HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Horoscop bani, sănătate şi dragoste

de:
01 oct. 2015
0 afișări
HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Horoscop bani, sănătate şi dragoste

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Berbec

Luna octombrie şi temperatura scăzută nu îţi fac prea bine. Starea ta de sănătate ar putea fi influenţată de acest lucru. Nu ar strica o vizită la medic, măcar preventiv.
Cum stai cu dragostea?
Sentimentele tale nu sunt foarte clare în luna octombrie. Te simţi neglijată, dar, în acelaşi timp, în momentul în care primeşti atenţie simţi că te sufoci. Încearcă să îţi temperezi comportamentul. Nu alunga persoana dragă de lângă tine. Rişti să plece definitiv.
Cum stai cu banii?
Se simte o oarecare creştere la bugetul tău. Chiar şi aşa, nu cheltui prea mulţi bani. În curând o să apară cheltuieli neprevăzute şi ai nevoie de toate economiile posibile.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Taur
Nu e momentul pentru decizii pripite. Indiferent de cât de mult îţi doreşti un lucru, indiferent de domeniu, cere părerea unei persoane apropiate înainte de a acţiona.
Cum stai cu dragostea?
Luna octombrie e o lună bună de iubit. Simţi fluturi ca şi în anii de liceu. Ai grijă, totuşi, să nu te arunci în braţele persoanei nepotrivite. Fă lucrurile pas cu pas, e metoda cea mai sigură pentru tine în momentul de faţă.
Cum stai cu banii?
Dacă ultima investiţie făcută nu ţi-a adus niciun profit, acum ai şansa să recuperezi banii pierduţi. Dacă se întâmplă acest lucru, ar fi bine să îi pui la economii. În curând o să ai nevoie de ei.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Gemeni
Viaţa ta pare să o ia pe o pantă ascendentă. Lucrurile par să se aşeze şi luna octombrie este o lună liniştită pentru tine.
Cum stai cu dragostea?
Relaţia ta trece printr-o perioadă bună. Iubitul îţi oferă în sfârşit atenţia cuvenită, iar tu ar fi bine să faci acelaşi lucru. Dacă eşti singură, nu încerca să schimbi nimic. Te simţi bine în pielea ta, oricum.
Cum stai cu banii?
Dacă ai nevoie de un împrumut, apelează la cea mai apropiată persoană. Nu e cazul să ştie toată lumea că nu stai prea bine cu banii. Chiar şi aşa, înapoiază-i cu prima ocazie. Perioada aceasta, puţin mai proastă, nu va ţine mult.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Rac
Evenimentele din ultima perioadă par să te fi extenuat. Profită de zilele libere pe care le ai ca să îţi refaci fizicul şi psihicul.
Cum stai cu dragostea?
Ceva s-a întâmplat în viaţa ta sentimentală. A intervenit o schimbare. Dacă ai un nou iubit sau, din contră, dacă ai încheiat o relaţie, depinde doar de tine cum o să laşi acest lucru să te influenţeze. Nu lăsa viaţa sentimentală să o afecteze pe cea socială.
Cum stai cu banii?
Venitul tău a crescut simţitor. Fie că e vorba de o promovare sau un cadou nesperat, lucrurile stau mai bine ca niciodată. Cumpără ceva pentru casă sau pentru tine.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Leu
Eşti mai pesimistă decât de obicei, iar acest lucru te enervează atât pe tine cât şi pe cei din jur. Fă un efort şi controlează-ţi emoţiile pe cât posibil.
Cum stai cu dragostea?
Visezi la prinţul pe cal alb, dar nu faci nimic în acest sens. Nu e de ajuns să stai în casă şi să te gândeşti la el, trebuie să ieşi să îl cauţi.
Dacă ai un partener de viaţă deja, dar lucrurile par să meargă spre rău, poartă o discuţie cu el şi încercaţi să reparaţi ceva, dacă se mai poate.
Cum stai cu banii?
Luna octombrie e o lună bună pentru investiţii. Ideal ar fi să cauţi parteneri de afaceri şi să nu te arunci singură într-o lume necunoscută. Măcar cere sfatul cuiva.

Horoscopul lunii octombrie complet il gasiti pe YVE.ro.

Cookies