HOROSCOP AZI, VINERI 3 OCTOMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI, 03 OCTOMBRIE

de:
02 oct. 2014
0 Afișari
HOROSCOP AZI, VINERI 3 OCTOMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI, 03 OCTOMBRIE

Horoscop zilnic berbec Vineri 3 Octombrie 2014
Astăzi vă concentrați pe rezolvarea angajamentelor de urgență. Încercați să obțineți sprijin de la apropiații care vă apără de atacurile colegilor. Faceți cunoștință cu noi oportunități care vor fi inevitabile.

Horoscop zilnic taur Vineri 3 Octombrie 2014
Aveți grijă să nu luați decizii care v-ar putea periclita activitatea și securitatea fizică și personală. Dacă sunteți implicat involuntar în litigii străine, este necesar să încercați să păstrați neutralitatea!

Horoscop zilnic gemeni Vineri 3 Octombrie 2014
Așteptările dumneavoastră cu caracter profesional vor deveni realitate. Trebuie să aveți suficiente resurse pentru a putea obține cele mai multe beneficii. Mulți dintre dvs vor primi oferte tentante, prin care își pot îmbunătăți în mod semnificativ poziția la locul de muncă și din punct de vedere material.

Horoscop zilnic rac Vineri 3 Octombrie 2014
Veți fi capabil să vă rezolvați responsabilitățile. Este momentul potrivit pentru a pune în aplicare planurile dvs.

Horoscop zilnic leu Vineri 3 Octombrie 2014
Nu faceți nimic nou la locul de muncă, așa că este posibil să fiți dezamăgit. Încercați să nu impuneți reguli de conduită partenerului de viață, deoarece acțiunile dvs nu vor fi interpretate ca fiind bune.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 3 Octombrie 2014
Îndepliniți corect sarcinile față de partenerul șef, client sau parteneri de afaceri. Creați o atitudine de om care știe ce caută. Momentul este esențial pentru mulți dintre dvs, care demult tânjesc după un copil sau caută dragoste.

Citeste restul pe bewoman.ro

Cookies