BAZAR

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 MAI 2015. HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 MAI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 MAI 2015. HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 MAI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 23 Mai 2015
Acesta este un moment bun pentru a începe o afacere sau să investiți. Totodată, asta ar putea fi ziua în care cineva care e atras de dvs. își va mărturisi sentimentele.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 23 Mai 2015
Este posibil ca unele probleme birocratice să împiedice dezvoltarea unor sarcini asumate de dvs. În iubire, ați putea avea o ceartă serioasă cu partenerul.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 23 Mai 2015
Astăzi ați putea avea succes în afaceri. Dacă sunteți în căutarea unui loc muncă, vi se pot solicita serviciile în scurt timp. În iubire, partenerul dvs ar putea da un ultimatum.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 23 Mai 2015
Sunteți hotărât să găsiți noi modalități de a avea succes la locul de muncă, mai ales că și astrele sunt favorabile pentru scopul dumneavoastră. Aveți încredere în abilitățile dumneavoastră pentru a obține ceea ce vreți. În dragoste, relația dvs intră într-o etapă de armonie și stabilitate. Și sănătatea este tot stabilă!

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 23 Mai 2015
Poate că ar trebui să încercați, având în vedere posibilitățile, o nouă direcție pentru activitățile dumneavoastră. Nu evitați să faceți sarcini pe care le găsiți dificile. În această perioadă puteți cunoaște marea dragoste.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button