

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, GEMENI

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), Gemenii vor continua sa faca pe interesantii sau pe autoritarii, ceea ce nu le va fi deloc greu.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33′), relatiile cu familia, cu sotul sau sotia pot evolua intempestiv, schimbandu-se de la o ora la alta, natura conflictului sau atitudinea celor implicati intr-o disputa. Pe acest fundal astral de nisipuri miscatoare, cel mai intelept este sa nu se ia nimic prea in serios dar sa se contabilizeze cuvinte spuse, intentiile manifestate, pentru ca totusi, ele, in timp, vor reprezenta argumentele altor luari de pozitie. Atentie la cei care abuzeaza de rabdarea dvs., atentie la profitori sau la cei carora le place sa calce in picioare o norma morala, o lege, o traditie etc.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, se identifica premizele unor preocupari practice sau care pot aduce un profit material direct ori indirect. O a doua tendinta poate fi explicata prin efortul Gemenilor de a limita consecintele unor pagube, ale unor aventuri nascute din neseriozitate, naivitate sau lipsa experientei de viata si al caror decont a sosit.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, situatia se complica dar, totodata, se si diversifica: ingrijorari sau chiar spaime legate de viitorul locului de munca, de posibilele schimbari ale veniturilor fixe. Se contureaza, de la caz la caz, situatii delicate, jenante sau penibile provenind din conflicte stupide, din barfe si mici comploturi mentinute artificial de oponenti si rivali. Starea de sanatate poate fi si ea fluctuanta. Raceli aparent inexplicabile, disfunctii ale aparatului urinar sau genital ori al regimului hormonal pot avea multe cauze pe care nu le putem detalia aici, dar care pot altera starea fizica sau psihica pentru 2- 3 zile.

Pe 20 mai dupa-amiaza, Soarele intra in zodia lor si, de atunci, timp de o luna, vor fi protejati si puternici.

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, RAC

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), firesti preocupari banesti.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33), interes concentrat pe asimilarea unor cunostinte, pe punerea in ordine a unor atasamente fata de situatii, oameni, sentimente care i-au obligat pe nativi, de-a lungul timpului, sa ia anumite decizii. Acum, in unele cazuri, se pune problema unui final pe care vor sa-l decida ei insisi sau pe care vor sa-l hotarasca in functie de interesele lor. Moment de ordine interioara si de discutii pragmatice. Incercari de a ajunge la o intelegere cu persoane manate, la randul lor, de interese materiale.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, eforturile nativilor, indiferent de varsta sau de loc in societate, se vor indrepta spre chestiunile conflictuale care ii solicita (sau ii ameninta), spre o necesara stabilizare profesionala. Dorinta lor actuala este aceea de a face un salt, de a trece rapid, de la un nivel socio – profesional la altul, ceea ce este greu de realizat. Unor persoane insa destinul le poate oferi surprize si ii poate pune pe nativi in situatia de a-si asuma raspunderi peste capacitatea lor reala (varsta, pregatire, competenta, experienta). De unde si firestile contestari.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna le va alimenta starile interioare cu trairi complexe: unele pot tine de amintiri sau regrete, altele de ambalari revendicative sau de concluzii care ii pun pe o directie deloc confortabila (certurile, explicatii, pretentii). Relatiile cu prietenii sunt destul de incorsetat sau de conditionate de factori externi (interes de moment, obligatia de a mentine dialogul civilizat, etc.).

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa a XII-a a lucrurilor ascunse si va scoate la iveala motivatii si implicatii surprinzatoare, mai ales in ceea ce priveste o relatie de munca. Atentie la riscurile unor eforturi fizice ce pot declansa crize de sciatica, probleme musculare sau de circulatie periferica, la nivelul aparatului loco-motor.

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, LEU

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), nativii vor fi in forma buna fizica si psihica, manifestandu-si, in mod vizibil, dorinta a de a se impune, de a fi ascultati si admirati. Daca nu reusesc asta cu mijloacele firesti atunci vor recurge la teatralism, la autoritarism pentru a impresiona si intimida.

Intre 14 mai (dupa ora 8) si 16 mai (pana la ora 19:33), Leii se pot confrunta cu situatii limita, urgente, stringente sau greu de rezolvat de la un moment la altul, cu privire la plati sau datorii cu o logica administrativa sau investitionala. De aceea, in jurul acestor ipostaze se poate dezvolta o intreaga tevatura, de multe ori sterila, nascuta dintr-un lant de neputinte de a onora toate platile necesare. Alteori, copiii pot fi cauza acestor cheltuieli neprevazute.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, nativii vor face efortul de a deveni diplomati, abili, eficienti. Nu e un tranzit deosebit de favorabil, drept care, in situatia unor examene, momentul astral nu e in totalitate, de partea lor. As spune ca, in unele privinte, se poate contura o indoiala, o ambiguitate, o nehotarare sau dorinta de a amana un gest categoric pana la probe noi si elocvente care sa justifice si sa le consolideze decizia.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, se nasc tensiuni majore care au ca sursa generatoare una sau mai multe probleme de patrimoniu personal, de avere a familiei, de gestionare a unei locuinte sau a unor bunuri imobiliare si/sau funciare. Precum si, intr-un alt registru, chestiuni de exercitare a puterii, de autoritate, de imagine sau de credibilitate. Conflictul de interese, opozitia rivalilor, situatiile cu grad mare de pericol si complexitate pot da nastere la furtuni.

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa prietenilor dar va angaja, in egala masura, si relatiile cu persoanele dragi.

HOROSCOP URANIA 14-20 MAI 2016, FECIOARĂ

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), se pot consuma mici gesturi cu valoare personala menite sa echilibreze organismul. Poate fi vorba de o terapie, de un tratament, de o procedura medicala, cosmetica sau de recuperare ori tehnici de meditatie pentru calmarea psihicului si armonizarea spiritului.

Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), se contureaza o efervescenta personala: Fecioarele sunt preocupate (obsedate chiar!) de propria lor persoana. Vor sa rezolve repede tot ceea ce ii priveste, vor sa transeze o serie de conflicte sau relatii anapoda care stau in calea lor, vor sa faca ordine in familie. In aceasta ultima ipostaza, s-ar putea sa le fie mai greu, nativii intampinand greutati ori de cate ori vor face un gest de impacare sau de mediere intre rude. Doar ca, la un moment dat, viata insasi, prin reflexele ei legale, ii va aduce pe aceia in situatia de a ceda, de a accepta si de a-i asculta pe cei nascuti in Fecioara care au, cu adevarat, o solutie pentru ei.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, bani, bunuri, plasamente, griji, necazuri, posibile schimbari de situatie care survin, de la o clipa la alta, fara sa permita o rezolvare reala ci doar sa complice contextul ori sa-l faca si mai greu de suportat.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna, desi le va tranzita casa a III-a a comunicarii, nu va fi deloc aliatul lor. Dimpotriva, va functiona ca un agent de subminare sau diversiune, subrezindu-i pe nativi in toate manifestarile lor. Nu toata lumea apartinand acestei zodii va fi vizata de acest tranzit, dar pentru cei activi, aflati in prim-planul vietii publice, se contureaza un adevarat razboi al convingerilor personale care intra in contradictie cu un curent general de opinii, de interesele unor persoane sau grupuri, de strategia care functioneaza in mediul in care isi exercita profesia sau care contravin idealurilor si scopurilor lor majore de viata. Drumurile trebuie evitate.

Din 20 mai, Soarele va intra in casa ridicarii in rang si a valorificarii superioare a meseriei si le va aduce sprijinul astral atat de necesar lor, acum.

Restul horoscopului din săptămâna 14-20 mai 2016 este disponibil aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button