BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Ce îți prezic astrele

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Horoscop 1-7 iunie 2015, Berbec:
Luna Plină din 2 iunie se formează tocmai pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, motiv pentru care vă recomand să lucraţi la voi înşivă săptămâna aceasta. Interesaţi-vă dacă nu cumva se țin ateliere de dezvoltare personală în localitatea voastră sau daţi o fugă la librăria din colț și procuraţi-vă câteva volume de autocunoaștere. Rezultatele vă vor surprinde cu siguranță!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Horoscop 1-7 iunie 2015, Taur:
Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de astre săptămâna aceasta, prilej numai bun să vă concentraţi pe alte domenii. Chiar și așa, nu neglijaţi cu totul acest capitol. Nodul Nord, adică ceea ce voi ar trebui să realizaţi anul acesta, este încă în casa sănătății voastre fizice, de aceea vă recomand să adoptaţi un stil de viață și o alimentație echilibrate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Horoscop 1-7 iunie 2015, Gemeni:
Luna Plină din 2 iunie se perfectează tocmai pe axa personalității voastre, deci nu este de mirare dacă îi veţi simți efectele din plin. S-ar putea să vă enerveze faptul că cei de lângă voi își permit să dea sentințe și să emită judecăți, dar nu îi lăsaţi să atenteze la buna voastră dispoziție. Poate că dacă aţi vedea partea plină a paharului, nu v-ar mai părea chiar atât de enervanți. Faceţi un exercițiu de voință!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Horoscop 1-7 iunie 2015, Rac:
Luna Plină din 2 iunie ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, semn că ar trebui să vă concentraţi pe acest capitol de viață săptămâna aceasta. Din câte se pare, în vizorul acestei lunații intră sistemul respirator, dar și cel locomotor, deci dacă aţi suferit de pe urma lor în trecut, este recomandat să fiţi cu ochii în patru. Persoanele cu probleme hepatice sunt și ei în colimator.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE. Horoscop 1-7 iunie 2015, Leu:
Cu Luna Plină din 2 iunie suprapusă peste casa prieteniei, respectiv a iubirii, șansele sunt mari să vă doriţi să le faceţi pe toate foarte bine ori chiar să ajungeţi să le amestecaţi una cu cealaltă, în detrimentul bunăstării voastre emoționale. Este de înţeles că tentația este mare, dar dacă vă doriţi să vă ţineţi departe de lucrurile complicate, mai bine vă feriţi de belele și tăiaţi nodul gordian din fașă.

Citește restul HOROSCOPULUI SĂPTĂMÂNAL, SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IUNIE, pe http://www.horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button