HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE -2 NOIEMBRIE. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL, TOATE ZODIILE

de:
26 oct. 2014
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE -2 NOIEMBRIE. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL, TOATE ZODIILE

Horoscop SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2014, ZODII: Berbec

În sfarsit incepe si pentru o tine o perioada mai linistita, mai buna, mai plina de ganduri bune si realizari. Intre 27 Octombrie si 2 Noiembrie, vei fi capabil sa-ti rezolvi multe dintre problemele care ti-au aparut in cale in ultima vreme si dintr-un motiv sau altul nu ai fost in stare sa le oferi o rezolvare. La locul de de munca vei reusi sa-ti reintri in ritm si sa te faci din nou de folos. La capitolul finante, incepand cu saptamana viitoare vei reusi sa intri din nou intr-o perioada de stabilitate.

Horoscop SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2014, ZODII: Taur

Pe parcursul saptamanii viitoare, cel nascut in zodia Taurului se va dedica mai mult realizarilor personale, decat celor profesionale. In sufletul sau va simti o dorinta de a fi mai mult alaturi de cei dragi, de ai vedea tot timpul cu zambetul pe buze si de a face lucruri frumoase pentru ei. Ceea ce nu stie Taurul este ca in acest mod va reusi sa aplaneze niste conflicte care stau tot timpul gata sa izbucneasca in cadrul familiei. Fiind mai aproape de familie, Taurul va reusi sa o tina unita si-ntr-o atmosfera linistitoare.

Horoscop SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2014, ZODII: Gemeni

Este o saptamana in care nativul din Gemeni va incerca sa trateze tot ceea ce face cu o seriozitate aparte. La locul de munca se va dedica trup si suflet pentru a-si atinge telurile, iar din pacate pentru cei din jurul sau, el nu va tolera nici cea mai mica greseala venita din parte lor. Vorbim de o perioada in care cel nascut in Gemeni va incerca sa se impuna, iar acest lucru atragand dupa sine tot soiul de momente tensionate intre el si colegii sai. Bine ar fi daca nu ar face acelasi lucru si acasa, acolo unde chiar nu e nevoie.

Horoscop SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2014, ZODII:  Rac

Pentru cei care s-au nascut in zodia Racului, Luna Noua din Scorpion, din 24 Octombrie a fost precum un declansator de situatii favorabile Racului, de momente pline de bucurie sau de aspecte financiare care se intorc usor, usor in favoarea Racului. Saptamana viitoare, acest trend, daca-l putem numi asa, va continua si-l va ajuta pe Rac sa dezvolte idei, sa puna punctul pe i acolo unde este cazul, dar si sa se faca auzit, atat acasa, cat si la locul de munca. In acest fel, Racul va prinde mai multa speranta si incredere in fortele proprii.

Horoscop SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 27 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2014, ZODII:  Leu

Leul se numara printre nativii pe care Marte din Capricorn nu doar ca doreste sa-i puna pe drumul cel bun, dar le ofera si mai multe responsabilitati. Pentru Leu urmeaza o saptamana in care el va fi nevoit sa se confrunte cu tot felul de situatii in care puterea lui decizionala este pusa la incercare. Acum Leul e nevoit sa-si asume fapte si situatii, el nu va mai poate pasa vina nimanui. Poate ca unii vor privi cu ochi bun acest lucru, dar nu putini vor fi si cei care vor fi in total dezacord cu el. Nu pentru ca nu ar fi in stare, ci pentru ca nu vor.

Citește restul pe horoscopcafe.ro

Cookies