HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, HOROSCOP URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 21-27 mai 2016. HOROSCOP ZODII

de:
22 mai 2016
0 afișări
 HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, HOROSCOP URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 21-27 mai 2016. HOROSCOP ZODII

Berbec
Pe 21 mai, Berbecii vor avea presimțiri legate de o chestiune ce privește banii, bunurile, avantajele materiale pe care intenționează să le obțină, anticipând, în acest fel, ceea ce se va contura săptămâna viitoare, pe fondul intrării în casa a VIII-a a planetei Marte și a Lunii Negre, prezențe astrologice menite să schimbe întrucâtva statutul lor material.

Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), se configurează discuții în contradictoriu sau ipostaze mai puțin obișnuite, legate de relația lor cu instituțiile de învățământ (pe o direcție) sau cu străinătatea (pe o altă direcție). Sunt vizate drumurile atât lungi cât și cele scurte, deplasările în străinătate în scop de divertisment sau cu afaceri, dialogurile cu reprezentanții unor structuri oficiale, precum și tot ceea ce ține de verificarea cunoștințelor lor (audieri, probe practice, verificări teoretice, concursuri, examene, jurizări, testări).

Din cauza Lunii Pline și a relațiilor tensionate pe care această etapă le creează sunt de așteptat dificultăți care se pot infiltra discret în bunul mers al acestor nativi dar care, la un moment dat, se pot evidenția ca niște blocaje reale, vizibile mai ales prin consecințele pe care le provoacă (întârzieri, amânări, respingerea unor dosare, ridicarea unor excepții.

Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), premizele legate de viața publică, de exercitarea unei funcții beneficiază de prezența planetei Venus, din 24 mai în sectorul schimburilor de idei și opinii, alături de Soare, ceea ce poate reprezenta un avantaj la capitolul siguranță de sine și energie fizică.

Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, nativii pot constata cu amărăciune că unii prieteni nu-i ajută (mai ales cu bani), atunci când li se solicită asta, după cum, indicat ar fi ca Berbecii să fie circumspecți atunci când o serie de cunoștințe vin la ei cu propuneri, de pe urma cărora, chipurile, ar avea de câștigat cu toții. În realitate, aceia vor încerca să pună în practică o mică (mare?) păcăleală.

Taur
Tranzitul zilei de 21 mai va pune în evidență criteriile divergente de operare într-un câmp relațional, despre care ei înșiși nu sunt lămuriți nici ca utilitate, nici ca oportunitate a momentului, nici ca soluție de viitor. În această zi, își va face intrarea tot în casa a VII-a, Luna Neagră.

Ea va staționa în acest sector până pe 14 februarie 2017 și, abia intrată în această zodie, va începe să răscolească relațiile și premizele unor colaborări, cu atât mai mult cu cât, pe 27 mai, tot aici, va reveni, în mișcarea lui retrogradă, Marte, care va părăsi această casă abia pe 2 august a.c.

Noaptea de 21 spre 22 mai le aduce influxurile Lunii Pline care va opera pe casa banilor și avantajelor materiale legate de străinătate prin intermediul oamenilor, colaboratorilor, rudelor sau instituțiilor care îi susțin, ce puțin pentru moment, iar pe 24 mai dimineața, Venus, Guvernatorul acestor nativi, va părăsi zodia lor natală, respectiv domiciliul în care s-a aflat până acum, și va intra în casa banilor, unde, alături de Soare, va patrona câteva secvențe cu vocație de câștig.

Mercur va fi un bun sfătuitor și un aliat în toate gândurile și planurile cu miză personală, începând cu 23 mai când el va reveni la mersul direct, ceea ce va fi un beneficiu pentru Tauri, care nu vor mai oscila sau nu se vor mai bloca de detalii, în efortul de administrare a propriei persoane.

Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), se va instaura un regim de cumpătare în cheltuieli, de preocupări administrative față de venituri. Trigonul regal susținut de cele trei planete aflate în tranzit prin cele trei semne de Pământ poate accentua curiozitatea și dorința de învățare sau de aprofundare a unor cunoștințe necesare lor în carieră sau doar cu scop recreativ, de îmbogățire mentală, intelectuală, artistică sau sufletească.

Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, se coagulează premizele unor ostilități în plan public, profesional sau partenerial care se vor acutiza, de acum până în august, în repetate rânduri.

Gemeni

Pe 21 mai, Luna Neagră va intra în casa muncii care e, totodată, și casa sănătății. Și, prin impactul asemănător al planetei Marte, care va reveni, la rândul ei în această zodie, în ziua de 27 mai, se vor crea premizele astrale ale unor disfuncții care pot viza regimul muncii (relații, stabilitate, salarizare) sau al sănătății, până la începutul lunii august, când Marte va părăsi acest semn și această casă, lăsând Luna Neagră să opereze singură, până la jumătatea lunii februarie 2017.

Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), se vor face resimţite consecinţele în plan partenerial al Lunii Pline în Săgetător care va funcţiona destul de puternic pentru aceşti nativi, care vor primi direct aceste influxuri, nu doar pentru că faza se va petrece în opoziţie cu Soarele lor natal ci şi pentru că va fi vorba şi de o opoziţie la Soarele în tranzit prin Gemeni, fapt ce va putea antrena schimbări de statut personal, mai ales prin certuri, conflicte, despărţiri, înstrăinări, preocupări divergente de ale partenerului de viaţă, de proiect, de afaceri, etc.

În plus, Luna Plină, care se construieşte pe axa Gemeni – Săgetător, va face cuadraturi cu planetele de pe axa Fecioară – Peşti, creând ipostaze complicate de viaţă, legate sau condiţionate unele de altele, ceea ce va face rezolvarea lor şi mai dificilă.

Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), sunt posibile discuţii de taină sau purtate în secret, utile sau lămuritoare, în legătură cu bunurile sau averea familiei şi presupusele avantaje materiale în posesia cărora ar urma să intre nativii. Din 24 mai, vor avea un aliat în planeta Venus (Micul Benefic) care le va traversa zodia natală şi care, cel puţin pentru moment, împreună cu Soarele în tranzit prin Gemeni, va face un cuplu intens, eficient a cărui disponibilitate, pentru soluţii ingenioase, trebuie valorificată.

Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, imaginaţia, inspiraţia şi fantezia vor fi la cote mari, permiţându-le să se afirme într-un plan superior (social, politic, filosofic, religios, moral, juridic, publicistic).

Rac

Pe 21 mai se nasc tot felul de contradicţii interioare care pleacă de la presimţiri, intuiţii sau doar bănuieli cu privire la o relaţie sentimentală. Nativii se simt singuri, trădaţi, păcăliţi sau abandonaţi. Dorinţa lor de afectivitate este mare iar în absenţa unor gesturi, cuvinte ori situaţii care să le confirme trăinicia unei relaţii bazate pe dragoste, atracţie şi încredere, este posibil ca ei să se întristeze şi să se amărască peste măsură.

Această intensificare bruscă a suferinţei se explică prin vibraţiile pe care, din 21 mai, începe să le emane, în acest sector astral, Luna Neagră, întrată în Scorpion; ei i se va alătura, pe 27 mai, Marte, care va reactualiza conflicte şi bănuieli mai vechi, aducând la suprafaţă trăiri înăbuşite.

Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), faza de Lună Plină le poate aduce Racilor o schimbare sau o împlinire în plan profesional. Poate fi vorba de rezolvarea unui loc de muncă, a unui transfer sau o promovare. În planul sănătăţii, după 24 mai, când pe axa celor două case ale sănătăţii va opera perechea nou formată Venus – Soare, se va putea vorbi de acutizarea unor suferinţe mai vechi legate de fiziologia membrelor superioare sau inferioare, de circulaţia arterială, de circulaţia periferică sau de fiziologia aparatului locomotor, incluzând musculatura şi sistemul osos.

Cei care fac sport, mai ales de performanţă, sau care se dedau unor exerciţii de întreţinere s-ar putea confrunta cu consecinţele lipsei lor de măsură şi a exceselor. Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), nativii din Rac se vor dovedi cu precădere pragmatici, realişti şi principiali în relaţiile cu partenerii sau cunoscuţii şi aliaţii.

Mercur, revenit la mersul direct din 23 mai, le va da impulsuri corecte, de bun simţ, în toate relaţiile ce tind să se complice ori să se destrame. Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, unii nativi, vor avea tot felul de idei, soluţii şi strategii, ingenioase – ce-i drept! -, cu privire la o chestiune materială. Un rol important îl vor juca informaţiile transmise lor pe căi discrete (şoapte, mărturisiri, declaraţii, indiscreţii etc.).

Leu

Pe 21 mai, motive de enervare şi iritare provocate de o chestiune de familie sau de statutul unui bun ce trebuie reparat ori conservat. Luna Neagră va intra în acea zi în casa a IV-a a familie, patrimoniului şi identităţii prin moştenire, educaţie şi tradiţie şi va patrona, până în februarie 2017, posibilele crize interioare ce presupun reevaluarea de sine, găsirea identităţii şi a echilibrului în relaţiile cu rudele.

Aici va intra, pe 27 mai, şi planeta Marte care, în mersul ei retrograd, până pe 30 iunie, va tulbura apele, acutizând conflictele de familie mai vechi, rămase nerezolvate. Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), faza de Lună Plină le poate aduce unor nativi beneficiul unui succes personal dacă lucrează într-un domeniu creativ sau dacă sunt implicaţi în relaţii cu străinii ori cu instituţiile din străinătate.

Femeile care îşi doresc un copil, beneficiază de o fază astrală favorabilă conceperii unui copil. Vor fi avantajate în acel răstimp aventurile, poveştile de amor, performanţa sportivă, speculaţiile şi jocurile de noroc. În opoziţie cu casa a V-a a sentimentelor şi a relaţiilor cu copiii, va acţiona, din 24 mai, planeta Venus, care va începe să tranziteze casa relaţiilor cu prietenii liber aleşi, deschizând drumul Leilor pentru a face noi cunoştinţe şi pentru a stabili contacte umane utile lor prin sporul de informaţie pe care îl vor avea de pe urma acelor întâlniri şi discuţii.

Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), discrete disfuncţii organice. Perioadă asociată cu muncă mai multă, cu rutină, cu efort şi răbdare.

Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, Luna le va atrage atenţia asupra unor relaţii parteneriale, aruncând asupra lor un fascicul luminos intens, care va sublinia sau va scoate la iveală, spre surpriza nativilor, vicii şi elemente destabilizatoare care privesc o colaborare sau o clauză contractuală. Dialoguri dificile cu superiorii. E nevoie de prudenţă, discreţie şi aprofundare a domeniilor de interes major care presupun decizii şi opţiuni categorice.

Citește continuarea aici.

Cookies