HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
19 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Dimineata va lipseste simtul practic si va irositi energia. Colegii va inteleg si incearca sa va ajute. Va recomandam sa fiti prudent. Nu refuzati ajutorul celor din jur!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, TAUR

Vi se modifica programul pe neasteptate, dar schimbarile sunt de bun augur. Aveti sansa sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta, care va ajuta intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati hotarari la nervi. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, GEMENI

Va recomandam sa nu incepeti activitati noi astazi, pentru ca puteti sa va loviti de obstacole neprevazute. De dimineata s-ar putea sa va incurce planurile cateva drumuri scurte, pe care nu le puteti evita. Amanati activitatile dificile, care necesita o concentrare intensa!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, RAC

De dimineata sunteti hipersensibil si agitat, nu va simtiti in apele dumneavoastra. Va recomandam sa nu luati decizii importante, pentru ca nu aveti un contact prea bun cu realitatea. Evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, LEU

S-ar putea ca in prima parte a zilei sa aveti mici probleme in camin. Va recomandam sa le tratati cu calm. Un gest tandru sau o vorba buna va pot ajuta sa evitati o cearta. Financiar nu stati prea bine, dar fiti optimist! Banii vor aparea cand veti avea nevoie.

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante! Va sfatuim sa va odihniti mai mult si sa va limitati la activitati de rutina.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO. 


Cookies