BAZAR

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 August–6 Septembrie 2015. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL ZODII.BERBEC, TAUR, GEMENI, LEU

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 August–6 Septembrie 2015. Berbec
Vi se ofera o noua oportunitate in ceea ce priveste cariera dumneavoastra pe care ar fi foarte bine daca ati lua-o in considerare. Inainte de a raspunde afirmativ si de a investi tot ce aveti, cantariti optiunile detinute in aceasta perioada.

Taur
Ati devenit mult prea indulgent cu dumneavoastra si cu cei din jur si din acest motiv toate planurile parca se duc pe apa sambetei. Aveti nevoie de o persoana care sa va trezeasca la realitate deoarece singur nu veti reusi. Prietenii va sunt aproape si va bucurati de un real ajutor din partea lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 August–6 Septembrie 2015.

Gemeni
In aceasta saptamana va axati in mod deosebit pe dumneavoastra si tot ce tine de capitolul infrumusetare. Doriti sa va reinventati si sunteti tentat sa ajungeti pana la extreme pentru a obtine efectele dorite. Nu exagerati cu acest lucru, deoarece in cazul dumneavoastra, sarmul este cel care conteaza.

Rac
Se anunta o stare mai depresiva in aceasta saptamana; este bine sa va pregatiti si sa nu refuzati nici un ajutor moral ce va este oferit. Prietenii va sunt alaturi insa, trebuie sa lasati incapatanarea la o parte si sa fiti deschis in fata propunerilor ce vin din partea acestora.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 August–6 Septembrie 2015.

Leu
Lipsa dumneavoastra de incredere isi pune amprenta asupra planurilor si proiectelor de viitor. Luati-va cateva zile libere pentru a va regandi pozitia in care va aflati si pentru a vedea de cine aveti neaparata nevoie sa va stea alaturi. Partenerul de viata poate fi un adevarat ajutor si suport moral.

Citește continuarea pe yve.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button