HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST 2016. Ce v-au rezervat astrele în weekend

de:
19 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST 2016. Ce v-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti probabil in mijlocul unei revizuiri majore de personalitate, iar in zilele acestea ai putea deveni o persoana asa cum ti-ai fi dorit. Astazi ar trebui sa fii in cautarea unei intalniri cu o persoana extraordinara care emana putere , pace si stabilitate. Poate ca in cateva luni vei fi si tu in aceeasi stare.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te vei simti linistit la exterior dar exista o adevarata lupta in interiorul tau. Ar fi indicat sa mergi cateva ore la tara pentru a putea medita si sa iti aduni gandurile. Indiferent daca iti vei petrece ziua la oras sau la tara gandurile tale vor fi cu totul si cu totul in alta parte. Asigura-te ca te uiti in ambele parti cand vei tranversa strada.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Acum este momentul sa examinezi factorii pe care ii vei atinge in obiectivele personale. Azi este o zi de bun augur pentru a iti evalua resursele. Exista o oarecare probabilitate ca la sfarsitul acestei zile sa te implici intr-un plan direct si eficient pentru succesul tau personal.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)

Astazi este o zi in care o anumita cunostinta mult asteptata va aparea in calea ta. Ai terminat cu complicatiile in care ai suferit recent si acum esti intr-o perioada mai calma. Cei care inainte te criticau acum au doar cuvinte de lauda la adresa ta. Primeste complimentele pe care ti le fac cei din grupul tau deoarece nu este nimic in neregula sa fii fericit.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)

Nu fi timid, daca doresti sa iti petreci timpul cu o persoana specila trebuie sa faci un angajament. Incearca sa nu te certi cu privire la unele chestiuni banale. Ai putea fi prea emotionat atunci cand esti in compania partenerului.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)

In aceasta dimineata relatia ta sentimentala va deveni oarecum tensionata. Ar fi indicat sa ai rabdare si sa astepti ca persoana iubita sa se calmeze. Se poate sa fie necesar sa pleci intr-o calatorie de interes profesional. Misiunea ta pare una dificila dar o vei administra foarte bine daca vei ramane precaut. Te poti baza pe intuitie.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai sanse bune de a incepe o noua activitate comerciala care se va dovedi a fi foarte profitabila. Sefii tai iti vor aprecia munca , iar colegii ar putea fi invidiosi. Incearca totusi sa accepti lucrul in echipa. Nu te ambala prea tare deoarece te poti confrunta cu probleme de sanatate si chiar poti suferi un accident.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi ai o dorinta puternica de a comunica dar cel mai ciudat lucru la aceasta dorinta este faptul ca discutiile vor fi toate centrate pe libertatea de exprimare. Indiferent de subiect aminteste-ti ca cel ce se va face auzit va avea ziua cea mai tare.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta zi va fi una in care va trebui sa te imparti in doua. Nu va fi usor sa indeplinesti pe de o parte cerintele grupului tau si pe cealalta parte planurile pe care le-ai facut pentru tine. Vei dori sa nu mai fii prins intr-o spirala de responsabilitati fara sfarsit , ceea ce se intampla astazi. Ai rabdare si asteapta pana maine cand lucrurile vor fi mult mai usoare.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai putea decide sa te re-organizezi. Iti vei da seama cat de dezorganizata este viata ta. Poate vei avea nevoie sa delegi pe cineva cu sarcinile tale sau sa ceri ajutor mai des. Poate te vei decide sa faci ordine prin dulapuri si sertare pentru a scapa de orice excedent de bagaj. Incearca sa te gandesti la persoanele pe care nu le-ai mai vazut de mult timp.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Lucrurile par a merge pe drumul cel bun! In acest caz prima reactie pe care o ai este de euforie dar nu pentru mult timp deoarece este urmata rapid de ingrijorare. De ce se castiga asa de usor? Trebuie sa existe fie ceva la mijloc! Vei fi influentat de gustul succesului si vei incerca sa te organizezi astfel incat sa ai mereu parte de succes.

HOROSCOP 20 AUGUST 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)

Perspectivele pentru ziua de azi sunt excelente. Alinierea actuala a planetelor si atmosfera oarecum apasatoare din ultimele zile te inspira sa schimbi imprejurimile si sa vizitezi locuri noi. De ce nu planifici o mica excursie? Toate semnele indica faptul ca acum este cel mai bun moment pentru a planifica o astfel de aventura. Daca amani , vei fi blocat de aceeasi rutina veche din nou!

Cookies