ȘTIRI

HOROSCOP, AZI, VINERI, 15 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. VINERI 15 AUGUST, ZODII

Horoscop zilnic berbec Vineri 15 august 2014

Așteptați-vă la informații interesante, care vă vor permite să utilizați conexiuni și posibilități de a progresa în carierele dvs. Nu uitați de familie și acordați-i timp.

Horoscop zilnic taur Vineri 15 august 2014
Este de dorit să utilizați propriile dvs planuri, dar nu aveți cale de ajustare. Familia și problemele personale pot fi un obstacol pentru munca dvs activă.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 15 august 2014
Astăzi sunteți total absorbit de dorințe și așteptați a doua zi pentru a trece rapid să vă bucurați de o companie bună și o întâlnire mult așteptată. De fapt, trebuie să fiți atent, deoarece așteptările dumneavoastră nu vor fi justificate.

Horoscop zilnic rac Vineri 15 august 2014
Starea dvs de spirit este destul de variabilă. Inspirația nu va lipsi, dar puțin va depinde în mod direct de dvs. Încercați să găsiți un limbaj comun cu cei care trebuie să lucrați, acest lucru fiind foarte important.

Horoscop zilnic leu Vineri 15 august 2014
Ziua de azi va fi destul de emoțională. Neliniștea cea mai mare se datorează iubirii. Aveți nevoie să continuați cu modificările programului zilelor următoare.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 15 august 2014
Sunteți harnici azi, dar trebuie să aveți mare atenție cu cei care vor observa unele detalii. Modificările sunt în curs de pregătire și deja în curs de desfășurare.

CITESTE RESTUL PE BEWOMAN.RO

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button