HOROSCOP URANIA, săptămâna 24-30 Ianuarie 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL pentru toate ZODIILE. HOROSCOP

de:
24 ian. 2015
0 Afișari
HOROSCOP URANIA, săptămâna 24-30 Ianuarie 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL pentru toate ZODIILE. HOROSCOP

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 24-30 IANUARIE 2015. Soarele tranzitează zodia Vărsătorului. Un mers obișnuit. În semn se mai află, în tranzit, și un Mercur slab, retrograd care va face o conjuncție, pentru doar câteva ore , la 10° Vărsător, cu Soarele, în ziua de 30 ianuarie. Cam atât ca zestre din partea acestui semn zodiacal.

În schimb, mai plină de sugestii este zodia Pești unde se vor afla, din 27 ianuarie, o dată cu intrarea planetei Venus, în acest semn, patru planete, asta după ce și ziua de 24 se va bucura de prezența Lunii. Planeta Venus va fi în exaltare și va risipi o serie de virtuți nu doar asupra Peștilor ci asupra tuturor celorlalte unsprezece zodii, fiecăreia după casa cerului locuită de acest semn.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL URANIA 24-30 IANUARIE 2015. Întreaga săptămână, Neptun continuă să se afle în opoziție cu Luna Neagră; Uranus rămâne în conjuncție cu Nodul Sud al Lunii și în opoziție cu Nodul Nord. Un moment aparte, încărcat de tensiune, pe 25 ianuarie a.c., între h 13:30′ – 15:30′, când Luna, tranzitând Berbecul, va face conjuncție atât cu Nodul Sud, cât și cu Uranus și, respectiv, va face o cuadratură puternică cu Pluton în Capricorn. Aspectul va privi cu deosebire cele două zodii menționate. Luna va parcurge un traseu de la Pești la Gemeni, potrivit horoscop-urania.com.

Horoscop Urania Berbec 24-30 Ianuarie 2015

Nota generală va fi de enervare, de exasperare. Vor resimți mai puternic ca altădată o serie de situații de viață obișnuite ca fiind insuportabile. Reacțiile lor vor fi brutale, marcate de irascibilitate și lipsă de diplomație. Tentative de stabilizare în gânduri și sentimente pentru a lua deciziile cuvenite într-o chestiune ce privește o sumă de bani, o investiție sau un plasament inteligent al capacității de muncă și experiență. Perioada 27-28 ianuarie poate adăuga un strop de nemulțumire la mănunchiul de motive deja existent cu privire la felul în care se desfășoară o chestiune de muncă în viața lor.

Horoscop Urania Taur 24-30 Ianuarie 2015

Pe 27 și 28 ianuarie, nativii ar trebui să se aștepte la o serie de opoziții sau situații critice născute din constrângerile care se acumulează în jurul lor și care vor fi cu atât mai vizibile cu cât aceștia au o poziție de decizie sau o funcție de conducere într-o structură socio – profesională. Din fericire, marea majoritate a acestor stări de tensiune se limitează la conflicte verbale, la explicații cerute, la imputări și acuzații aduse dinlăuntrul structurii unde activează sau chiar din afară. Li se pretind lucruri exagerate sau se fac remarci la adresa lor care în realitate nu au o justificare reală. Situația se poate relua pe 30 ianuarie. În destule cazuri este vorba de o situație dificil de gestionat pentru că ei trebuie să răspundă pentru ceea ce au decis alții.

Horoscop Urania Gemeni 24-30 Ianuarie 2015

Fără a fi vorba de necazuri, în sensul strict al cuvântului, se instalează tot felul de greutăți care încetinesc mersul firesc al lucrurilor. Pe 27 ianuarie, Micul Benefic intră în casa a X-a, dar combinațiile pe care le face îi taie elanul de îndată. Se pot intui, studiindu-le harta, animozități manifestate mai discret sau mai fățiș, precum și tentative de a stabili o baza de principii în vederea unui acord viitor. Greu, în această săptămână. Oricum, de acorduri și parteneriate vor tot avea parte de acum în acolo, aproape trei ani, să tot încerce. Puține vor rezista însă. Chiar și ceea ce pare să aibă un început promițător în următoarele două săptămâni nu va trece de proba astrală a verii, așa că, la toamnă, aceleași teme și repere vor fi repuse în discuție.

Horoscop Urania Rac 24-30 Ianuarie 2015

Pentru unii, se poate vorbi de o perioadă lineară, liniștită sau, măcar, mai puțin solicitantă. Pentru alții, cel puțin după 27 ianuarie, se instalează o stare de izolare de cele lumești, pragmatice, terre- à-terre. Racii se dedică studiului, scrisului, meditației, rugăciunii, postului din alte rațiuni decât cele indicate de un calendar
religios, motivate din dorința personală de purificare sau chiar de testare a limitelor, a voinței ori a puterii lor de a rezista în fața unui unui reper drastic și a unor tentații. Alții, pur și simplu, mânați din spate de mâhnirea unui insucces relativ recent, se pun pe învățat pentru a recupera, completa sau aprofunda. Este momentul rafinării acestor cunoștințe. De aceea, aspectul nici nu privește mica școlaritate, ci dorința superioară de cunoaștere și progres.

Se mai prezintă analizei noastre o combinație astrală care va fi activă în cazul celor care au o activitate publică sau o funcție. De aceea, zilele de 24 – 26 ianuarie pot avea un ecou special în ceea ce privește luarea unei decizii în aspectele invocate. Cei tineri sunt tentați să sară calul, să depășească măsura cu consecințele de rigoare; cei maturi, aflați acum între aproximativ 41- 43 de ani, exasperați de prea multă liniște sau stagnare în viața lor, își vor propune să creeze ei circumstanțe care să le permită să se afirme. Deși tendința este cam…„oblică” unora, foarte atenți la detalii, le poate reuși planul.

Citește continuarea pe horoscop-urania.com.

Cookies