ZODII, horoscopul 29 IUNIE-5 IULIE. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE-5 IULIE 2015

de:
27 iun. 2015
0 Afișari
ZODII, horoscopul 29 IUNIE-5 IULIE. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE-5 IULIE 2015

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE – 5 IULIE 2015. Horoscop săptămânal zodii: Iată ce va prezic astrele pentru săptămâna viitoare. Previziuni astrale pentru toate zodiile, potrivit revistamagazin.ro

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC 21.03-20.04: Neintelegeri, confuzii si o comunicare defectuoasa, iata cum se prezinta o saptamâna destul de complicata. Totul insa se rezolva si se clarifica, mai ales spre week-end, când se intâmpla ceva placut si surprinzator. Ori primiti un cadou de la cineva cu care nu v-ati vazut de ceva vreme, ori luati parte la o petrecere unde va simtiti ca pestele in apa. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE – 5 IULIE 2015. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR 21.04-21.05: Contati pe schimbari, mai ales cele de ordin financiar iar când se pune problema de luat decizii tineti garda sus. Va simtiti iritati de o problema pe care va feriti s-o discutati cu familia, desi ar trebui sa luati initiativa. Nervozitatea nu va face decât sa vedeti partea goala a paharului sau este doar incapatânarea de a percepe realitatea?

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 22.05-21.06: O investitie de valoare a asteptat destul! Este momentul sa faceti achizitia, chiar daca cereti sprijinul celor dragi sau doar persoanei iubite. Ca si cum nu aveti suficiente griji, iata ca cineva din anturaj va propune sa-l ajutati sa indeplineasca o sarcina grea. Oricum, nu-l veti refuza. Va place provocarea!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE – 5 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC 22.06-21.07: S-ar putea sa va simtiti cam nervosi sau nesiguri pe anumite lucruri si chiar ii percepeti pe cei din jur ca va saboteaza interesele. O sansa se iveste si va inveseliti când intâlniti pe cineva ce vi se pare neobisnuit si, in acelasi timp, interesant. Nu faceti nimic care sa-l socheze, lasati lucrurile sa mearga de la sine.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 22.07-22.08: Nu va faceti griji referitor la amalgamul sentimentelor pe care le simtiti fata de persoanele cu care intrati in contact. Cineva va atrage atentia in mod deosebit si va feriti de interactiunea cu acesta. De ce sa va ascundeti sub o pelerina invizibila atunci când vreti sa iesiti in evidenta?

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE – 5 IULIE 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARA 23.08-22.09: Simtiti ca increderea in sine este cam prea erodata? Poate va puneti prea mult la indoiala autoritatea, mai ales in fata familiei. Doar intâlnirea cu o noua iubire vi se afiseaza intr-un mod palpitant si va ia prin surprindere. Aceasta persoana este singura care va face sa va simtiti mai tânar.

Cookies