BAZAR

HOROSCOP MARȚI 18 AUGUST 2015. ZODII AZI, MARȚI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec, AZI, Marți 18 August 2015
Unele afaceri sau activități desfășurate vă pot da rezultate bune, dar trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a păstra interesele dumneavoastră. În dragoste, aveți o relație excelentă cu partenerul dvs de viață.

Horoscop zilnic taur, AZI, Marți 18 August 2015
Veți găsi o modalitate eficientă de a rezolva o problemă sau o sarcină destul de dificilă. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, va fi esențial să obțineți informații cu privire la un post vacant care vă interesează. În dragoste, petreceți tot mai puțin timp cu partenerul dvs.

Horoscop zilnic gemeni Marți 18 August 2015
Gemenii trebuie să finalizeze unele detalii de pregătire pentru o provocare majoră în carieră sau în afaceri. Pe plan sentimental, veți încerca prin toate mijloacele să contactați pe cineva care v-a atras. Ați putea face o activitate plăcută cu prietenii.

Horoscop zilnic rac Marți 18 August 2015
Utilizați toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție, dacă doriți să dați un nou impuls pentru proiectele și obiectivele dvs. Puteți conta pe sprijinul rudelor și al familiei. În dragoste, controlați-vă tendința de a manipula emoțional partenerul.

Horoscop zilnic leu Marți 18 August 2015
Leii trebuie să se apere împotriva unor acuzații nedrepte de la locul de muncă. Trebuie să fiți fermi și să vă exprimați argumentele în mod clar și cu putere. Pe plan sentimental, o întâlnire cu o persoană vă poate trezi sentimente de iubire.

CITEŞTE MAI MULTE PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button