HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscop SĂPTĂMÂNA 2-8 februarie 2015, ZODII: HOROSCOP, SĂPTĂMÂNA 2-8 FEBRUARIE

de:
01 feb. 2015
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscop SĂPTĂMÂNA 2-8 februarie 2015, ZODII: HOROSCOP, SĂPTĂMÂNA 2-8 FEBRUARIE

Horoscop Saptamanal BERBEC  2-8 FEBRUARIE 2015

Va bate un gând de libertate si aveti o pofta „nebuna” de vacanta. In curând veti face o calatorie, dar mai aveti de asteptat. Relatia cu cei mai mici membri ai familiei se imbunatateste simtitor, chiar daca in ultima vreme ati avut mici disensiuni.

Horoscop Saptamanal TAUR 2-8 FEBRUARIE 2015

Aveti doua mesaje importante de primit in aceasta saptamâna. Unul vine din domeniul financiar – o achizitie sau o vânzare importanta – si unul din partea familiei: este posibil ca un nou membru sa-si faca aparitia pe aceasta lume. Totul este sa fiti pregatiti sa le primiti cum se cuvine.

Horoscop Saptamanal GEMENI 2-8 FEBRUARIE 2015

Mici tensiuni parteneriale va vor tine cu sufletul la gura pâna le rezolvati. Si stati fara prea mare grija ca le finalizati pozitiv. Un frate sau un prieten apropiat va da o veste buna de la o ruda indepartata. Va pregatiti si de o calatorie de afaceri scurta. Mare atentie la semnarea actelor!

Horoscop Saptamanal RAC 2-8 FEBRUARIE 2015

Aveti câteva probleme legate de proiectele de la serviciu. Parca vi se cer cam multe si nu va simtiti in stare sa le duceti pe toate la capat. Nu ezitati si cereti ajutorul celor mai apropiati. Veti vedea ca totul se rezolva cu un pic mai multa rabdare.

Horoscop Saptamanal LEU 2-8 FEBRUARIE 2015

Va simtiti in forma si aveti chiar sansa sa va imbunatatiti relatiile cu cei din familie. In ultima perioada i-ati cam luat peste picior pe multi si asta se vede din felul cum va privesc acum. Mai bine lasati un pic cheful de gâlceava si va veti bucura de armonie.

Horoscop Saptamanal FECIOARĂ 2-8 FEBRUARIE 2015

rioritatea dumneavoastra de top nu este unde doriti sa traiti, ci cum. Pentru multi dintre nativii acestei zodii asta inseamna sa incepeti sa faceti mult, prea multe modificari si schimbari prin casa. Asterneti intâi planurile pe o hârtie si apoi fixati prioritatile. Veti termina mult mai repede.

Horoscop Saptamanal BALANȚĂ 2-8 FEBRUARIE 2015

In aceasta etapa a vietii dumneavoastra veti trai experiente care va vor ajuta sa va revizuiti comportamentul verbal si veti invata chiar sa-i ascultati pe ceilalti. Important este sa-i lasati si pe interlocutori sa va spuna povestea pâna la capat. Va puteti bucura insa de compania celor mai buni si mai rabdatori prieteni.

Citește continuarea pe revistamagazin.ro.

 


Cookies