BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 Februarie 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP 14-20 FEBRUARIE

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania Berbec

Săptămâna viitoare le aduce acestor nativi o încărcătură destul de mare pe semnul Peștilor: pe 19 februarie vor fi aici 6 planete. Ele vor permite acumularea unor tensiuni dintre cele mai speciale la nivelul psihicului și laturii emoționale, care se poate încărca cu tot ceea ce nu este necesar în acest moment: amintiri, secvențe dureroase din existența lor care revin obsedant, preocupări colaterale care le mănâncă timpul, gânduri „negre”. Din 20 februarie, deși nu a venit încă rândul zodiei lor, se vor simți înviorați, înflăcărați chiar, plini de
energie și de voință, potrivit horoscop-urania.com.

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. Horoscop Urania Taur 

Tot felul de situații îl apropie pe un nativ din Taur de zona relațiilor sociale, mai degrabă utile, cultivate cu luciditate pentru un beneficiu sau o activitate liber consimțită ce o desfășoară alături de alte persoane.
Întâlnirile par a fi plăcute, stând mai degrabă sub semnul petrecerii, al recreării sau al ipostazelor distractive, culturale, spirituale. Un aer de simpatie și prietenie degajată de conveniențe le permite acestora să se apropie de o serie de figuri importante cu care să intre într-un dialog sincer și firesc. Poate pentru că aceia nu sunt niște parteneri dificili, ci dimpotrivă, și aceia caută simpatizanți și prozeliți. Din 20 februarie pot avea dureri de cap la propriu sau la figurat. Se pot simți hărțuiți, tracasați. Vor reacționa brutal.

Horoscop Urania Gemeni 

Acumularea de planete și implicit de influxuri ce țin de zodia Pești, pun într-o lumină specială casa a X-a a acestor nativi care, în ziua de 19 februarie, par a trăi zile interesante sau, după caz, memorabile.
Se deschid oportunități, se discută sincer despre tot felul de proiecte și implicări. Li se pot face oferte, pot primi funcții sau însărcinări speciale, se pot face remarcați ori pot fi premiați, recompensați. După 20 februarie roata norocului le întoarce fața către prieteni mai vechi sau mai noi, mai apropiați sau mai la
distanță. Vor fi nevoiți să privească în față realitatea pentru că o serie de planete care se poziționează pe casa a XI-a și respectiv pe Berbec îi obligă să acționeze în funcție de circumstanțe iar acestea nu sunt confortabile. Nativii vor încerca să-și consolideze o serie de parteneriate, să pună bazele unor înțelegeri consfințite de acorduri scrise, într-un cadru legal.

Horoscop Urania Rac. HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. 

Planetele din Pești îi pun pe acești nativi să se concentreze (ca și săptămâna trecută) pe chestiune personale, sufletești, de conștiință, de direcție de viață. Analizează, cântăresc, fac speculații. Din toată această forfotă de trăiri și sentimente unele crezuri sau idealuri se confirmă, capătă mai multă forță interioară, altele sunt supuse îndoielii și revizuirii. În alte cazuri, mai ales a celor care au trecut prin momente grele ori a celor care nu au doar griji financiare sau familiare ci și de sănătate, se pune problema găsirii imediate a unui sprijin moral puternic.

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. Horoscop Urania Leu 

Greutatea astrală stă, pentru acești nativi, în relația cu zodia Vărsătorului și cu casa a VII-a unde, în noaptea de 19 februarie, se va produce faza de Lună Nouă, a doua într-o lună, în același sector. Ipostaza va permite să se ducă până la capăt ceea ce s-a declanșat în prejma datei de 20 ianuarie a.c. (când s-a produs prima fază de Lună Nouă în Vărsător): demolarea unei relații, stricarea unei colaborări, negocierea furtunoasă a unui contract. Este vorba de două aspecte: se încheie definitiv ceea ce s-a declanșat acum un an sau se deschide un drum nou în planul relațiilor de afaceri, colaborărilor ori în plan matrimonial. Aici intră și toate relațiile cu dușmanii, cu rivalii sau cu opozanții într-un proces chiar dacă litigiul în sine nu se desfășoară în termeni subsumabili noțiunii de „dușmănie”. Jupiter din segmentul lor natal, trimite raze spre această casă a VII-a, de unde și încărcătura cu o semnificație juridică directă (litigii, instanță, expertize, anchete etc.) cât și indirectă, de ordin moral sau principial.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button