HOROSCOP MARŢI, 31 MAI. PREVIZIUNI ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

de:
30 mai 2016
0 Afișari
 HOROSCOP MARŢI, 31 MAI. PREVIZIUNI ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP MARŢI, 31 MAI. PREVIZIUNI ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI

Balanta

Un noroc de zile mari vizeaza situatia ta materiala, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dai buzna in prima agentie loto si sa dai tot ce ai pe un loz. Norocul apare sub o alta forma, ca o idee practica foarte buna care, daca va fi folosita eficient, va atrage bani in plus in viitor. Actiunile de durata in care esti implicat de ceva vreme pot fi rezolvate acum extrem de usor, printr-o idee geniala ce face ca totul sa ajunga mai repede la ce ti-ai propus. Sansa apare sub forma unei iesiri neasteptate dintr-o zona in care nimic nu se mai urnea.

Scorpion

Discutiile pe care le porti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

Sagetator

Fii intransigent si nu permite nimanui sa se abata de la reguli, ca nu cumva sa ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea in mana si fa-o pe justitiarul acolo unde e nevoie, pentru ca azi adevarul e de partea ta. Poti demasca pe cei care nu respecta legile, pe cei care au mintit sau ti-au inselat increderea, dar numai tu decizi daca masurile pe care le iei sunt categorice sau incerci sa fii mai bland. Unde-i lege nu-i tocmeala, si la fel te comporti si tu cu cei pe care-i consideri vinovati.

Capricorn

Esti sfatuit sa stai pe loc si sa nu duci mai departe planul la care iti aduci contributia. O pauza sau doar o simpla detasare de miezul evenimentelor iti va oferi o alta perspectiva asupra acestei teme si vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de invatat, dar nu poti ajunge la concluziile cele mai bune daca nu treci si prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau sa scormonesti in mintea ta dupa solutii eficiente pe care nici nu stiai ca le detii.

Varsator

Trebuie sa-ti ajustezi modul de a te adresa celor din jur in functie de relatia pe care o ai cu acestia. Ai grija cum vorbesti cu cineva drag, pentru ca o reactie impulsiva l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie sa fii atent ce ton folosesti in relatia cu subalternii sau cu rivalii, pentru ca amabilitatea si duhul blandetii nu se potrivesc in situatia de fata. Cu fiecare trebuie sa comunici altfel, de aceea trebuie sa analizezi un pic relatia pe care o ai cu fiecare.

Pesti

Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ajungi azi. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani,fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare. Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Cookies