BAZAR

HOROSCOP AZI, SÂMBĂTĂ 14 MARTIE 2015. ZODII SÂMBĂTĂ. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic, AZI, berbec Sâmbătă 14 Martie 2015
Ați putea avea o mare satisfacție în viața dvs profesională. Succesul la locul de muncă sau o promovare, va reprezenta ceva foarte valoros pentru dvs. În ceea ce privește familia, ați putea petrece clipe frumoase cu ei sau cu cei mai buni prieteni. Evitați excesele gastronomice.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 14 Martie 2015
Astrele favorizează succes în afaceri și realizarea obiectivelor economice. Nu vă lăsați dus de entuziasm, deoarece acest lucru vă face cheltuitor. În dragoste, nu prea vă simțiți pregătit să faceți următorul pas legat de o persoană pe care o îndrăgiți.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 14 Martie 2015
Nu aveți încă nici o veste cu privire la anumite aspecte care vă deranjează în activitățile dvs. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, trebuie să așteptați cu răbdare rezultatele unui proces de recrutare. În dragoste, ați putea reîntâlni o persoană care a fost foarte importantă în viața dvs.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 14 Martie 2015
Începeți să aveți mai mult control asupra finanțelor dumneavoastră. Încercați să fiți mai organizat și mai moderat cu cheltuielile. Dacă sunteți în căutarea unui job, s-ar putea ivi o oportunitate interesantă în curând.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 14 Martie 2015
Vă puteți confrunta cu anumite dificultăți financiare care vă obligă să luați măsuri drastice, iar acest lucru poate afecta și oamenii din jurul dvs. În dragoste, veți primi mult sprijin de la cei care v ă iubesc, în toate aspectele.

Citește mai mult pe bewoman.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button