BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 23-29 martie.Ce vă rezervă astrele săptămâna viitoare. HOROSCOP:ZODII

HOROSCOP BERBEC 21.03-20.04: Berbecii încep această săptămână în forță și plini de energie pozitivă. Berbecii reuşesc să transimtă acestată energie și familiei, deoarece nativii din berbec vor primi o veste bună din partea acesteia. Un membru al familiei va scăpa de calvarul în care a trăit în ultima perioadă.

La locul de muncă berbecii își vor demonstra din nou abilitățile, de care mulți s-au îndoit și acest lucru le aduce și o promovare sau mărire de salariu. Încrederea în sine este cel mai important factor atunci când vreți să fiți remarcat. Așadar, pentru rezultate la fel de bune fiți încrezători și optimişti.

HOROSCOP TAUR 21.04-21.05: Taurii văd doar roșu în fața ochilor, la începutul acestei săptămâni. Acestia sunt influențați de schimările bruște ale vremii și astfel și starea lor spirituală este la fel de schimbătoare. Un ceai calmant și o plimbare în parc pot îmbunătăți această stare.

Fizic, nativii din zodia taur se simt excelent, deoarece acum se văd rezultatele faptului că au fost mai cumpătați cu mâncarea. De pe la mijlocul acestei săptămâni taurii vor simți nevoia de a domina și acest lucru ar putea să îi îndepărteze puțin de familie.

HOROSCOP GEMENI 22.05-21.06: Nativii din zodia gemeni încep săptămâna creativi. Poate consideră că ideile lor sunt puțin îndrăznețe, dar acestea sunt primite foarte bine de colegii de muncă. E o oportunitate perfectă pentru a reinventa concepte vechi și a se face remarcați.

Odată cu entuziasmul unui nou început și odată cu schimbarea garderobei o răceală se arată de după colț. Trebuie să aveți grijă, deoarece soarele de dimineață poate fi destul de înșelător. Pe la sfârșitul săptămânii veți primi o veste care nu o sa vă fie pe plac și veţi găsi sprijin la un membru al familiei.

HOROSCOP RAC 22.06-21.07: În această săptămână racii vor avea posibilitatea de a repara relațiile cu cei din jur și greșelile, care au fost ori din neatenție, ori intenționate la acel moment, dar acum le regretă. Pe parcursul acestei săptămâni, chiar dacă nu reușesc să schimbe cele întâmplate, măcar să își îmbunătățească atitudinea.

Prietenii vor avea grijă să scape nativii zodiei rac de remuşcări, deoarece nu vor rata nicio ocazie de a se distra și de a uita de grijile cotidiene, dar doar pe la sfârșitul săptămânii. Tot atunci racii își vor regăsi pacea interioară și își vor rezolva problemele create.

Horoscop saptamanal. Horoscopul saptamanii 23-29 martie 2015. Citeste tot articolul pe YVE.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button