BAZAR

HOROSCOP AZI, VINERI 27 FEBRUARIE 2015. CE PREZIC ASTRELE VINERI. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

Horoscop zilnic berbec Vineri 27 Februarie 2015

Sunteți dornici să puneți în aplicare planurile dvs. de afaceri, dar trebuie să așteptați până când aveți toate condițiile necesare. În dragoste, partenerul dvs poate avea unele îndoieli în legătură cu un mesaj pe care l-ați primit.

Horoscop zilnic taur Vineri 27 Februarie 2015
Ați putea primi o veste încurajatoare cu privire la o problemă juridică sau birocratică, care a fost oarecum îngrijorătoare. Mai mult decât atât, va trebui să vă confruntați cu nişte cheltuieli neașteptate.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 27 Februarie 2015
Aveți nevoie de o stare de spirit optimistă în ceea ce privește proiectele dumneavoastră. Stați departe de cei care caută să vă descurajeze sau să pună la îndoială abilitățile dvs. În dragoste, atât dvs cât și partenerul, trebuie să învățați să fiți mai toleranți.

Horoscop zilnic rac Vineri 27 Februarie 2015
Puteți avea o oportunitate de loc de muncă sau de afaceri foarte atractivă, dar necesită o mulțime de responsabilitate și dăruire din partea dvs. Trebuie să țineți pasul, dacă doriți să obțineți rezultate bune. Este posibil să trebuiască să discutați despre o problemă importantă cu iubitul.

Horoscop zilnic leu Vineri 27 Februarie 2015
Astăzi sunteți energic, vă confruntați cu provocări și luptați pentru tot ceea ce vă doriți. Astrele favorizează o atitudine foarte pozitivă. În dragoste, puteți planifica împreună cu persoană iubită o călătorie.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button