HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL pentru SĂPTĂMÂNA 13-19 OCTOMBRIE, ZODII: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL, TOATE ZODIILE

de:
11 oct. 2014
2 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL pentru SĂPTĂMÂNA 13-19 OCTOMBRIE, ZODII: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL, TOATE ZODIILE

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Balanta:

O saptamana cu suisuri si coborasuri. Daca esti zodia balanta, in aceasta saptamana vei deveni constienta de lucrurile pe care trebuie sa le imparti cu ceilalti. Ceea ce te va face sa te simti in siguranta trebuie sa fie echilibrat cu atentia la nevoile celorlalti. La serviciu, lucrurile nu merg asa cum te asteptai. Atitudinea responsabila fata de munca ta va rezolva multe probleme.

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Scorpion:

O saptamana plina. Daca esti zodia scorpion, in aceasta saptamana te vei concentra asupra relatiilor apropiate. Relatiile stranse si cu familia sunt puternice acum. In aceasta saptamana te vei pregati pentru anul viitor. Comunicarea si interactiunile cu oamenii vor crea o baza pentru succesul viitor. Daca lucrezi in echipa, in aceasta saptamana vei fi apreciata de catre ceilalti.

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Sagetator:

O saptamana ocupata. Daca esti zodia sagetator, in aceasta saptamana te vei concentra pe activitatea de rutina. Daca nu a dat rezultate dieta pe care ai incercat sa o urmezi, acum poti analiza motivele esecului ei. Evita excesul si urmeaza-ti instinctele daca simti ca poti obtine mai mult. La serviciu, te poti simti coplesita de indatoriri, iar timpul este prea scurt pentru a-ti finaliza sarcinile. O perioada buna pentru o petrecere la birou. Acum sarbatoresti incheierea cu succes a obiectivelor.

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Capricorn:

O saptamana stralucita. Daca esti zodia capricorn, in aceasta saptamana te vei bucura de imprejurimi. Te vei concentra pe distractii si relaxare departe de programul agitat de la serviciu. Spontaneitatea este cuvantul de ordine acum si este timpul sa te distrezi alaturi de prieteni si copii. La serviciu, esti plina de energie, insa ar trebui sa iti indrepti energia in directia potrivita. Esti foarte creativa, prin urmare scriitoarele, jurnlistele, profesoarele vor fi in forma maxima in domeniul in care activeaza.

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Varsator:

O saptamana a progresului si distractiei. Daca esti zodia varsator, in aceasta saptamana te vei concentra pe responsabilitatile casnice si pentru a finaliza activitatea de la locul de munca. Viata personala este acum foarte importanta pentru tine. Este timpul sa prioritizezi activitatile importante cu adevarat fie ca este vorba de cele de acasa sau de la serviciu. Esti capabila sa te concentrezi la locul de munca. Ar trebui sa fii mai rabdatoare si organizata pentru a-ti desfasura munca zilnica cu succes.

Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 Octombrie 2014, Pesti:

O saptamana activa. Daca esti zodia pesti, in aceasta saptamana vei avea parte de armonie in jurul tau. Ai putea primi un document important sau vei fi nevoita sa faci o calatorie urgenta. La serviciu, vei avea mult de lucru si iti va fi dificil sa termini lucrul la timp. Acum este momentul sa iti demonstrezi abilitatile. Este posibil sa iti impresionezi superiorii.

Citeste continuarea pe mujer.ro.

Cookies