ȘTIRI

HOROSCOP MÂINE, SÂMBĂTĂ 7 FEBRUARIE 2015 (7.02.2015). CE PREZIC ASTRELE SÂMBĂTĂ. HOROSCOP 2015

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 7 Februarie 2015

Berbecii au succes în orice afacere sau proiect personal și sunt gata să înceapă o nouă etapă, care le permit să-și atingă obiectivele. În dragoste pot avea câteva conflicte cu persoana iubită, pe care însă le vor rezolvă.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 7 Februarie 2015
Taurii pot rezolva unele afaceri neterminate. Mai mult decât atât, ei ar putea primi un venit neașteptat. În domeniul iubirii, un eveniment sau o întâlnire le oferă posibilitatea de a aborda pe cineva de care sunt atrași.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 7 Februarie 2015
Gemenii au o atitudine creativă și sunt entuziaști față de activitățile și proiectele pe care le au. În viața de cuplu, petrec multe momente frumoase alături de partenerul lor.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 7 Februarie 2015
Racii au posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și cunoștințele la locul de muncă. Mai mult decât atât, ei ar putea revendica o datorie. În ceea ce privește dragostea, se gândesc tot mai mult la o persoană pe care au întâlnit-o recent.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 7 Februarie 2015
Leii ar trebui să acorde mai multă atenție ideilor și sugestiilor oferite de colegi sau parteneri. Au tendința de a subestima oarecum propunerile celor din jurul lor. Mâncarea de tip fast food le-ar putea afecta starea de sănătate.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button