HOROSCOP AZI, VINERI 22 AUGUST 2014. HOROSCOP AZI: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI, 22 AUGUST

de:
21 aug. 2014
0 Afișari
HOROSCOP AZI, VINERI 22 AUGUST 2014. HOROSCOP AZI: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI, 22 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Vineri 22 august 2014
Astrele vor deschide toate ușile în fața dvs și veți fi capabil să ajutați mai multe persoane. La sfârșitul zilei vă veți simți foarte mulțumit cu munca terminată. Probabil vă relaxați în compania unor vechi cunoștințe.

Horoscop zilnic taur Vineri 22 august 2014
În primele ore ale dimineții este posibil să va simțiți cu „mainile legate” și să nu puteți să v ă eliberați întregul potențial, dar dificultățile sunt nesemnificative. Este imposibil să le evitați, dar nu vă vor afecta.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 22 august 2014
Oamenii ce fac muncă publică sau angajamente sociale se pot exprima. Aliniați relația cu partenerul dvs și vă puteți exprima sentimentele.

Horoscop zilnic rac Vineri 22 august 2014
Astăzi vă treziți cu dorința fermă de a vă bucura de viață, de independență, siguranță și stabilitate financiară. Libertatea înnăscută in combinație cu buzunarele pline, vă fac să vă simțiti fericit.

Horoscop zilnic leu Vineri 22 august 2014
Nu vă lăsați prinși cu activitățile dumneavoastră aglomerate și amânați-le pe cât posibil pentru luna următoare. Depinde de starea de spirit dacă vă merge sau nu prost. Aveți grijă de sănătatea dvs.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 22 august 2014
Astăzi puteți „desena” cu îndrăzneală planuri mari și îndepărtate pentru a colecta bani. Rețineți că zilele următoare nu sunt favorabile pentru investiții mari.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO

Cookies