HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 MARTIE 2015. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 16-22 MARTIE FECIOARĂ, BALANȚĂ, RAC

de:
15 mart. 2015
0 Afișari
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 MARTIE 2015. HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 16-22 MARTIE FECIOARĂ, BALANȚĂ, RAC

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 16-22 MARTIE 2015, conform eva.ro și rtv.net:

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI 16-22 MARTIE 2015

Ai toate şansele ca, în această perioadă, să evoluezi în carieră. Tot ce trebuie să faci este să ai mai mult curaj şi să îţi expui ideile şi pretenţiile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC 16-22 MARTIE 2015

Vei avea multe idei bune în această perioadă şi ar trebui mai mult valorificate. Ai toate şansele să fii remarcat exact de cine trebuie, iar de la acest lucru până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas. Primesti incurajari sa schimbati cercul de prieteni, insa se pare ca nimic nu va convinge ca trebuie sa faceti prea multe modificari.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR 16-22 MARTIE 2015

Este o perioadă bună pentru investiţii calculate, aşa că acţionează cu mai mult curaj. Tot ce trebuie să faci înainte este să te informezi bine şi să afli pe care dintre colegii de birou te poţi baza în situaţii mai dificile!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 16-22 MARTIE 2015

Veti fi nevoiti sa luati câteva decizii importante care ar putea sa va influenteze planurile de viitor. Daca aveti vise mari, nu ar fi rau sa incepeti sa vi le si realizati. Viata sociala incepe sa va tina ocupati mai mult decât ar trebui si nu va mai ramâne mult timp si pentru cei de-acasa.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC 16-22 MARTIE 2015

Nu eşti deloc mulţumită de salariul pe care îl ai, însă în această săptămână decizi să iei atitudine şi să schimbi ceva. Poţi să îţi cauţi un alt job, însă nu îţi da demisia până nu ai ceva asigurat. Poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru reorganizarea situatiei dumneavoastra financiare sau, cel putin, sa incercati sa o redresati. In acelesi timp, sunteti pregatiti pentru noi aventuri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 16-22 MARTIE 2015

 Este un moment prielnic pentru semnarea unor acte importante sau pentru apropierea de cei de acasa. Indiferent de situatie, trebuie sa fiti foarte atenti cum vorbiti si, mai ales, cum acceptati si opiniile celorlalti membri ai familiei. Daca ii ascultati s-ar putea sa va dati seama unde gresiti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ 16-22 MARTIE 2015

 Invaluiti ca intr-o magie, va prindeti in jocul iubirii si legati o noua relatie sau definitivati una aflata in asteptare. Veti constata ca relatiile de zi cu zi, inclusiv cele de afaceri, decurg mai bine decât va asteptati. Un nativ Berbec devine impulsiv atunci când este vorba de cheltuirea banilor. Evitati neintelegerile inutile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ 16-22 MARTIE 2015

Va gânditi din ce in ce mai temeinic sa va faceti propria afacere? Idei aveti destule, finante sa fie! Zilele acestea sunt propice sa treceti de la cercetare la actiune, fara a mai sta prea mult pe gânduri. In weekend aveti o intâlnire romantica, dar lipsa de entuziasm a partenerului s-ar putea sa va dezamageasca.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION 16-22 MARTIE 2015

Romantismul de care debordati in aceste zile s-ar putea sa liciteze prea mult si sa va treziti intr-o relatie plina de necunoscut. Poate doar exagerati cu sentimentele sau poate aveti prea multa incredere in partener. Sunteti cu-adevarat competitivi la locul de munca.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR 16-22 MARTIE 2015

Daca pastrati sinceritatea fata de ceilalti membri ai familiei, atunci atmosfera devine optimista si vesela. Când simtiti ca cineva nu spune adevarul nu trebuie sa i-o marturisiti prea violent. Mai bine intretineti relatiile bune de pâna acum si nu va hazardati in afirmatii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN 16-22 MARTIE 2015

 O situatie delicata va pune reputatia in joc. Indecizia si lipsa de actiune va pune intr-o lumina mai pu-tin favorabila fata de familie, chiar daca incercati cu disperare sa le dovediti ca nu este asa. O atitudine mai serioasa fata de ceilalti poate face minuni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR 16-22 MARTIE 2015

Eforturile depuse in ultimul timp va sunt rasplatite, desi este bine sa pastrati controlul atunci când vine vorba de finante. Aruncati tot ce nu va mai trebuie si asa o sa salvati o groaza de timp si spatiu in care sa va organizati eficient.

Cookies