BAZAR

HOROSCOP, AZI, VINERI, 8 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI, 8 AUGUST, AZI

Horoscop zilnic berbec Vineri 8 august 2014

Vă puteți aștepta la informații interesante, care vă vor permite să utilizați conexiuni și posibilități de a progresa în carierele dvs. Nu uitați de familie și petreceți timp cu membrii acesteia.

Horoscop zilnic taur Vineri 8 august 2014

Este de dorit să utilizați propriile dvs planuri, dar nu ieșiți prea mult din tipar. Problemele personale și cele legate de familie pot fi un obstacol pentru munca dvs.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 8 august 2014

Vă consumați în totalitate prin dorințe, iar așteptările de azi fac ca această zi să treacă rapid. Vă puteți bucura de o companie bună sau de o întâlnire mult așteptată. De fapt, trebuie să fiți atent, deoarece așteptările dumneavoastră nu vor fi justificate.

Horoscop zilnic rac Vineri 8 august 2014

Starea dvs de spirit este destul de variabilă. Inspirația nu vă lipsește, dar puțin va depinde în mod direct de dvs. Încercați să găsiți un limbaj comun cu cei cu care trebuie să lucrați, mai ales că acest lucru este foarte important.

Horoscop zilnic leu Vineri 8 august 2014

Ultima zi din săptămână este presărată cu multă mișcare și Leii pot da peste situații nefavorabile la locul de muncă. Aveți încredere în dvs pentru că acestea nu vor neutraliza succesul dvs.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 8 august 2014

Fecioarele sunt harnice azi. Trebuie însă, să acționați cu atenție. Modificările sunt pregătite deja și în curs de desfășurare.

Citește continuarea pe bewoman.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button