BAZAR

HOROSCOP AZI, VINERI, 20 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP 2015 ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Vineri 20 Februarie 2015

Puteţi simţi o oarecare teamă pentru consecinţele inadecvate. Cu siguranţă nu se întâmplă nimic, dar trebuie să vă controlaţi. În dragoste, evitaţi să discutaţi în public cu partenerul dumneavoastră, pentru că nimeni nu trebuie să afle despre problemele dumneavoastră personale.

Horoscop zilnic taur Vineri 20 Februarie 2015

Analizaţi cu atenţie fiecare dintre alegerile pe care le faceţi în sarcinile obişnuite, pentru că tindeţi să faceţi determinări greşite. În dragoste, veţi fi gata să depăşiţi orice obstacol pentru a cuceri persoana pe care o doriţi.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 20 Februarie 2015

Aveţi senzaţia că unele reguli sau structuri sunt prea rigide la locul de muncă, dar nu trebuie să faceţi nicio alegere, ci adaptaţi-vă la ele. Dacă sunteţi prea ocupat şi mâncaţi mereu în grabă, aţi putea avea probleme de sănătate.

Horoscop zilnic rac Vineri 20 Februarie 2015

Vi se oferă facilităţi ce includ instrumente valoroase pentru îmbunătăţirea treburilor dumneavoastră şi pentru a obţine rezultate mai eficiente. Pe de altă parte, aţi putea avea noroc într-un joc sau concurs.

Horoscop zilnic leu Vineri 20 Februarie 2015

Aţi putea începe să luaţi în considerare schimbarea locului de muncă sau să căutaţi oportunităţi mai mari în profesia dumneavoastră. Este o iniţiativă bună, de care trebuie să vă ocupaţi cu inteligenţă şi răbdare.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button