BAZAR

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 15 AUGUST 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic Berbec 15 August
Faceți tot posibilul ca astăzi să vă realizați planurile. Unii dintre dvs ați putea fi supuși unei intervenții chirurgicale de succes. Cel mai important lucru este să nu luați decizii pripite și să aveți mai multă grijă de sănătatea dvs.

Horoscop zilnic Taur 15 August
Astăzi aveți o o mulțime de probleme. Nu disperați, cu determinare și prudență le veți rezolva pe toate. În dragoste, încercați să fiți mai înțelegători cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni 15 August
Gemenii pot avea o zi destul de tensionată. Puteți fi nevoiți să luați o decizie importantă în ceea ce privește familia dvs. Pe plan sentimental, partenerul dvs vă poate cere sprijinul în rezolvarea unei probleme.

Horoscop zilnic Rac 15 August
Astăzi vă puteți face noi cunoștințe și probabil veți relua niște relații mai vechi. Pe plan sentimental, puteți avea un conflict cu persoana iubită și trebuie să fiți atenți la comportament. De asemenea pot apărea câteva probleme de sănătate imprevizibile.

Horoscop zilnic Leu 15 August
Ar trebui să aveți mare grijă de lucrurile valoroase, deoarece există riscul să le pierdeți sau să vi le fure cineva. Țineți evidența finanțelor cu atenție și nu ascultați tot ce spun oamenii din jurul dvs.

Sursă: bewoman.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button