HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE: Ce îți prezic astrele

de:
06 iun. 2015
2 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 - 15 IUNIE: Ce îți prezic astrele

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE. Leu

Trebuie sa inchei orice legatura cu persoanele care incearca sa iti faca viata un calvar. Nu are sens sa te enervezi, sa te deprimi sau sa iti irosesti energia cu situatii care nu ar trebui sa te intereseze. Este necesar sa intelegi ca unele lucruri nu tin de tine, iar din acest motiv te poti concentra asupra acelor activitati care te atrag si care te fac sa te simti bine. In plus, discutiile cu o persoana mai in varsta te pot ajuta sa vezi altfel situatiile in care te afli.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE. Fecioară

Evita in aceasta perioada sa te implici in situatii sau conversatii care nu te privesc in mod direct. Nu lua decizii pripite si nu incerca sa iti asumi prea multe responsabilitati la locul de munca. Nu este o saptamana foarte buna pentru tine, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi. Sustine-ti punctul de vedere doar atat cat este necesar, indiferent de situatie. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE. Balanță

Treci printr-o perioada prielnica, dar in care nu trebuie sa iti uiti telurile. Fericirea nu se limiteaza doar la bani sau la job, iar in viata privata te poti confrunta cu unele probleme la care nu te-ai fi asteptat. Poate ca este timpul sa decizi ce vrei sa faci in viata si sa nu-i mai tii pe altii dupa tine. In plus, spre finalul saptamanii vei fi fortata sa dai un raspuns pe care tot ai incercat sa-l amani.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE. Scorpion

Ajungi intr-un punct in care nu te mai intereseaza daca gresesti sau daca procedezi corect in anumite situatii, pentru ca nu mai ai rabdarea necesara pentru a asculta pe toata lumea. Este o saptamana destul de incarcata pentru tine, in care ar fi mai bine sa incerci sa iti rezervi cateva momente de relaxare si meditatie. Spre finalul acestei perioade este posibil sa pierzi controlul asupra anumitor situatii, iar acest lucru te va face sa te ingrijorezi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 8 – 15 IUNIE. Citește restul HOROSCOPULUI SĂPTĂMÂNAL, pe ele.ro

Cookies