HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL.Ce vă rezervă astrele în săptămâna 15-21 decembrie.HOROSCOP ZODII DRAGOSTE, BANI

de:
15 dec. 2014
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL.Ce vă rezervă astrele în săptămâna 15-21 decembrie.HOROSCOP ZODII DRAGOSTE, BANI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, săptămâna 15-21 decembrie 2014. Berbec 21 martie – 20 aprilie

Ai intrat într-o monotonie în viaţa de cuplu, şi ar trebui să încercaţi amândoi să o condimentaţi. Plictiseala trebuie să dispară dacă vrei ca relaţia să mai dureze mult timp de acum înaine!

Încearcă să comunici mai mult în această săptămână, pentru a nu risca să laşi ceva nelămurit înainte de concediu. Dacă eşti nemulţumită de banii pe care îi câştigi, ai putea să te gândeşti la o reorientare profesională, potrivit eva.ro.

Încearcă să nu începi să faci excese alimentare încă de pe acum. Chiar dacă este tentant să guşti din toate bunătăţile pe care le pregăteşti, nu te lăsa condusă de pofte! Există riscul să te alegi cu probleme digestive care îţi vor da bătăi de cap.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, săptămâna 15-21 decembrie 2014. Taur 21 aprilie – 21 mai

Încearcă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională, altfel cineva va ieşit destul de şifonat din toată treaba asta. Indiferent de caz, comunică mai mult cu partenerul de viaţă şi caută să îl înţelegi.

Dacă nu eşti în relaţii prea bune cu un coleg sau cu un şef, surprinde-l în această săptămână cu un cadou de Crăciun. Cu siguranţă totul va reveni la normal dacă unul dintre voi va ceda. Situaţia financiară rămâne neschimbată!

Chiar dacă este multă agitaţie în jurul tău, tu te vei lupta săptămâna aceasta să rămâi pozitivă şi să te bucuri de orice clipă de dinaintea sărbatorilor de iarnă. Vei reuşi să pregăteşti tot ce ţi-ai propus, aşa că nu este cazul să te extenuezi crezând că nu vei termina.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, săptămâna 15-21 decembrie 2014Gemeni 22 mai – 21 iunie

Vei avea parte de o săptămână intensă din punct de vedere sentimental, chiar dacă eşti singură sau te afli într-o relaţie. E posibil să revii la un fost iubit de care te-ai despărţit zgomotos sau poate relaţia ta actuală va trece la nivelul următor.

Te storci de energie pentru a duce la bun sfârşit toate sarcinile pe care le-ai primit şi nu ceri ajutor chiar dacă simţi că nu mai poţi. Această atitudine nu te va împinge către succes, ci din contră, vei fi criticată pentru o treabă prost făcută! Banii vor fi pe măsura rezultatelor tale!

Îţi iroseşti energia pe activităţi inutile şi te enervezi din nimicuri. Să nu te miri atunci când durerile de cap nu îţi vor da pace sau dacă în jurul tău va pluti numai energie negativă. Încearcă să fii responsabilă!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, săptămâna 15-21 decembrie 2014Rac 22 iunie – 21 iulie

Simţi nevoia ca în această săptămână să te apropii mai mult de cei dragi, mai ales de partenerul tău de viaţă. Fie că îţi este soţ sau iubit, acesta va fi mai mult decât încântat de atenţia pe cate i-o vei acorda!

Ai multe de făcut în această săptămână, însă încearcă să nu îţi dai programul de la serviciu peste cap. Banii sunt suficienţi pentru a trăi modest, de aceea încearcă să nu cheltui mai mult decât te ţine buzunarul!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă dacă ai grijă să nu faci excese. Chiar dacă ţi-e poftă de toate mâncărurile pe care le găteşti sau le vezi, trebuie să îţi impui nişte limite clare încă de la început.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, săptămâna 15-21 decembrie 2014Leu 22 iulie – 22 august

Vei avea parte şi de momente plăcute, dar şi neplăcute în această săptămână. Iubitul tău se joacă cu nervii tăi şi mereu te decizi să îi mai acorzi o şansă. Dacă simţi că nu ajungeţi la niciun consens, încearcă să ai o discuţie serioasă cu acesta.

Nu te implica în proiecte noi acum la final de an, răbdarea este cheia succesului în acest moment. Chiar dacă ţi se fac oferte tentate, nu ceda ispitei de a spune da. Incepe sărbătorile cu banii pentru care ai muncit până acum şi nu te vinde pentru a avea puţin mai mulţi.

Nu ignora nici cea mai mică durere în această săptămână, altfel rişti să se agraveze când ar trebui să fii în formă maximă. Protejează-te de frig, plămânii şi capul sunt părţile corpului tău vizate!

Continuarea pe eva.ro.

Cookies