HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL: 5-21 DECEMBRIE, ZODII: HOROSCOP, SĂPTĂMÂNA 15-21 DECEMBRIE

de:
13 dec. 2014
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL: 5-21 DECEMBRIE, ZODII: HOROSCOP, SĂPTĂMÂNA 15-21 DECEMBRIE

Horoscop Saptamanal Berbec 15-21 Decembrie 2014. Horoscop BERBEC 21.03-20.04: 

Intreaga saptamana lucratoare sta sub semnul relationarii cu ceilalti. Probabil ca, pana miercuri, relatia cu sefii lasa de dorit, dar te descurci de minune cand vine vorba de activitati de protocol, fie ca-i implica pe clientii vechi ori pe cei cu care esti in tratative. De joi incolo, intervin discutii pe tema banilor, poate pentru ca nu te-ai tocmit pe o suma direct proportionala cu munca ta.

Se pare ca si in plan personal ar trebui sa te pozitionezi in coada listei de prioritati. Daca luni si miercuri preocuparile tale intelectuale si de timp liber se impletesc fericit cu ale partenerului, parca marti incepi sa te gandesti mai mult la tine insuti decat la voi doi. Incepand de joi, incercati sa va faceti planuri separat pentru ca exista riscul sa ajungeti la saturatie, sufocandu-va reciproc.

Horoscop Saptamanal Taur 15-21 Decembrie 2014. Horoscop TAUR 21.04-21.05: 

Disponibilitatea ta de a ajunge la un numitor comun iti aduce beneficii si la munca, mai ales luni si marti. Indiferent daca reusesti sau nu sa le dai de capat problemelor care staruie de ceva timp pe capul tau sau sa pui capat definitiv unor dispute cu colegii de munca, cert este ca te mentii pe linia de plutire. Asigura-te insa ca mentii rezultatele, indiferent ce se intampla marti, joi si vineri!

La mijlocul saptamanii, se vede cu ochiul liber ca-l preocupa ceva pe cel drag, ca-si schimba starea de spirit de la un moment la altul si ca se supara din nimicuri. Daca nu v-ati distribuit rolurile echitabil in cuplu, poate ca acesta e motivul nemultumirii sale. In viata unuia dintre voi, viata de familie si cea de cariera nu merg mana in mana si se cere gasita urgent o solutie.

Horoscop Saptamanal Gemeni 15-21 Decembrie 2014. Horoscop GEMENI 22.05-21.06: 

Din cate se pare, tonusul tau este in scadere de joi incepand, dar daca situatia se inrautateste in noaptea dintre vineri si sambata, nu mai incape loc de ezitari si se cade sa consulti un specialist. Altfel, te pomenesti ca nu numai nivelul de energie sufera de pe urma acestor schimbari in organism, ci si capacitatea ta de a gandi limbede sub presiune si de a-ti indeplini comisioanele.In a doua parte a saptamanii, esti gata sa-ti sufleci manecile si sa-ti murdaresti mainile pentru a reusi sa finalizezi un proiect care ti-a rapit prea multa energie, timp si resurse, dar se pare ca nu tine totul doar de tine. Birocratia iti poate veni de hac in jurul zilei de vineri si nu-i exclus sa afli ca-ti lipsea o aprobare sau o copie dupa un document. Adapteaza-te din mers acestor situatii!

Cu exceptia zilelor de joi si vineri, se aduce in prim plan viata ta sentimentala. In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, profita de burlacie si da curs flirturilor la inceputul saptamanii, iar daca te leaga deja cativa ani de partener, cauta sa-l/o recuceresti in intervalul de zile luni-marti. Nu mai departe de sambata sau duminica vei vedea primele rezultate ale initiativelor tale.

Horoscop Saptamanal Rac 15-21 Decembrie 2014. Horoscop RAC 22.06-21.07:

Bine ar fi sa intelegi ca nu ai nimic de demonstrat joia si vinerea aceasta sau, in orice caz, nu trebuie sa atragi atentia facand cheltuieli exorbitante. Daca in prima zi a weekend-ului esti invitat la o aniversare sau o petrecere, de exemplu, alege un cadou simbolic si nu ceva care costa cat jumatate din salariul tau. Pe acelasi principiu, nu sunt recomandate speculatiile financiare!

Poate ca de luni pana miercuri ti-ai propus sa pleci mai repede de la serviciu, astfel incat sa vezi de treburile gospodaresti restante sau doar sa petreci mai mult timp in compania familiei. Planul tau merge ca uns in prima si ultima zi a acestui interval de timp, dar marti poate fi nevoie sa ramai peste program, probabil din cauza unui client nemultumit sau pentru ca te preseaza seful.

Horoscop Saptamanal Leu 15-21 Decembrie 2014. Horoscop LEU 22.07-22.08: 

Daca urmaresti sa te intalnesti cu un client nou, sa le prezinti un proiect sau o strategie noua sefilor si celorlalti colegi de munca sau sa iei cuvantul in cadrul sedintelor, este recomandat sa actionezi luni si miercuri. S-ar putea ca sarmul si talentul tau sa nu te prea ajute sa-ti expui punctul de vedere cu succes marti si nu-i exclus sa starnesti rumoare la munca cu cele spuse.

Popularitatea de care te bucuri pana miercuri te insoteste si dupa orele de program, fapt de care ar trebui sa profiti la maximum. N-ar strica sa iesi cu prietenii zilele acestea si sa te pui la curent cu ce anume se mai intampla in vietile lor. Faptul ca partenerul nu te pozitioneaza in centrul universului sau te scoate din minti joi si vineri, dar in week-end reveniti la sentimente mai bune.

Horoscop Saptamanal Fecioara 15-21 Decembrie 2014. Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: 

Se spune ca Dumnezeu ia pe-o parte si da pe alta, iar aforismul se aplica cu succes si in cazul tau candva in intervalul de zile luni-miercuri cand realizezi ca n-ai facut sacrificii in van si te-ai ales cu ceva profit de pe urma lor. Poate ca o suma considerabila vine si de pe urma imobiliarelor sau de la membrii familiei. Atitudinea spartana iti poate juca feste la munca joia si vinerea aceasta.

Iti petreci marea parte a weekend-ului in propriul camin, inconjurat de cei dragi sau, in orice caz, in apropierea localitatii de resedinta, dar in compania familiei. Poate ca tu crezi ca pe partener nu-l deranjeaza ca ai uitat de planurile voastre de cuplu si ai ales sa-ti vizitezi parintii, dar ar fi fost indicat sa-l/o faci sa se simta in largul lui/ei in preajma acelora care il/o pot stingheri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15-21 DECEMBRIE 2014. Citeşte continuarea pe astrodex.ro


Cookies