ȘTIRI

HOROSCOP, AZI, SÂMBĂTĂ, 9 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. SÂMBĂTĂ, 9 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Vineri 8 august 2014

Nu exagerați cu mâncarea și băutura, pentru că riscați să vă îngrășați sau să vă simțiți rău. Mergeți la antrenament sau alergați zilnic pentru a fi în formă.

Horoscop zilnic taur Vineri 8 august 2014
Reveniți la planurile vechi pentru a face schimbări în activitatea dvs. Amânați punerea lor în aplicare pentru o lungă perioadă de timp dacă există un motiv întemeiat. Dacă astăzi aveți nevoie de ajutor, cereți-l.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 8 august 2014
Încercați prin perseverență și răbdare să obțineți rezultate mai bune în relațiile cu partenerul de cuplu. Nu lăsați eșecurile să vă doboare, chiar dacă includ probleme de afaceri.

Horoscop zilnic rac Vineri 8 august 2014
În ciuda numărului mare de angajamente, o parte din Raci nu uită problemele lor personale și vor fi destul de supărați. Încă mai credeți în noroc și sperați că totul să se rezolve.

Horoscop zilnic leu Vineri 8 august 2014
Eficienta este lăudabilă, dar aveți grijă să nu vă ducă la epuizare. Mai mult decât atât, nu uitați de îndatoririle casnice, sau de cele de la sfârșitul săptămânii care tocmai v-au inundat.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 8 august 2014
Astăzi va fi o zi grea. Veți avea nevoie de încurajări pentru a nu ajunge la depresie. Trebuie să înțelegeți că nimic nu este la fel de înfricoșător pe cât pare la prima vedere.

CITESTE RESTUL PE BEWOMAN.RO

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button