BAZAR

HOROSCOP MIERCURI 26 AUGUST 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop Miercuri 26 August Berbec

Miercuri este o zi potrivită pentru a vă demonstra talentele, așa că nu stați în umbră și arătați ce puteți. Dacă sunteți artist sau vă atrage ideea de a avea o apariție publică, veți depăși cu ușurință anxietatea, iar norocul vă va însoţi în tot ceea ce faceţi. Nu îi neglijați pe cei dragi și acordați-le sprijinul și atenția dumneavoastră.

Horoscop Miercuri 26 August Taur

Dacă aveți o problemă de familie sau un conflict cu partenerul dumneavoastră, acum este momentul să ajungeți la o înțelegere. Spuneți ceea ce vreți și ce aveți nevoie – sinceritatea ar putea fi cheia pentru a schimba situația.

Horoscop Miercuri 26 August Gemeni

Gemenii participă la multe întâlniri și fac impresii. Încercați să vă concentrați asupra sarcinilor curente și să țineți pasul cu activitatea. Întâlnirile cu prietenii vor fi foarte plăcute și utile, așa că nu refuzați o invitație, mai ales dacă aveți nevoie să vă relaxați.

Horoscop Miercuri 26 August Rac

Miercuri căutați potențiale oportunități de muncă pentru dezvoltare sau să obțineți venituri suplimentare. Dacă aveți datorii vechi, acum este momentul să scăpaţi de ele. Unii dintre dumneavoastră vor alege să fie singuri pentru a-şi pune în ordine ideile.

Horoscop Miercuri 26 August Leu

Aveți o stare de spirit romantică și dorințele dumneavoastră vor fi destul de puternice. Încercați să petreceți cât mai mult timp alături de familie și de prieteni și să lăsați deoparte grijile de zi cu zi.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button