ȘTIRI

HOROSCOP AZI, VINERI 13 MARTIE 2015. HOROSCOP MARTIE 2015: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic, AZI, berbec Vineri 13 Martie 2015

Vineri 13 este o zi în care trebuie să aveți prudență maximă în ceea ce privește domeniul profesional și material. Important este să reduceți riscurile la un nivel minim și să monitorizați afacerile sau viața personală, pentru că acestea pot evolua dincolo de așteptările dumneavoastră!

Horoscop zilnic taur Vineri 13 Martie 2015
Ținând cont că ziua dvs norocoasă este Vineri, astăzi nu trebuie să faceți nimic nou, mai ales în domeniul profesional, pentru a vă putea ocupa de obligațiile în curs de desfășurare. Gândiți-vă cu atenție la deciziile pe care aveți de gând să le luaţi în afaceri sau în viața personală.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 13 Martie 2015
Astăzi vi se va cere să urmați o organizare strictă pentru a putea executa obligațiile curente de afaceri. Încercați să profitați inteligent de ofertele dvs. de locuri de muncă. Luați în considerare totul înainte de a spune ultimul cuvânt!

Horoscop zilnic rac Vineri 13 Martie 2015
Tratați cu atenție tot ceea ce vă înconjoară. În procesul actual nu vă permiteți să pierdeți detalii importante pentru că riscați să puneți în pericol atât afacerile, cât și siguranța materială. Arătați prudență maximă atunci când lucrați cu bani și documente!

Horoscop zilnic leu Vineri 13 Martie 2015
În ziua de 13 puteți avea o șansa, în ciuda tuturor superstițiilor, de a scăpa de unele angajamente vechi, care nu mai aduc satisfacție și rezultatele pe care vă bazati în ultima vreme. Căutați oameni capabili în rândul persoanelor din mediul dvs direct, dar rețineți că nu toți dintre ei vor fi sinceri în munca care o prestează în echipă!

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button