ȘTIRI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-15 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. HOROSCOP DE VALENTINE’S DAY 2015

HOROSCOP SAPTAMANAL 7-15 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE, conform Libertatea.ro:

BALANTA

Viața lor decurge firesc, fie prin continuarea unor evenimente ce au greutate în existența lor, dar care s-au declanșat cu ceva timp în urmă, fie este vorba de o existență obișnuită, fără salturi. Cel mai important aspect al săptămânii viitoare este pentru aceste persoane cel legat de casa sănătăți într-o primă semnificație astrologică. Aici sunt suficiente premize pentru o îmbunătățire a stării de sănătate, pentru o refacere psihică, dar mai ales pentru găsirea unui medicament eficient sau pentru o serie de măsuri terapeutice extrem de utile. Unele afecțiuni pot privi plămânii, picioarele, sistemul limfatic sau psihicul. Alimentația cu corolarul ei regim/dietă joacă un rol decisiv. A doua semnificație astrologică a tranzitelor săptămânii viitoare privește regimul muncii. Sunt premize pentru începerea unei activități care face plăcere. Nativii sunt întâmpinați, în demersurile lor, cu multă simpatie și încredere de cei cărora li se adresează cu o propunere sau un proiect. Între 8 și 10 februarie, Balanțele sunt preocupate de condiția lor fizică, psihică, de aspect, de cosmetică, de latura estetică, de înfățișare în general. Apoi, în zilele următoare, devin foarte chibzuiți, regretând cheltuielile făcute cu doar câteva zile în urmă, restricționându-și alte cheltuieli. Pe 13 și 14 februarie pot primi vești de la frați/surori sau de la persoane care sunt departe de ei. Aceștia le pot comunica blocajele sau întârzierile cu care aceștia se confruntă.

HOROSCOP SAPTAMANAL 7-15 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. HOROSCOP VALENTINE’S DAY 

PESTI

Planetele personale, Venus și Marte, tranzitează acum acest segment personal, și împreună, în conjuncție, dau un aer romantic, ușor rupt de realitate, existenței Peștilor care, parcă n-ar fi semn de Apă, ci de Abur. Au, pentru moment, ce-i mai bun din zodiac: Neptun, guvernatorul lor în domiciliu, Venus în exaltare, Chiron în domiciliu și un Marte excentric, petrecăreț și tandru. E vremea poveștilor de dragoste, al speranței, al sufletului îmbibat în stări lirice, de-a dreptul livrești. Este un context favorabil pentru vindecarea tuturor rănilor trupești și sufletești, este momentul rafinării simțurilor, al progresului spiritual, al salturilor calitative în existența curentă, al mobilizării interioare pentru a deschide noi drumuri de viață, al expansiunii personalităților în devenire, al împlinirii celor deja afirmate. Estre un moment al revelațiilor cu privire la rostul propriul dar și cu privire la o serie de stări de lucruri și fapte pe care nu le-au înțeles cu adevărat, la timpul lor. Pe acest fundal, de temuta zi de 7 februarie poate să pară un fleac sau doar să întunece, pentru o după-amiază, pentru o seară. În mod normal, stricătorul acestui peisaj idilic trebuie să fie, evident!- partenerul de viață sau vreun colaborator neinspirat. Restul zilelor (, 8, 9, parte din 19 februarie) vor trece cu mai mici sau mai mari griji bănești compensate de al doilea impuls astral, cel ce va avea loc între 10 și 12 februarie, în contextul unei Luni care aduce profunzime, filozofie de viață, psihism accentuat, stări telepatice, subtilitate.

HOROSCOP SAPTAMANAL 7-15 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. HOROSCOP VALENTINE’S DAY 

GEMENI

Pe casa familiei, a patrimoniului sau chiar a locuinței lucrurile sunt mai delicate. În zilele de 13 și 14 februarie, o combinație cu componentă juridică, o manevră, o tentativă pare să aibă sorți de izbândă în prima parte a răstimpului amintit, pentru ca, din seara zilei de 13 și apoi pe 14, să se risipească orice urmă de speranță. Relațiile în ansamblu sunt delicate, instabile, fragile și lesne de destabilizat sub impactul unor impulsuri venite din afară care au la bază fapte și evenimente clare, determinante. Poate fi vorba de cuvinte, de „șoapte”, de impresii de moment, de o atmosferă generală și de foarte mult subiectivism. Mercur, guvernatorul Gemenilor, va intra după 12 februarie într-o perioadă bună și, timp de o lună, le va fi un aliat extrem de viguros, mai ales în ceea ce privește exprimarea unor crezuri, intenții, proiecte, convingeri socio-politice. Vor fi avantajați cei care lucrează în presă, publicitate, artă, inventică, cultură, cinematografie, televiziune. Între 8, 9 și 10 februarie confruntările cu foștii tovarăși de drum, prieteniile sau cunoștințele menținute de scopuri și interese comune trec printr-o criză. Apar asperități, resentimente, crize bruște de atitudine. Chiar dacă nu se destramă acum și din cauza asta, ceea ce se va petrece în această perioadă va contribui, în timp, la o deteriorare a acestor relații.

HOROSCOP SAPTAMANAL 7-15 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP URANIA FEBRUARIE. HOROSCOP VALENTINE’S DAY 

Restul horoscopului, pe Libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button