BAZAR

HOROSCOP AZI, VINERI 13 FEBRUARIE 2015. CE PREZIC ASTRELE VINERI. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

Horoscop zilnic berbec Vineri 13 Februarie 2015
Este posibil să vă confruntați cu o pierdere economică sau cu eșecul oricărei afaceri în care ați investit bani. Nu vă agitați prea tare, pentru că apar oportunități mai bune.

Horoscop zilnic taur Vineri 13 Februarie 2015
În această zi, vă bucurați de un mediu social sănătos la locul de muncă sau în profesie, iar asta vă ajută să dezvoltați activitățile într-un mod plăcut și prietenos. În dragoste, vă simțiți foarte îndrăgostit de partenerul dvs și el percepe asta.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 13 Februarie 2015
Ziua de vineri vă îndeamnă la muncă și la îmbunătățirea situației. Aveți un nivel profesional bine definit sau vă puteți atinge obiectivele în afaceri. Vă recuperați dacă aveți probleme de sănătate.

Horoscop zilnic rac Vineri 13 Februarie 2015
Este posibil să aveți posibilitatea de a lucra cu oameni cu experiență și prestigiu în zona dumneavoastră, de la care veți învața o mulțime de lucruri. Dacă sunteți în căutare unui loc de muncă, un prieten ar putea să vă acorde unul.

Horoscop zilnic leu Vineri 13 Februarie 2015
Stați conectați la vocația dvs, cu tot ceea ce vă place și în tot ce aveți talent. Succesul va veni din entuziasm și dăruire constantă. În dragoste, aveți o mare dorință de a trăi în romantism intens, fără a vă gândi la viitor.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button