HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 11 IUNIE-17 IUNIE 2016: Horoscop URANIA Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu

de:
11 iun. 2016
1 afișări
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 11 IUNIE-17 IUNIE 2016: Horoscop URANIA Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 11 IUNIE-17 IUNIE 2016: Horoscop URANIA Berbec, Gemeni, Taur, Rac, Leu prezentat de libertatea.ro.

În perioada cuprinsă între 11 – 17 iunuie 2016 două planete își vor schimba lăcașul zodiacal după cum urmează: Mercur va intra în zodia Gemenilor în ziua de 13 iunie, la ora 02:23′, Venus va intra în zodia Racului în ziua de 17 iunie, la ora 22:39′, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă în ziua de 14 iunie 2016, la ora 23:43′, postură în care va rămâne până pe 19 noiembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 9° 14′ Pești. Deoarece Venus va părăsi Gemenii la sfârșitul zilei de 17 iunie (reperul final al analizei noastre) vom comenta impactul viitorului ei tranzit în previziunile astrologice dedicate perioadei 18 – 24 iunie 2016.

HOROSCOP URANIA Berbec

Între 11 și 12 iunie, se conturează discrete probleme de opțiune personală cu privire la un loc de muncă, la implicarea într-o chestiune de interes public au la atașamentul față de unele chestiuni de interes general asupra cărora meditează. Stări proaste organice, trecătoare și fără să sugereze o boală în evoluție. Între 13 și 15 iunie (până la ora 15), discuții menite să calmeze o stare neplăcută (un schimb de cuvinte, o atitudine ostilă). Intenția nativilor este îndreptată spre atenuarea efectului pe care l-au avut, la un moment dat, vorbele sau faptele lor. Tensiunile legate de felul în care își exercită autoritatea conferită printr-o funcție sunt, în continuare, o sursă de tensiuni interioare și de nemulțumiri, deocamdată, reprimate. Între 15 iunie după-amiaza și 17 iunie, Berbecii vor fi îngrijorați de o chestiune materială care fie a pornit prost cu ceva timp în urmă, fie acum, începe să evolueze într-o direcție neconvenabilă. Unora, pentru a rezolva o situație incomodă financiar sau material, le pot trece prin minte soluții riscante sau periculoase. Probabil că, unii nu vor ține cont de acest avertisment. Mercur va intra în ziua de 14 iunie în Gemeni și, de acolo, din casa a III-a, le va permite să învețe, să afle, să se lămurească, să discute sau să facă scurte deplasări. Pentru următoarele șapte zile, acest tranzit este confortabil după 18 iunie însă, cu fiecare zi care va trece, ei se vor îndrepta spre situații – limită sau spre constrângeri de a căror existență nu sunt străini nici acum; de acea, ar fi poate util, să se gândească ce vor face când vor ajunge în fața unor ipostaze stingheritoare în planul comunicării, să ia măsurile cuvenite sau să-și alcătuiască o strategie. Persoanele mai în vârstă ar putea constata că unele opțiuni sau atașamente mai vechi s-au perimat ori nu mai servesc intereselor actualei etape și cu greu vor accepta să le înlocuiască cu criterii noi de viață. În acest caz se poate vorbi de o „criză de adaptare” care va dura, cu creșteri și scăderi ale intensității trăirii ei, până la sfârșitul acestui an.

Taur

Între 11 și 12 iunie, nativii pot trăi ceea ce se cheamă „plăcerile vieții”, deși primesc o serie de avertismente (să-și restrângă cheltuielile, să facă o serie de cumpărături sau investiții cu adevărat necesare etc.). Între 13 și 15 iunie (până la ora 15), preocupările lor cotidiene se vor învârti în jurul nevoii de a readuce la firescul necesar o serie de relații de muncă. Totuși, cu toată preocuparea lor de a fi înțelegători și cooperanți, provocările se vor ivi la tot pasul, punându-i în situația de a reacționa, de a decide, de a se pronunța asupra situații nou create, în așa fel încât, tot ceea ce vor face sau vor spune va fi un factor de alterare a relațiilor nu de temperare a lor. În unele cazuri vor fi suficiente afirmațiile cu privire la o persoană pe care o simpatizează, la afișarea atașamentului lor față de un curent de idei, la declararea unui punct de vedere într-un mediu ostil lor, pentru ca un conflict de opinii să se contureze. Discrete probleme de natură fiziologică (migrene, insomnii, enervări). Între 15 iunie după-amiaza și 17 iunie, încărcătură psihică majoră pe fondul unor probleme parteneriale care îi vor pune, în mod evident, în pericol sau într-o lumină proastă. Taurii vor fi învinuiți pe degeaba, vor fi persecutați, șicanați sau vor fi subiectul unor dispute conjugale. Pentru moment, totul se va reduce la a îndura, suporta sau a „înghiți”, fără să riposteze. Perioadă proastă pentru orice discuție partenerială, de afaceri, negociere, susținere a unui proiect sau interes personal. Pe 14 iunie Mercur, planeta intereselor materiale, a speculațiilor și valorificării oportunităților, va intra în casa banilor obținuți din muncă proprie, ceea ce le poate da curaj într-o serie de demersuri menite să le sporească veniturile. Cei născuți în ultimele două-trei zile ale zodiei pot avea succes sau pot face un pas important pe calea punerii în practică a unor inițiative profitabile. Doar perioada 11 – 17 iunie va fi favorabilă Taurilor pe această direcție, după aceea, tranzitele pot „îngropa” de-a dreptul un proiect sau o intenție, oricât de bună și de legitimă ar fi ea.

Gemeni

Între 11 și 12 iunie, multe, multe preocupă legate de familie, rude, casă, locuință, patrimoniu dar nu numai. În funcție de prioritățile, vârsta și realitățile personale, fiecare nativ poate fi încercat în acest răstimp (ca de altfel, în întreaga săptămână viitoare) și pe relațiile cu soțul sau soția, cu asociații. În colimator pot intra aspecte de viață publică, funcția, rangul, notorietatea sau conflictele cu sau fără conotații procesuale. Între 13 și 15 iunie (până la ora 15), casa I a acestor nativi, tranzitată de Soare și Venus, se va îmbogăți, din 13 iunie, cu prezența binefăcătoare și plină de grație a Guvernatorului lor, Mercur, care va rămâne în acest sector zodiacal până pe 30 iunie a.c. Va începe, astfel, o perioadă în care Gemenii vor fi într-o formă fizică, psihică și mentală bună. Dar, spre 20 iunie, situația se va complica pe direcțiile enumerate mai sus, aducând noi ipostaze, de a căror iminență, nativii trebuie să țină cont. Fiecare va trăi această perioadă în conformitate cu vârsta: cei mici se vor confrunta cu probleme mici, maturii cu probleme majore. De reținut și că, toate tipurile de relații evoluează fragil, ca mersul „pe sârmă”, periclitând demersurile în doi, în trei sau într-un grup. Gemenii, mai ales cei tineri, vor manifesta tendințe „evazioniste”, eschivându-se de la responsabilități, dând dovadă de dezinteres față de orice altă activitate care nu le aduce satisfacții imediate și nu se încadrează la capitolul distracție. Tranzitele le vor da celor care sunt actori, interpreți, cântăreți inspirație și intuiție artistică. Între 15 iunie după-amiaza și 17 iunie, se conturează motive de supărare în legătură cu locul de muncă sau cu felul în care câștigă banii din activitățile retribuite. Șefii pot fi sabotați de subalterni, subalternii pot fi șicanați de șefi; nativii pot fi scoși țap ispășitor sau acuzați pe nedrept. Pentru că se amplifică riscul unor infecții (mai ales dentare, urinare sau genitale), sunt de evitat și, evident, de amânat, intervențiile chirurgicale, mai ales pe organele indicate.

Rac

Între 11 și 12 iunie, aspectele astrale pozitive se amestecă cu cele complicate. Astfel ei vor putea găsi căi de comunicare, pot face opțiuni esențiale penrtu drumul lor în viață (alegerea unei profesii, dezvoltarea, prin studiu și practică într-o profesie); efectuarea unor călătorii de pe urma căruia să aibă un beneficiu de cunoaștere sau experiență. Dar se vor accentua și crizele de conștiință, iar dramatismul unor opțiuni, altele decât cele școlare, profesionale sau pedagogice, vor fi puse în dificultate de condiționările ce privesc locul de muncă sau idealul lor de viață, de o serie de informații care le parvin pe căi discrete și care îi avertizează cu privire la pericolele pe care ei nu le intuiesc sau la realități necunoscute lor. De unde și nevoia de a cântări în permanență, de a evalua. Unii pot primi oferte de muncă ce contravin stilului lor de viață sau intereselor personale: vor să lucreze, au nevoie de bani dar nu pot să facă, pentru asta, compromisuri. Între 13 și 15 iunie (până la ora 15), vor fi chemați la ordine de prioritățile familiale sau domestice. Pe 13 iunie, Mercur va intra în sada a XII-a a cerului lor astral și le va permite să aibă acces la informații obținute pe căi „discrete” (aluzii, avertismente, „șoapte”, mărturisi sau chiar indiscreții). Perioadă (până la 30 iunie) în care mentalul lor va fi hiperactiv. Între 15 iunie după-amiaza și 17 iunie, relațiile sentimentale vor fi răvășite de trăiri intense, nu toate confortabile mai ales că, unele, pot fi stârnite chiar de acel informații discrete care au darul de a-i pune pe gânduri, sau cum se zicea, pe vremuri, „să intre la idei”. Vor fi bănuitori cu persoanele dragi și, în dorința de a primi confirmarea reciprocității unor sentimente, vor deveni insistenți, geloși, egoiști, posesivi, ceea ce nu-i va pune într-o lumină favorabilă și, poate, nici nu le va fi tolerant prea mult timp. Risc de a pierde bani prin speculații periculoase sau de a fi subiectul unor înșelăciuni în tranzacții dubioase. A nu se juca sume mari la pariuri, a nu se încerca „artificii” la jocurile de noroc.

Leu

Între 11 și 12 iunie, continuă să fie în actualitate problemele bănești. Unele privesc regimul muncii, altele privesc banii ce trebuie dați sau primiți, de la caz la caz (este vorba de semne duble), doar că în perioada 11 -17 iunie premizele astrale creează situații concrete mai radicale, mai greu de soluționat, mai presante decât în perioada anterioară, iar această direcție va fi și mai intens resimțită de către nativi din cauza impactului pe care îl va avea intrarea planetei Mercur în Gemeni, în ziua de 13 iunie. Divergențele mai vechi sau cele nou apărute vor consolidata o problematică importantă care se va acutiza, cu fiecare zi, cu care nativii se vor apropia de 19 – 20 iunie, când se va atinge un apogeu al acestor situații ce țin de administrarea banilor și bunurilor. Între 13 și 15 iunie (până la ora 15), Leii vor iniția discuții cu intenția de a elimina tensiunea instalată în relațiile interumane, manifestată, mai ales, prin discrepanțe în comunicare. În alte cazuri, tranzitele acestei perioade le pot induce nativilor dorința de a se relaxa, de a evada din agitația momentului, prin plimbări, mici excursii, deplasări fără alt scop decât cel al schimbării peisajului, ca formă de relaxare. Zile bune pentru conversații schimburi de impresii, limpezirea unor chestiuni minore, de detaliu, sau pentru susținerea unor probe orale, în contextul unor examene ce țin de „mica școlaritate”. Relații agreabile cu prietenii liber aleși sau implicare în activități de divertisment. Între 15 iunie după-amiaza și 17 iunie, vor fi posibile defecțiuni în locuință și/sau gospodărie care, în afara pagubelor produse, să le dea peste cap modul obișnuit de viață, Abordați cu multă atenție problemele delicate ce privesc testamentele, donațiile sau moștenirile, ademenitoare dar care pot conține condiții inacceptabile. Alteori, propunerile flatante pot fi vicioase prin ceea ce ascund sau care, pentru a se abate vigilența, prezintă o situație într-o variantă dramatică, lacrimogenă, adică un fel viclean de a forța mâna prin manipulare emoțională.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro.

Cookies