BAZAR

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 29 AUGUST 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 29 August
Evitați discuțiile serioase, deoarece cu greu rămâneți calmi și vă puteți pierde cumpătul. Poate vă e frică să faceți vreo schimbare, de aceea ar trebui să aveți mai multă răbdare.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 29 August
Astăzi, poate aveți sentimentul că omul de lângă dvs nu vă dă ce aveți nevoie și sunteți supărați. Luați în considerare faptul că uneori trebuie să renunțați la propriile dorințe. Unii dintre dvs, cu toate acestea, veți găsi răbdarea de care aveți nevoie și în cele din urmă lucrurile vor merge în direcția cea bună.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 29 August
Unii dintre dvs vor fi obligați să lucreze și au de îndeplinit mai multe sarcini. Veți fi capabili să vă organizați și chiar puteți obține succesul mult dorit. Cu toate acestea, nu exagerați cu munca și faceți o pauză dacă vă simțiți copleșiți.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 29 August
Astăzi depășirea unor dificultăți se poate transforma într-o adevărată provocare. Acum, nu este cel mai bun moment pentru a lua măsuri decisive, pentru că emoțiile vă copleșesc prea ușor.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 29 August
Aveți grijă de dvs și faceți ceea ce vă face să vă simțiți bine. Stați în compania celor dragi pe care îi iubiți. Astăzi este o zi potrivită pentru a vă rupe de trecut și să începeți o nouă viață.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button